duminică, 9 septembrie 2012

Băsescu a intrat în referendum ca președinte ales și a ieșit ca președinte, numit de CCR, și guvernator, numit de Baroso-Merkel

Suntem în 09 sept și președintele Băsescu încă nu și-a dat demisia, astfel încît alegerile parlamentare din 09 12 2012 să se desfășoare concomitent cu alegerile prezidențiale anticipate.
Mai este timp, dacă nu de bună voie, forțat de opinia publică, pînă pe la începutul lunii noiembrie. Hotărătoare vor fi vizita Comisiei de la Veneția din săptamăna care urmează, dezbaterea din Parlamentul European de pe 12 sept și întîlnirile lui Băsescu și Ponta cu Baroso la Bruxellex.
Oricum, Băsescu nu se mai poate numi președintele ales al românilor. Din 21 august Traian Băsescu este președinte numit de CCR.
Instituțiile de forță pe care se bazează, asemenea lui Ceaușescu, nu pot înfricoșa populația să protesteze împotriva sa.
Iată și rezultatele ultimului sondaj CSCI, realizat în perioada 25 08-05 09 2012

Potrivit ultimului sondaj realizat de opinie realizat de CSCI, de cea mai mare încredere în rândul românilor se bucură Sorin Oprescu (56%), Victor Ponta (50%) și Crin Antonescu (46%). La capitolul intenție de vot, USL se situează pe primul loc cu 62%, urmat de PDL, cu 19%, și PPDD, cu 11%, în timp ce 58% din cei intervievați susțin că președintele Traian Băsescu se agață de scaun și de putere.

26 comments:

acuvio spunea...

Am votat de dragul exerciţiului democratic. Şi ne-am ales cu un "Guvernator" al acestor ţinuturi geo-strategice :)

maiag spunea...

Cine v-a s[us ca da demisia?a -ti ajuns sa va rugati de el?a spus clar-schimbati constitutia,parlament unicameral cu 300 de bucati si demisioneaza.de ce nu o faceti?kakaia intereseu?

tigri2 spunea...

Da cine si cu ce "scorneli",sau cu ce scop l-au dat jos,nu spui?Asa ,as dori si eu un referendum sa-i dam jos pe toti politicienii ca ne-au mintit,si-au facut averi ilegale,nu si-au respectat promisiunile electorale si ce mai..sa-i impuscam pe toti,prin spanzurare pe cruce precum a fost Spartacus cu oastea lui de rasculati.

Emi T. spunea...

Da corect, reducem Parmanentul la 300 si le triplam salariile si diurnele...e logic, facem economie la buget!! Schimbam constitutia : in regiuni...(pentru perfectarea colonizarii Romaniei !) si-l punem pe baselu pe viata....si toate sa-si dea demisia, asta vrea, in contextul si pentru realizarea neocolonialismului energetic si neosclavagismului financiar economic..
Romania colonia occidentului (de resurse minerale, etc. si forta de munca ieftina, spre moca !!!

CEZAR spunea...

Iarasi delireaza Kakaciosul !!

maiag spunea...

EMI-esti infantil,Cezare cred ca ai vrut sa spui KAKARAU

tigri2 spunea...

"Cezare
kkcioasa este Nascatoarea ta,cred ca esti un naiv fara pereche iar din naivitate ai dat in prostie adevarata.Va da Ponta din trei pe "ha mai lunga",una tie, una lui Maiakk siuna lui ilie,efectiv ,va tripleaza pensiile cu asta.
Dupa ce ca aveai un dram de minte acuma ai ramas cu ambele capete identice si pe dinlauntru si pe dinafara.Esti dus "rau" cu pluta,te lasi dus de nas precum babele alea cufurite care cred tot ce le minte popa.Esti jalnic,mucosule!

maiag spunea...

TIGRIKAKA-eu nu ma pling de pensie,mie mi-a crescut,asa ca faci confuzie,nu sunt din categoria nemultumitilor.Si daca tot venii vorba-o stire bomba-ieri usl prin vocea lui Sova anuntza ca se ocupa de legea pensiilor militarilor,concret la cei care le-au scazut pensiile.Bomba este ca anuntza o intentie,se depune un proiect la parlament care va fii discutata in 3-5 ani,daca mai ies ei la guvernare,oricum pentru promulgare e obligatoriu sa arate sursa defianantzare,ce este greu in conditiile astea.Toata treaba este cu caracter electoral,dupa aia dumnezeu cu mila si ei cu voturile.TOATA taravura este sa linisteasca spiritele si sa arate ca ei se tin de cuvint.KAKA MAKA KAKARAU-Ponta nu s-a tinut niciodata de cuvint,e un mincinos dovedit.

CEZAR spunea...

Cat s-a opintit KAKAciosul Motan sa fie si el ....intelectual! Te anunt eu ca nu ai reusit...si nu vei reusi in veci! Cu un IQ sub limita inferioara , orice efort e zadarnic !!
Mizeaza pe Euroii lui DD ! O sa ii vezi in ...palma dupa ce o freci bine!!!

CEZAR spunea...

.... Analfabetul Politic zice ,,Asa ,as dori si eu un referendum sa-i dam jos pe toti politicienii ca ne-au mintit,si-au facut averi ilegale,nu si-au respectat promisiunile .....nimic mai simplu !
Fa si tu o initiativa legislativa ,depune-o in parlament si creeaza o majoritate parlamentara si ....aproape-i gata !
Daca asa nu tine ..pune-o in dezbatere publica ,obtine vre .500.000 de adeziuni la ea si ..Gata !!

