luni, 3 septembrie 2012

Adeziunea comuniștilor nepeceriști față de tovarășul Băsescu

Un barbat din Curtea de Arges, fan al lui Ceausescu, a infiintat partidul comunistilor care nu au fost membri ai PCR, cu sediu in apartamentul sau, situat langa Manastirea Curtea de Arges.
Gh.Ungureanu, președintele P.Comuniștilor
Imediat după decizia CCR de invalidare a referendumului, partidul comuniștilor a remis presei un comunicat de adeziune față de tovarășul lor Traian Băsescu, înfierînd lovitura puciștilor crino-pontiști.
Nu știam de acest sinistru personaj, Gheorghe Ungureanu, care ieri a intervenit în direct pe A3 în emisiunea Secvențial a lui Adrian Ursu pentru a spune aceleași inepții despre referendum pe care le mai citim scrise de scribălăii propagandei comunisto-legionare, inclusiv pe acest blog.
Lucia Hossu-Longin, prezentă în emisiune,  a rămas siderată ascultînd limbajul de lemn al comuniștilor de altădată. Păcat că nu am găsit înregistrarea emisiunii pentru a vă delecta cu aceleași prostii băsiste pe care le scriu pe aici comentatori tigro-maiagiști.
După susținerea din partea legionarului Neamțu, a fiicei fostului șef al Securității Giuurgiu, Monica Macovei, iată că vine și susținerea Partidului Comuniștilor Nepeceriști.
Am găsit acest comunicat în Cotidianul
„Traian Băsescu nu are sprijinul forțelor democratice ale țării și nici al majorității românilor, dar are toate motivele să nu dispere. Pe lângă iubirea necondiționată a pedeliștilor şi a 90 la sută din aşa-zisa presă, acesta mai beneficiază de sprijin și din partea... comuniștilor 


"C O M U N I C A T  
al PARTIDULUI COMUNIŞTILOR (NEPECERIŞTI) MIŞCAREA NAŢIONALĂ „REZISTENŢA COMUNISTĂ”
Comitetul Național
Puciștii au fost învinși!
După ce, timp de 23 de zile, peceriștii din C.C.R. au făcut jocul peceriștilor puciști, au fost totuși nevoiți să accepte Adevărul impus de o lume întreagă: Poporul a respins puciul!
În consecință, Președintele Republicii, Traian Băsescu, își reia funcția din ghearele Uzurpatorului...
Acesta s-a acoperit de ridicol chiar și în penibila Lălăială de astăzi, la aflarea veștii despre Decizia C.C.R.; n-a putut să accepte realitatea dură a regulilor impuse de propria gașcă ponto-crinistă, continuînd să hîrîie inepția despre 7,4 milioane de votanți anti-Băsescu, aceștia fiind, în realitate, cam două-trei milioane, care au votat în procent de ... 200-250!!!
Socotim necesar ca Procurorul General al Republicii să dispună imediat măsurile corespunzătoare pentru tragerea la răspundere a puciștilor și, mai ales, a celor care nu au executat Ordinul Suprem al Poporului dat prin rezultatul referendumului din noiembrie 2009 –net superior Constituției înseși- anume:
Parlament unicameral format din maximum 300 de Deputați ! Totodată se impune adoptarea, cu maximă urgență, a modificărilor implicite pentru organizarea noului parlament unicameral, pentru ca, apoi, să aibă loc, în 2013, alegerile parlamentare.
Pentru aceasta, adversarul nostru politic și ideologic, Președintele Republicii, Traian Băsescu, trebuie să pună în funcție principala sa îndatorire: medierea între TOATE FORȚELE POLITICE, ci nu numai între găștile peceriste din actualul parlament (devenit neconstituțional).
Ca partid politic înregistrat legal, Partidul Comuniștilor (Nepeceriști) solicită ca, pentru redresarea Țării, Președintele Republicii să aibă imediat consultări cu toate cele 50 de partide politice existente.
PREȘEDINTE,
Prof. Gheorghe UNGUREANU"

16 comments:

Robert Horvath spunea...

