duminică, 23 septembrie 2012

Ciomii promit transplanturi pe amputările boace din 2010.


Videanu Ciomu
Ciomu Videanu
Artizanii tăierilor de salarii și pensii din 2010 aruncă naivilor iluzia că, dacă vor fi votați pe 9 decembrie, vor revărsa bunăstarea peste români.
Măsurile fiscale care trebuie luate cât mai urgent, conform programului elaborat de specialiştii PDL sunt:
1. creşterea salariului minim net pe economie la nivelul 900 – 1.000 lei, faţă de 740 lei în prezent.
2. Reducerea cotei unice la 12%
3. Reducerea contribuţiilor sociale, atât din partea angajatorilor, cât şi ale angajaţilor

Adrian Videanu spune că majorarea salariului minim este de fapt mai mult formală pentru că studiile relevă faptul că veniturile salariale minime reale sunt mai mari.
Diferenţa este acoperită din economia subterană, iar aducerea acestuia la 1.000 de lei ar reprezenta o protecţie aplicată categoriilor celor mai defavorizate, cu veniturile cele mai mici.
Creşterea salarialului minim şi reducerea cotei unice se va realiza concomitent şi va conduce la creşterea masei monetare în circulaţie. Conform studiilor banii astfel puşi la dispoziţia salariaţilor se vor duce în proporţie de 30% către plata datoriilor la bănci, 63% în consum şi o cotă mică, de doar 7% reprezintă economisirea.
Pentru 2013, reducerea cotei unice ar putea conduce la o creştere economică de 4%, faţă de 2,7% - 3%, scenariu de bază luat în calcul pentru anul viitor.
Cu același program a venit PDL și în 2008. 
Ce-a promis și ce-a ciomit!

9 comments:

indianu spunea...

Trist e insa ca multi alegatori inca ii mai cred.

CEZAR spunea...

RETARDATII - nu pot fi vindecati!!

CEZAR spunea...

Spre exemplificare puteti vedea cazul devenit notoriu...tigri/2 !!

Lupus spunea...

Speră și el în erecții elodiene...

maiag spunea...

vorbeste timpenii,FMI ce zice?sau a uitat de acordul facut de ei,u este o voce in pd.

gheo spunea...

Ha, ha, haaa, cata prostie trebuie sa creada astia ca exista in mintea "plebei romane", pai, ... mai ieri alaltaieri, "vajincii usl-isti" promiteau anularea legii sanatatii ... etc, etc, etc, ce fac ?, ne-o "trag", si, le dau ocazia alorlalti sa ne-o promita si mai "groasa", ... cata prostie cred astia ca poate exista in mintea "plebei romane", o fi adevarat ?, in mod sigur ca da, daca "tot promit" si stiu ca ... "prinde" !.

maiag spunea...

suntem prosti si inghitim orice,nu vezi ca acum apar promisiuni din toate partiele,in asa fel ca prostul daca vede ca mai multi si din partide diferete promit acelasi lucru e si adevarat,de fapt astea scriu pe blog promisiuni,care nu-i angajeaza la nimic,dar noi botanistii vom vota cu ei,asta e scopul,dupa aia...ula si caciula.

alex parolea-moga spunea...

oare cât vor să mai fure pentru a-și face plinul ? inșii aceștia nu mai au măsură , duc lucrurile la limita răbdării , la frontiera suportabilității ... chiar n-au lecturat în viața lor o pagină din istoria universală ? a crede că poporul este zălud , o gloată ineptă , o adunătură de flămânzi , este o imensă eroare -incendiile pornesc uneori dintr-o scânteie .

gheo spunea...

Pai, tocmai o "gloata flamanda" este mana cereasca pentru "sarlatanii" care ne conduc, promit mult, dau cate putin, pentru a avea si pentru ... data viitoare, si, prinde, prostii sunt si raman, "gloata flamanda" pentruca, nu stiu sau nu vrea sa stie ca, primesc tot din ... "avutul lor" dar, din care pentru ei se scurge cate putin printre degete iar pentru "sarlatanii" care ii conduc, se deschide "din plin mana intreaga" !!!, concluzia, vai de "mama prostilor" ca a ajuns sa le planga de mila pentruca i-a facut "asa" !!!.