luni, 17 septembrie 2012

5 comments:

CE ZAR INTERNATIONAL spunea...

Milionul cu care a scazut numarul pensionarilor se ,,datoreaza'' politicilor glorioase aplicate de guvernele gonoBOC.

PROBABIL CA AU RENUNTAT LA PENSIE SI AU INCEPUT O AFACERE PRIVATA.IN ALTA LUME,
IN LOC CU VERDEATA...

CEZAR spunea...

PS. Vezi locuinta in care-ti tarai hoitul ! Cine ti-a dat-o degeaba gloaba!!

karadeniz spunea...

Din conținutul articolului rezultă că și cei 1,2 milioane de salariați bugetari și cei 400.000 de salariați din companiile de stat sunt susținuți tot de cei 3,1 salariați din sectorul privat.
Normal ar fi fost să spună că 4,7 de salariați susțin 5.3 milioane de pensionari. Cei 4 milioane de copii sunt susținuți și de cei 3-4 milioane de adulți care lucrează la negru și de cei peste 3 milioane de români ce lucrează în afara țarii.
Doar că normalul este interzis în România.

gheo spunea...

O stire "cenzurata" sau/si aruncata intentionat incompleta, mediul privat mai cuprinde aproximativ 1 milion de salariati la negru (poate si mai mult), mediul privat va scoate in viitor, milioane de pensionari care au achitat de-a lungul carierei de angajat contributii pe "salariul minim pe economie" care, abia acestia vor fi niste adevarati "asistati social" cu pensii de aproximativ 5-6 sute lei, oameni care ... vor privi "vitrinele magazinelor", saraci si imbolnaviti de o viata si alimentatie mizerabila promovata, ghiciti", de mediul privat avida dupa profituri fantastice, priviti problemele din toate punctele de vedere, pentruca sunt ... multe ..., "·adevarul si viitorul ?", sunt mult mai dureroase !.

Lupus spunea...

@karadeniz
Acest argument, parțial adevărat, că privații sunt susținători financiari ai României, fără să se întrebe dacă ar putea să producă fără un cadru instituționalizat de stat, și teama că USL ar putea introduce un impozit progresiv, asemănător celui existent pînă la guvernul Tăriceanu, îi determină pe foarte mulți să nu voteze cu USL.Ingroașe rîndurile nonvotanților, fără să realizeze că sunt asimilați ca băsiști.
Uită și că Tăriceanu, prezent în USL, a introdus impozitul unic de 16% și că este de acord cu impozitul progresiv dar pînă la 16% , cel mai mare.