@ LUPUS
ZIARISTII DIN INTREAGA LUME S-AU SOLIDARIZAT IMPOTRICA CLICII DE PUCISTI DE LA BUCURESTI. CITESTE SI PUBLICA ......
Aceasta clica este de o imbecilitate feroce,
Pe langa toata elita politica a occidentului acum si-au pus in cap ziaristii din toata lumea. Toate organizatiile
de ziaristi fierb si pregatesc detronarea......
Jurnalistii Der Spiegel, El Pais, Deutsche Welle, CNN, The Economist, Le Monde, USA Today sau France 24 sunt acuzati ca ar fi agenti sub acoperire care lucreaza impotriva intereselor Romaniei, platiti de presedintele Traian Basescu pentru a dezinforma opinia publica din strainatate, arata The Economist.



Organizatia Jurnalisti fara Frontiere a condamnat climatul de intimidare care s-a dezvoltat in Romania si indreptat impotriva jurnalistilor. De asemenea, a facut apel la statele membre ale Uniunii Europene sa ia act de "paranoia si de folosirea retoricii pline de ura la adresa jurnalistilor".
Filiala Asociatiei Presei Internationale din Romania a cerut autoritatilor de la Bucuresti sa "asigure o atitudine civilizata si responsabila fata de ziaristii care lucreaza in mediul international".
La sfarsit de saptamana am vizitat ca de obicei impreuna cu sotia mea Clubul Presei Straine din New York. Nu pot descrie atmosfera dar precis pot intrevedea consecintele. Ziaristii din intraga lume sunt uniti impotriva " pucistilor " de la Bucuresti.
Este fatal si iremediabil.

maiag spunea...

Nu stiam ca am creat un curent maigist,ma bucur in aceasta situtie,desii tonul suna a repros.Eu incerc sa vad realitatea si comportamentul actorilor politici precum si abuzurile,ideologia si interesele lor.capacitatea acestora si loialitatea fatza de tara,de votantii ei.In rest este denigrare ce faceti unii pe aici,sunteti partinici si sariti la gitul celor care nu sunt de acord cu propaganda voastra idioata si fara argumente logice,la voi arma este denigrarea si intoxicarea cu date false.nu vedeti ca pina si Ponta si-a dat seama ca a facut greseli idioate si acum o da la intos?cine a vazut aseara interviul lui Ponta pe realitatea intelegea mai multe,a intors carul.sunt curios de atitudinea lui Antonescu cind vine din concediu,a ramas cred singurul opozant deschis a lui Base,nu are ce face,e la mina lui Felix,altfel daca nu spune ce i se impune-adio iesiri pe tv.si oricum de moment nu are nimic de pierdut,din decembrie sigur nu va mai fii nici presedinte de senat,daca are bafta alegerilor din tura trecuta poate nici parlamentar nu mai ajunge,lasati vrajeala cu cei 8 mil de votanti ca astea schimba mai mult de jumatate directia.

Lupus spunea...

@ Tovarășe Robert Horwath
Nu este nicio deosebire între articolele scrise de Swarți, comentariile tele și prostiile din comunicatul Partidului Comuniștilor, al tovarășului Gh.Ungureanu.
Rău ați ajuns!

Robert Horvath spunea...

 
NOUA ORDINE MONDIALA IMPOTRIVA USL ?
Deci Obama, Merkel, Barosso si intreaga medie mondiala, Jurnalistii Der Spiegel, El Pais, Deutsche Welle, CNN, The Economist, Le Monde, USA Today sau France 24 facem parte din partidul comunist si sintem ardeleni si ascultam de Victor Orban. Mare este gradina lui Dumnezeu si plina de planoristi...................

Lupus spunea...

