sâmbătă, 15 septembrie 2012

S-a întîmplat ceva rău la Bruxelles

De ce popularii europeni aplică tratament egal, atît pentru un președinte ilegitim cît și pentru un premier legitim?

Mhî hî ...mhî! Mulțumesc că m-ați pus guvernator în ROU! Ce mă fac ? N-am premier, n-am parlament!
Declarația suspendatului după ce Ponta a fost chemat la muștruluială de popularii din Comisia Europeană, la Bruxelles, în luna iulie a.c.

Este un semnal înfiorător pentru România că nici preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, şi nici preşedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, nu au ieşit într-o conferinţă de presă comună alături de premierul Victor Ponta”, spunea, în 12 iulie la TVR, Traian Băsescu,  suspendat la acea vreme. “Dacă mă veţi vedea vreodată că merg la Bruxelles, dacă voi mai avea ocazia ca preşedinte, pentru întâlniri cu preşedintele Consiliului European şi cu preşedintele Comisiei Europene, şi veţi constata că nu a fost apoi o declaraţie comună, va trebui să înţelegeţi că s-a întâmplat ceva rău”, 
Întâlnirea cu Barroso din 14 septembrie a.c. nu a fost urmată de declarații publice comune cu oficialii europeni.

În urma comentariilor apărute în media din România, pe acest subiect, Comisia Europeană a dat publicității un comunicat în care anunță că nici la întâlnirea cu premierul Victor Ponta de luni nu se va organiza o conferință de presă. Ollivier Bailly, purtător de cuvânt al Comisiei Europene, a confirat acest lucru în briefingul de presă zilnic de la Bruxelles, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor români. Potrivit Mediafax, oficialul european a declarat că premierul și președintele din România sunt tratați în mod egal, acest lucru fiind convenit în discuțiile cu partea română.

De ce ar accepta Ponta un tratament asemănător?

4 comments:

CEZAR spunea...

Jegurile drakului ! Persista in minciuna !!

tanta spunea...

intelectualule,moralistule,e frumos limbajul tau?sau tu ai voie?

Anonim spunea...

Nu vedeti ca Tanta e basista pe bani?
Nu e normal sa continue propaganda asta basista nesimtita.

maiag spunea...

da-s-a i9ntimplat ca ponta s-a intors mai potolit si cu coada pe spinare.