luni, 3 septembrie 2012

Batalioanele de „mitici” nu vor mai trece Carpații!

 
Declarație, Aurel Tămaș
“Ne-am întâlnit la Cluj, la mitingul de susţinere a preşedintelui pentru referendum, unde era prezentă şi domnişoara Elena. Ea m-a invitat prima să cânt la nuntă, după care a insistat şi domnul preşedinte Traian Băsescu”

Aurel Tămaș a devenit cîntăreț de Curte băsistă. In zilele premergătoare nuntii fiicei DEMISULUI i-a ridiculizat pe cei care au votat pentru demiterea sefului lui „juma de buletin”(citat din Prodanca) de la Cluj-Napoca, iar la nuntă a cîntat, în aplauzele demisului, „Treceți batalioane române Carpații”.
În gura acestor vînzători de România își pierd din semnificația istorică  și mult apreciatele cîntece patriotice. Dacă majoritatea ardelenilor se execută la ordinele Budapestei lui Victor Orban și boicotează, cu aroganță și dispreț, Sudul, ce rost ar mai avea sacrificarea vieților de regățeni pentru apărarea teritoriilor de peste Carpați?
Domnilor ardeleni, rețineți din ISTORIE că niciun tratat militar n-a rămas veșnic!
Nu va fi veșnic nici NATO; și nici UE! S-ar putea ca îndemnul din cîntec să rămînă fără răspuns.

36 comments:

maiag spunea...

BA-daca a ti ajuns pina aici-sa va fie rusineeeeeeeeeeeeeeeee

ELENA spunea...

Tamas este, intr-adevar, o ... voce foarte buna. Mi se pare, insa, total neispirata alegerea acestei melodii pentru o nunta.

Ochilă spunea...

Adica daca ardelenii nu sunt cu Cacarau, rupem tara in doua?

Lupus spunea...

@Ochilă
Referendumul nu avea nicio legătură cu Antonescu. Se referea doar la Băsescu.Ar fi urmat alegeri dacă ardeleni, minte înceată, nu ascultau de Budapesta.

Dacă ardelenii se simt mai aproape de Victor Orban, ducă-se! Să și-l ia și pe DEMIS.

Robert Horvath spunea...

ROMANII DIN ARDEAL S-AU SATURAT DE HOTII SI SMECHERII DE LA BUCURESTI. ROMANII SI TIGANII LA FEL !


Visul tau de independenta se implineste pas cu
pas datorita conducatorilor preferati. In curand
vei calatorii cu viza in occidentul aflat in putrefactie.
Citeste si viseaza cu ochii deschisi .....
Bulgarii ne vor saluta, curând, din Schengen
În doar două luni, şansele României de a adera la spaţiul Schengen în următoarea perioadă au fost total compromise. Mai mult: după ce ani la rând România a fost cu cel puţin un pas înaintea Bulgariei în îndeplinirea condiţiilor de aderare, acum se prefigurează decuplarea Bulgariei de România şi izolarea pe termen nelimit...

CEZAR spunea...

@ Ochila - esti ,,ardelean " rau!! Cine spune ca trebuia sa fie presedinte Antonescu ? Urmau alegeri cu adevarat libere si putea sa candideze si ...Borbely (singurul udemerist de treaba)si chiar sa castige!

maiag spunea...

Hai sa o lasam balta.Daca erau trecuti cel putin 2 candudati pe lista,din cei 8 mil nu votau cu kakarau mai mult de un sfert,asa ca astea nu au votata ca sa ramina kakarau.este o mare eroare.de ce jigniti o populatie destul de asezata'?de oftica,ardelenii si maghiarii sunt mai calculati si nu se arunca in foc pentru orice neghiob.la ei nu tine spiritul de turma,sa fie minatzi din spate de primari,au o anumita idiologie si vor sa stie clar pentru ce voteazaa40 la suta.hai sa vedem:
-maghiarii=6 la suta
=DDD=15 la suta
-partide mici=1-2 la suta
indepenfdenti=1 la suta
-pdl sau cum so numii=20 la suta
................................
total=44 la suta
cam pe aci se joaca,daca cei de mai sus cresc cu 2-3 procente,clar ca usl nu ia majoritate

Lupus spunea...