Lupus spunea...

@maiag
Spune-ne unde a spus Sova chestiunile acelea despre legea pensiilor.

maiag spunea...

ieri pe realitatea tv la conferintza de presa cu ponta

CEZAR spunea...

L-ai auzit cu ..ochii tai ??!!

CEZAR spunea...

Radu Berceanu a comentat în linii dure Alianţa de Centru-Dreapta construită în jurul PDL. Berceanu susţine că noile partide care au venit lângă PDL nu fac parte dintre cei care au dus greul partidului în perioada guvernării Boc. Principala ţintă a lui Berceanu a fost MRU, pe care l-a comparat cu un patron care vine cu o echipă mică “Avântul Prăbuşirea” şi vrea sprijinul PDL. BUN BAIAT !!

mos alecu spunea...

Aici este intreaga conferinta de presa invocata :

//www.privesc.eu/Arhiva/12292/Conferinta-de-presa-dupa-Biroul-Permanent-National-al-PSD

Cine aude vreo vorbulita despre pensii militare ... merita un premiu .
Cine n-a auzit asa ceva , dar sustine ca asa a auzit ... merita bagat in ... zda ma-sii

maiag spunea...

cezare-stiu ca esti infantil,dar eu vad cu ochii si aud cu urechile,cind fac bascalie sau am un punct de vedere e una,dar cind dau o stire e alta,normal ca am vazut pe tv declaratia lui Ponta si dupa aia SOVA,a dat lamuriri cu programul guvernului,daca esti incuiat nu mai pune intrebari,invatza sa faci deosebire intre o stire si un punct de vedere,bosorog libidinos care esti.

maiag spunea...

Oricum intre MRU si KAKARAU nu este comparatie,priveste-l pe kakarau cum face ca maimutza la tv,ce gesturi de handicapat face,parca e pacalici in multe ipostaze,un fel de popa prostu modern.

mos alecu spunea...

Mizerabila gaselniţă mai este si internetul acesta !
Nu poti sa mai spui si tu o minciuna suculenta si grosiera ... ca vine unu' si-ti da peste bot ...

Inainte se mai putea minti ... ca , pina verificau ceilalti (prin filmele de actualitati , prin ziare , prin telefoane ...) trecea timpul si ramineai cu_calificativul de "om informat" ... Acuma "s-a schimbat calimera" : se trezeste cite unu' si verifica spusele tale ... si te mai si face de ris in fata lumii ...

Tot asa de "mizerabila" este si gaselnita cu "despaducherea" comentariilor (moderare) in urma careia nu stii ca s-a descoperit magaria minciunii tale , si continui sa te "dai cocos" cu_corectitudinea "informatilor" pe care le livrezi

Lupus spunea...

@Cezar,@mos alecu
Meiag o fi ascultat vreo emisiune la care a participat Șova și în care s-a vorbit de pensii.E clar că nu în conferința de presă de ieri a PSD s-a discutat despre pensii. Șova a vorbit decît de participarea la Dezbaterea de mîine din Parlamentul European.

maiag spunea...

lupus e posibil sa fac o greseala.dar cert eu l-am auzit pe Sova si chiar eram cu cineva si nu-mi venea sa cred,poate cu alta imprejurare dar cert ca ieri s-a intimplat intr-un interviu,pe realitatea tv in jurul orei 13-15,nu stiu exact.

CEZAR spunea...

Ei acum - ca doar nu o sa-i dam credit lui ..Muyag ! El face parte din ,,coloana vertebroasa " a armatei, dupa BaSecu si incearca sa se bage si el in seama !
Uita-te sub unghii mai intai .....

tigri2 spunea...

"Cezar
Nu stiu ce baza ai cand faci aprecieri gratuite,precum nivelul IQului,sau altele ,dar despre tine ce poti spune?
Ca ai devenit un fanatic alunei cauze dubioase si mai esti si fudul pedeasupra ca de:prostul daca nu este fudul-nu-i prost destul.Parca asa spune un proverb religios.Cu IQul meu am condus avioane si elicoptere,singur,am predat in invatamant,etc,dar tu ce-ai facut inafara de a conduce vre-un amarat de autoturism marca DACIA,si de a umbla cu "shoptiriciul" pe la urechile organului de partid si de contrainformatii???

maiag spunea...

Cezare-acum am aflat ca ai fost aviator,nu ma mai surprinde atitudinea ta,ai ramas blocat cind erai in sistem,am avut un coleg de liceu_BARAC- tot aviator s-a facut,de fapt el m-a convins ca aviatorii au o pata pe creier,si am cunoscut destui,cu unii am zburat pe elicopter,i-am cunoscut bine,unii au o singura doaga,tu nu mai ai deloc.POPESCU,BARAC<SIKLODII,i-am cunoscut personal.dar sunt departe de tine nene,tu ai ramas in aer.

Anonim spunea...

Dom maiag intalesesi pi dreak
tigri2=pilot
cezar=pifan
Nu are importanta ambele specialitati sunt la fel de valoroase

CEZAR spunea...

@/Don Corleone - stai calm ! Asa intelege asta(muyag) toate subiectele in discutie !hi,hi,hi.....

maiag spunea...

offff,cezare nu ai capacitatea sa legi 2 fraze mai lungi si fara sa te repeti,repertoriul tau are maxim 100 cuvinte si alea insultatoare si injurioase la adresa noastra care nu te edulam,sarac baiat si cu duhul si cu spiritul,un latrau ordinar.