duminică, 30 septembrie 2012

Ponta i-a contrat cu tupeu la Bruxelles pe conservatorii Europei, adepți ai austerității

Foto Evz
 Victor Ponta, a declarat sâmbătă, în cadrul unei dezbateri la congresul Partidului Socialiştilor Europeni (PES), că a vrut să demonstreze prin măsurile luate în România că austeritatea şi tăierile bugetare nu sunt singura cale de a avea dezvoltare economică şi creştere a nivelului de trai.

„Prima măsură pe care am luat-o în calitate de prim-ministru a fost să dau înapoi salariile şi pensiile, că banii pe care îi avem trebuie cheltuiţi mai bine pentru programe economice şi sociale. Vreau doar să demonstrez că austeritatea şi tăierile nu sunt singura cale de a avea dezvoltare şi creştere economică”,
 Ponta a dat exemplele negative din Spania şi Grecia, „unde situaţia e chiar mai rea” decât înainte de aceste măsuri. 
„Am încercat să demonstrez prin exemplul ţării mele că putem avea un program social la guvernare, să avem creştere economică şi să le explicăm oamenilor că mai există o alternativă la ceea ce germanii şi alţi conservatori susţin că este singura cale. Dacă reuşim să le dovedim oamenilor că mai este o cale, o cale mai rezonabilă, mai acceptabilă, ei o vor aprecia mai mult”

7 comments:

maiag spunea...

omul asta e un palavragiu notoriu,in afara de asta ce a mai facut?de inflatvorbeste?de sponsorizari automobilistice si de alta natura?un mascarici,iar se pune contra vintului.

gheo spunea...

... ca si ceilalti politicieni romani - de fapt niste palavragii, cartofori, sarlatani - incearca sa explice nu numai "lor" ci si noua ce viitor frumos "ne-au" pregatit si ne astepta, dobitocul ne crede prosti si ca noi, nu stim sa ne uitam "dupa perdele" si sa vedem "zorii cenusii, intunecati si tristi" semanati de 22 de ani de "ei" si intretinuti cu sarguinta, pentru a obtine periodic "votul acela nenorocit" cu promisiuni ca ... "o sa traiti si mai bine !!!", ... realitatea ... "sula ... marioara!".

Lupus spunea...

@maiag ;i @gheo
Lamentări de oameni înăcriți în rele, care nu au niciun orizont democratic.
Zorii cenușii ai dictaturii mafiei instituționalizate au trecut.Iși mai trăiește amurgul, în zbateri, pînă ce va pleca și infractorul ajuns președinte.
Cu ce v-o avea regimul băsescu la mînă nu se știe;poate din prostie.

maiag spunea...

tu esti cel inrait si cu mintea incetzoseata de ura,nu ai nici nacar capacitatea sa observi ca suntem unii pe aici care a inteles menirea ta si te intelegem,de aia ai facut blogul acesta si esti ori platit sa faci asta,ori nu ai simtul realitatii si crezi ca prostesti ,sper sa nu dai in spam asta asa cum obisnuesti cind contrazis.

maiag spunea...

cine stie sa-mi spuna si mie cine este CEZAR,omul care injura si jigneste pe toti.ca este incult,obraznic,fraerici uselist sau dogarian stiu,dar poate cineva l-a cunoscut innainte de a ajunge in halul asta

Lupus spunea...

@maiag
Cum să dau în spam? N-ar mai avea cum să constate cititorii cît de puțin esti d-ta atașat de valoriile democrației.
D-ta cred că ești plătit ca să spămuiești blogul cu citate portocalii, a băse urît mirositoare .

maiag spunea...

iar ai sters comentariul meu,semn ca te deranjeaza adevarul/