@maiag
Ungurașii iși permit atîtea datorită unor minți încete ca tine.
Ai văzut cîte zeci de mii de unguri s-au strîns la Sf Gheorghe pentru a protesta împotriva unei hotărîri judecătorești.Acolo spirit de turmă, nu la români!
Ia să fii protestat românii împotriva Justiției, își inchipui ce scandal european ar fi ieșit

CEZAR spunea...

Muyag prostule si alti ,,ardeleni"" - Un guvern 100% romanesc nu va place la voi!
Voi vreti la noi guvern a la BaSecu din petice - Pdl minoritar + Udmr + Unpr
Voi vreti vedeti la noi cultura condusa de un bozgor-veterinar ; Sanatatea - condusa de bozgor inginer de fiare vechi si in guvern langa prim ministru sa troneze Ala cum dracului...l-a chemat !
Voi vreti la noi Avocat al poporului pe pista Kelemet .........Idiotilor !!

karadeniz spunea...

Armenia îşi întrerupe relaţiile diplomatice cu Ungaria http://www.ziuaveche.ro/international/externe/armenia-si-a-intrerupt-relatiile-diplomatice-cu-ungaria-117909.html
Dacă ar fi să ripostăm și noi proporțional cu Armenia trebuia deja să se fi declarat starea de mobilizare.

maiag spunea...

Nu e spirit de turma,sunt extrem de uniti si solidari,am lucrat cu colectivitati de unguri si le stiu psihologia,sunt uniti atunci cind au un scop anume.analizaeaza comportamentul maghiarilor in timp si ai sa observi ca au fost mereu independenti,fara aliante si au facut cartile la final,cu oricare partid care le asigura guvernarea,si de data asta vor proceda la fel.gindeste-te ce ar fii un DDD cu 20 la suta si un Pdl cu 25 la suta.maghiarii vor decide sigur sa participe la guvernare alaturi de ei.nu vad o asociere DDD cu usl.asta ar asigura guvernearea usl.dar se pare ca la acest moment nu se pune problema.oricum nu se pot face pronosticuri,dar DDD va fii cel care da nota,si ponta recunoaste ca principalul adversar este DD,si asta are toate atuurile,si televiziune,si prostanaci infantili si tot ce vrei.numai ca o sa fie cam naspa cu candidatii,nu au valori.sunt populisti si atit,dar suficient sa incurce previziunile.

CEZAR spunea...

@Muyag - Nu-ti fa probleme ! Daca DD cu Elodia a reusit sa-l conviinga pe ...marele pilot de fofeaza cu sfarleaza ,va gasi si alti prosti care viseaza la 20.000 pusi in palma de-a moca

maiag spunea...

CHESTIA cu 20 mii euro este fantezie si prosteala pe fatza.ca si casele ieftine,si alte aberatii.nu doctrina lui DDD va face sa se voteze cu ei.,ci indoctrinarea zilnica cu tot felul de promisiuni si denigrari,nimic din promisiunile lui DD nu sunt realizabile sau fezabile,dar votantii au cultura scazuta,nu au cultura necesara pentru a discerne,sunt gospodine,pensionare si o parte din zona rurala.In mediu urban nu obtine nici 2 la suta.de regula are multe femei si o parte de oportunisti,in rest nimic sub soare,nu poti numii nici macar 2-3 personalitati sau specialisti cu care sa iasa in fatza.daca prin absurd ar fii nevoit sa faca un guvern,nu ar gasii in partidul lui nici macar 2-3 persoane care sa ocupe macar functii strigente,ca de ministrii nu se pune problema.niciodata DDD nu ar avea curajul sa guverneze singur chiar daca este rugat in genunchi de popor,este un speculant sentimental si al prostiei din anumite medii.

maiag spunea...

cezare-ti-am raspuns dar vad ca am fost cenzurat,se practica pe aici si cer scuze ca nu primesti raspunsul meu.de la tine nu astept nici-o replica desteapta,la virsta asta intervine scleroza.grasimea de pe creier incetineste functiile celulelor nervoase si scade capacitatea de exprimare.tzuica de sfecla e daunatoare.