Nu te rușina tovarășe @Robert de Partidul Comuniștilor! A fost înregistrat la Tribunalul București printr-o decizie CEDO de condamnare a statului român. Instanțele din țară respinseseră cererea.
Nu e o coincidență că toate entitățile pe care le-ai menționat susțin inepția loviturii de stat.
N-ai sesizat că și propaganda băsistă a renunțat la bazaconiile din timpul suspendării tovarășului?
Voi ați rămas în tranșee, precum japonezul....

Robert Horvath spunea...


Intr-o democratie este loc pentru oricine ....planoristi ....comunisti ....extremisti
Nu si pentru cei care incearca sa submineze sistemul democratic si institutile sale.....
vezi
lovitura de stat organizata la cererea lui Voiculescu....

Lupus spunea...

@robert
Lasă șabloanele cu loviturile.Nu vi le-au schimbat încă?
Tu nu vezi că principala preocupare a lor este că nu știu cum să dreagă busuiocul.
E greu să mai fii președinte într-o țară căreia chiar tu, conducător, i-ai stricat imaginea, inducînd impresia că nu este un stat de drept.

Zilele următoare veți primi sablonul cu justificarea demisiei condiționate a lui Băsescu.
Să vedem dacă găsește vreun partener de negociere în USL.
Deocamdată a fost trimis cu năframa albă pe televiziuni cel care l-a salvat de la demitere, respectiv fostul ministru de Interne, Ioan Rus de la Cluj.

Robert Horvath spunea...

Drept la replica
Am postat pe @ Bibliotecaru dar se potriveste pentru @ Plano ca o manusa....

Sunt sincer consternat. Se pare ca singura dumneavoastra preocupare este SUA Ce vreti sa dovediti cu aceasta propaganda anti americana
zilnica ?
Spuneti ca o faceti din mila fata de poprorul american.
America are bune si rele. A comsemna doar aspectele negativa va pune intr-o lumina nefavorabila.
Sunteti un bigot anti occidental ? Un anarhist ? Un comunist ?
Sunteti impotriva valorilor americane ?
Nu cred....sau nu vreau sa cred.
Realizati ca fara America lumea ar fi pe mana lui Stalin si Hitler iar dumneavoastra a-ti sta la ....coada la zahar. Vreti sa gasiti un tap ispasitor pentru neputinta dumneavoastra ?
Todeauna trebuie gasit un tap ispasitor .....evrei, unguri, negrii, tigani, americani. Treziti-va la realitate si redeveniti un om cu piciarele pe pamant.....in caz contrar sinuciderea poate deveni o solutie viabila. Cineva trebuie sa va spuna adevarul. Deocamdata cu respect.

Lupus spunea...

@Robert
Nu depășești cu un milimetru nivelul de gîndire al tovarășului comunist Ungureanu de la Curtea de Arges.

De demisia condiționată pe care, se spune, i-a sugerat-o Soros lui Băsea, în întîlnirea secretă, în zori cu rouă, pe potecile din Covasna, în urmă cu 2 săptămîni, nu te-au informat nimic prietenii tăi rezerviști CIA?

CEZAR spunea...

@ L.. ai mila de un ..schizoid !

Emi T. spunea...

discutii de pupincuristi, fade si fara rost sau finalizare....mai bine jucati sah!

Emi T. spunea...

poate ne lasi sa ne exprimam..zic eu!

maiag spunea...

stai linistit,cenzura e in floare,pe mine ma cenzureaza la singe daca critic pe kakarau.

tanta spunea...

Nu te vaita frate ca si pe mine ma arde,nu stiu cine o face ca i-as zice vreo 2-3 sa ma cunoasca mai bine,parca ar fii blogu lu tacsu,cred ca e unul care vrea sa vorbeasca numai el ca nu are replica si argumente,sa fie amicul nostru cezar lautaru?

CEZAR spunea...

Tanto -cat esti de mare atat esti de ....proasta -ce credeai!!

CEZAR spunea...

Nu-i blogul lui,,tacsu"(analfabeto) Este al lui si poate sa-ti arate usa cand vrea!
Apropo! Poti sa esi pe usa ..huidumo ? !
Ce dracului oi fi facut si tu prin armata cu suncile tale..!!!