CEZAR spunea...

Muyag prostule si alti ,,ardeleni"" - Un guvern 100% romanesc nu va place la voi!
Voi vreti la noi guvern a la BaSecu din petice - Pdl minoritar + Udmr + Unpr
Voi vreti vedeti la noi cultura condusa de un bozgor-veterinar ; Sanatatea - condusa de bozgor inginer de fiare vechi si in guvern langa prim ministru sa troneze Ala cum dracului...l-a chemat !
Voi vreti la noi Avocat al poporului pe pista Kelemet .........Idiotilor !!

tigri2 spunea...

Mai tzacanitzilor pe voi nu va aresteaza nimeni,cum va permiteti sa indemnatzi la xenofobie si la ura intre frati?habar n-aveti de istorie ,nenorocitii dracului.Pentru niste dorinte meschine a unuia sau a altuia voi vreti destramarea tarii care s-a construit cu atatea sacrificii din partea bunilorsi strabunilor nostri,va detest spurcaciunilorsi tradatorilor de neam si tara.

Lupus spunea...

Kiss-ule, voi rupeți țara, nu noi.
Nici tu, nici Tămaș și nici Băse nu sunteți străini ca să vă plîngeți de xenofobia sudiștilor.
După ce că sunteți minți încete, că vă fraieresc cele ude mereu, cînd „vrea” mușchii lor, mai țineți și nasul pe sus.
Nu v-ati săturat de guvernul maghiaro-portocaliu, impus de Băsescu, tăntălailor?

Yorick spunea...

Aroganta luxului si bogatiei nemuncite prezentata cu un tupeu nerusinat celor 6 milioane de pensionari carora Chiorul si cu Piticul le-au ciuntit pensiile.Am convingerea ca militarii carora li s-a ciuntit pensiile li s-a tras de la frustrarile celor doi handicapati care in tinerete au vrut sa urmeze scoli de ofiteri dar au fost respinsi din motive medicale,Piticul a facut stagiul militar la trupele de securitate unde se facea armata nu gluma si cred ca a incasat pana la terminare vre-o mie de suturi in c_r asa cum din pacate se intampla pe vremea aceea cu pufanii piticoti.Alalalt,Chiorul, in loc sa ajunga ofiter de marina militara unde si-a dorit a fost pasat peste gard la cea civila in acelasi institut unde in nici un an de zile a ajuns sa isi sifoneze colegii la securitate.Concluzia : 2 javre frustrate care acum sunt greu de bagat la cotetz pentru ca se sprijina pe un "sistem de aparare"format tot din jigodii santajabile puse pe post de cei doi timp de 8 ani cand noi i-am lasat sa faca ce vrea fara sa-i intrebam de nici unele.Cat de curand vine si vremea lor ....Daca nu isi da demisi in maximum 1 luna de zile americanii il lasa din brate si va iesi urat de tot.Contrar aparentelor Acel emisar american ,Gordon parca,la mustruluit binisor pe Chior dar i-a si promis o anume imunitate.

CEZAR spunea...

Sprcaciunilor de asta le este cel mai teama - sa le spui ADEVARUL in fata !
Atunci o dau cotita cu democratia ,cu patriotismul, cu xenofobia.....etc! Cine-i prost sau ,,ardelean " crede!!

maiag spunea...

Cez-are,nu e bine sa denigrezi oamenii dupa orientare politica sau zona geografica,dar e posibil sa ti se traga de la posirca di sfecla[specifica in moldova],iar palinca ardeleneasca sau ungureasca sa -ti faca rau nefiind obisnuit cu finetzuri.esti grobian si grosolan in exprimare,asta denota lipsa de bun simt ,dar si de un compartament obsesiv spre o anumita orientare,un huligan al netului,unii se ascund prin boscheti si striga joa ...,altii dupa ecran si latra.mai omule,daca ai tupeu iesi in fatza blocului cu o plancarda sa te vada lumea si atunci vezi daca te aplauda sau te ia la suturi.ai tupeu?

CEZAR spunea...

Muyag prostule si alti ,,ardeleni"" - Un guvern 100% romanesc nu va place la voi!
Voi vreti la noi guvern a la BaSecu din petice - Pdl minoritar + Udmr + Unpr
Voi vreti vedeti la noi cultura condusa de un bozgor-veterinar ; Sanatatea - condusa de bozgor inginer de fiare vechi si in guvern langa prim ministru sa troneze Ala cum dracului...l-a chemat !
Voi vreti la noi Avocat al poporului pe pista Kelemet .........Idiotilor !!

maiag spunea...

Tu esti setat pe discurs nationalist,maghiarii au dat echilibru guvernelor,esti un a,eu nu ma supar pe tine,mai mult nu poti da din gitlejul si tartacutza ta goala.o sa vedem la alegeri,si atunci ce o sa mai comentezi?

CEZAR spunea...

@Muyag - partial ai dreptate...dar hai sa-ti spun o poveste adevarata 100% , adica traita de mine .
Ofiter superior ,la Cluj la un curs de informatica ! Merg in oras, in civil cu un coleg de curs tot Of. superior conducator de zbor la aerop. C. Turzii- acesta in uniforma azurie ! La un moment dat acesta ma trage de mana si intram intr-o dugheana unde se vindea ..paine ! Acesta imi zice;fii atent la mine...eu ma dau mai aproape si holbez ochii la panarama ! Se foieste el pana ramanem dor noi si vinzatoare..
Colegul meu se infige in tejghea si cu o voce clara (de parca transmitea coordonatele unui Mig) glasuieste ;
-Da-mi o paine suge-mi-ai p..a !!! Eu sa cad sub tejghea..
Vanzatoarea ...vai domnul ,nu va e rusine la dvs....etc..etc
Colegul.....aha ,deci acum stii ...romaneste ! Ieri nu mi-ai dat o paine.....ca nu ai inteles ce ti-am cerut !!
Deci cine-i grobian ? Si prost si.....
Atentie !Asta se intampla in CLUJ

CEZAR spunea...

PS Muyag prostule ;Udmr nu-i partid politic inregistrat la judecatorie - e asociatie culturala pe criterii etnice (dar a intrat in parlament si la guvernare)
Nici Unpr - nu-i partid poate stii ,dar a inclinat balanta pentru a intoarce vointa electoratului (a cata oara)acum 4 ani
Daca ar fi facut USL asa ceva........ei vezi de ce sunt grobian si am invatat sa injur.....

CEZAR spunea...

PMT4 septembrie 2012, 12:52
In timp ce noi ne-o dam la gioale, tipic romaneste, bozgorimea iredentista strange randurile ! Deja au planuri clare sa castige in parlamentul care functioneaza in casa poporului din aceasta tara, si colegiul din Intorsura Buzaului, si vor reusi daca udemereul nu v-a fi scos urgent in afara legii ! de pe Mh.

karadeniz spunea...

Dacă ofițeri ai armatei române, oameni cu o cultură peste media țării, care au suficiente cunștințe economice, sociale, istorice, care au capacitatea teoretică și practică de analiză a diveselor situații nu doar cele privind lupta armată, se încaieră între ei ca niște copii, ce pretenții să mai avem la romanul de rând. Până acum câteva luni Cezar și tigri2 erau buni prieteni. Acum sunt dușmani declarați. Motivul – referendumul pentru demiterea președintelui. Deci doi ofițeri, care deși nu se cunosc personal, au zeci de ani de activitate într-un cadru specific ce-i face poate mai apropiați decât frații, sunt acum dușmani de moarte. Merită, Băsescu, Ponta, Crin Antonescu ori alte zeci de politicieni corupți și rapace, care căpușează această țară de 23 de ani, acest sacrificiu ? Eu cred că mai mult de un scuipat și un șut în fund nu merită nici unul ! Și atunci cum mama naibii am ajuns ca în loc să-i vânăm ca pe vulpile turbate, democratic firește, prin vot și atitudini civice legale, manifestații, referendumuri ( constituția ne dă dreptul să organizăm referendum cu 500.000 de semnături, păi la cum merge țara aste ar trebui să cerem câte 3-4 referndumuri lunar ), dar tot ca la rabie când se declară focar de infecție se izolează zona și se eutanasiază toate animalele susceptibile de a fi purtători ai acestei boli.
Cât despre problema cu minoritatea maghiară dacă o analizăm mai atent vedem că între turcul karadeniz, ungurul tigri2, regățeanul Lupuș , și moldoveanul maiag,nu e nici o diferență. Eu nu am plecat în Turcia de unde-mi sunt strămoșii, tigri2 nu a plecat Ungaria, nici măcar în Covasna, ci stă la Urziceni să se bronzeze cu ceilalți citadini, miticul Lupuș nu vrea să mai treacă Carpații în cadență dar se tratează cu dietă vegană în Mureș. Dar aleșii noștri de stânga ,centru, dreapta, ne mențin în permanent stare conflictuală. Nu cred că tigri 2 o duce mai bine datorită UDMR, dar o duc foarte bine cei din fruntea UDMR, copii săi nu vor câștiga nimic în plus dacă știu româna și maghiara dar nu vor găsi de lucru nici în Romania nici în Ungaria ci în Germania, Anglia, Franța ori Italia. UDMR a fost aproape permanent la guvernare, Harghita și Covasna sunt tot aceleași zone sărace ca acum 23 de ani. Etnicilor maghiari nu le-a adus nimic în plus la salariu nici o inițiativă a UDMR, chiar dacă au plăcuțe bilingve, școli în limba lor, vorbesc aceași limbă și la tribunal și la primărie și la spital și pe stradă. Nimic din acestea nu i-a făcut mai bogați ca pe ceilalți.

Lupus spunea...

@karadeniz
Democrația presupune și diversitatea de opinii.
Numai că, opiniile se expun decent și nu grobian, cum o fac cîtiva troli băsiști, din cauza cărora am introdus moderarea.
Nu vreau ca și acest blog să ajungă precum cel de Mehedinți, pe care, avînd cititori de același profil, îmi mai arunc ochii uneori și constat că este murdărit de niște foști purtători de haină militară care au dat în mintea infantililor.

CEZAR spunea...

@/karadeniz - Sunteti intr-o mica eroare ! Nu am fost niciodata ,,pretin" cu T 2 ! Am luptat punctual pentru un interes comun si ....am inghitit multe ! M-am facut ca nu pricep ,am dat-o cotita ..ma rog ! Trebuia sa fim mai multi pe blog! Ca SUA cu CCCP in al doilea ! Puteti spune ca au fost un minut prieteni ?
Oare de ce nu v-am injurat pe dvs. care sunteti....osmanlau??

CEZAR spunea...

PS !Mai degraba as putea spune ca am empatizat cu RH+
Il vedeam mai cult , chiar credeam ca face bine...ma induiosa conditia de transfug etc.
Plano Original m-a tras de mana de mai multe ori si am inceput sa fiu mai atent !
O deziluzie adevarata este - a fost ,Stelian P. Asta da !

tigri2 spunea...

@Cezar
Sa-ti iasa din cap ca as fi o prostituata care ti-ar fi cerut prietenia candva,sau ca as fifost mandru ca " ma bagi in seama",nu copile -in gand si fapta.Nu ma intereseaza nimic,scopul meu,atunci era pur si simplu sa socializez cu fost colegi intru suferinta si-n gandire,acuma .ce sazic ,vad ca esti asa de inversunat in a sustineo cauza care nu-ti apartine incat "te-a orbit furia" si nu mai poti distinge binelederau.Nu am nimic cu tine si nici nu ma mai amestec,doar atata te rog: vorbeste-ti vorbele si mai ales "vorbeste in dreptul tau" nu te mai lega de persoana mea.Nu-ti sunt si nu-mi esti dator cunimic,nu te ajut si nu ma ajuti .In rest ,s-auzim de bine.Sanatate la toti si fizica si psihica.

tigri2 spunea...

Ebineee si cu banditii astia ?Ce-au facut pentru amarasteni?De la 1 sept s-au scumpit toate fara nici o masura de protectie,taxele nu s-au ridicat ,doar s-au laudat ,toata lumea tace si vrea TRONUL.ne acuzam unii pe altii si ei fura cu nerusinare si se angajeaza la fraiele tarii fara a fi capabili sa le duca,ne mai sanctioneaza si strainii ,cu ce ne-am ales ,cu saracie ,cu ura si dezbinare ,fara economie fara nimic,doar cu un patriotism revansard nu facem mare branza.Eu nu-l sprijineam pe base ,dar nici nu vroiam ca tara sa incapa pe mana unui aventurier care nu are nici un "AS" in maneca.

CEZAR spunea...

T 2 zice ...,,incat "te-a orbit furia" si nu mai poti distinge binelederau...,,
Daca te-ai chinuit atata sa ,,editezi cateva fraze fara injuraturi - vorba lu ELBA )mai fa un efort si arata-mi tu binele.....poate cine stie!!!!

tigri2 spunea...

Ce sa faca?Pai sa faca ce a facut Nea Nicu in anii '70,adica sa transforme tara intr-un santier,sa investeasca masiv in industrie si agricultura,avem oameni ,avem materii prime ,sa construim uzine si fabrici ,sa modernizam agricultura si invatamantul.De unde bani?Sa se instituie comisii,sa se dea legi martiale si sa se confiste cam tot ce au furat politicienii in ultimii 20 de ani+ niste imprumuturi masive si asa am deveni o tara adevarata,lumea vrea sa munceasca si este capabila ,dar nu cu POLITIHOTII actuali.Trebuie schimbata si refacuta clasa politica ,din temelii,ne-am cam saturat de ruginitzii si incapabilii astia,orice post ,chiar si politic sa fie ocupat prin concurs ,iar membrii comisiei sa fie din Uniunea Europeana,avem oameni adevarati in tara ,nu hahalere cu gandul dupa furat si mintit.

mos alecu spunea...

..."...sa investeasca masiv in industrie ..."... Cind
, cine si in ce industrie ?
Au "transpirat" formularile : "Te pun la loc , dar inchizi orice urma de chimie din tara ! " ... sau "Te pun la loc , dar cumperi de la mine toate hirburile !" ...

Ca abia au primit ORDIN sa distruga si ce a mai ramas din industria chimica (sa o DISTRUGA , nu sa o privatizeze) care incurca , "in piata" , industria chimica a "marelui frate de la apusul IEuropei" ...

CEZAR spunea...

Pentru ce a facut nea Nicu in anii 70 - ca drept multumire etc.etc . i-am umplut pieptul cu gloante !
Altceva - inteligenta creatoare....!!!

mos alecu spunea...

..."...sa investeasca masiv in industrie ..."...
Da ! De exemplu in energetica , in energetica nucleara .
Aici si-a "oferit" ajutorul , dezinteresat (n'asa !) , Merchelania ("ajutor" bagat pe git si contra ... "te pun la loc !") . Adica ei ne ajuta sa ne marim capacitatile nuclearo-electrice , din care vom vinde (la preturi ca-ntre ajutat si ajutator) o buna parte din energie .

Asta dupa ce ei (Merchelania) au hotarit sa-si opreasca toate capacitatile nuclearo-electrice .
De ce sa se "fukuşimeasca" Merchelania ... cind se poate "fukuşima" Romania ... fereasca dumnezeu ! ...

Bineinteles ca , dupa ce vor deveni foarte "eco" , merchelanii ne vor pune sa platim si niste amenzi pentru ca nu sintem suficient de "eco" , si producem energie cu mijloace si metode potential agresive pentru mediul inconjurator ...