vineri, 21 septembrie 2012

S-a OTV-izat OLTCHIMUL!!!! Dați 5 lei pentru otevei!! Bancuri cu OlTchim V!!

Al cui rămîne OLTCHIM după marea și mult mediatizata  licitație în care s-au vîndut acțiunile statului, 54,8%, dar nu au avut căutare datoriile acumulate, în ultimii ani, de OLTCHIM-ul lui Roibu, etimate la 700 milioane EURO??
Deși cred că Diaconescu se aștepta să fie eliminat din competiție și să declanșeze un „senzațional” spectacol mediatic, să presupunem  că, pe persoană fizică, vorba lui Vanghelie, încheie contractul de privatizare și devine acționar majoritar la OLTCHIM alături de acționarul minoritar, dar semnificativ, firma polonă -germana PCC.
Ce se va întîmpla cu acționariatul combinatului cînd, în scurtă vreme, datoriile de 700 milioane EURO vor fi supuse procesului de conversie  într-o nouă emisiune de acțiuni, ale statului și ale SC Electrica SA?  Se va întîmpla că PCC și DDD vor mai deține împreună sub 10% din acțiunile OLTCHIM.
Statul va redeveni acționar principal și vor fi transferate din nou în sarcina sa problemele de repornire a producției și de asigurare a locurilor de muncă.
Intre timp începe  campania electorală, vin alegerile și elodienii vor da cîte 5 lei pentru OTV-ei, potrivit promo-ului apărut deja pe OTV,  și vor mulțumi prin voturi că Domnul DAN a salvat Combinatul din mîinile ciocoilor.
Se vor găsi mulți care să creadă ca Oltchim a rămas al poporului!
Așa se va întîmpla dacă guvernul Ponta nu este foarte atent în zilele următoare.

UPDATE

Bancuri cu OTV - OLTCHIM TV

De ce vrea Dan Diaconescu să cumpere Oltchimul? Ca să aibă şi acolo un OTV (Oltchim TV). (cevahaios.ro)
Dan Diaconescu: "Sper să câştige Ogică la Loto, că altfel n-am bani pentru Oltchim." (timesnewroman.ro)
Magda Ciumac va fi numită director de personal la Oltchim.
De azi, OTV, Oglinda TV, se va numi Oltchim TV! (vrem-bancuri.blogspot.ro)

2 comments:

maiag spunea...

BAAAAAAAAAAAA,va omoara DDD ,nu mai puteti dormii ,asta scade sondajul usl

nostradamus spunea...

si pe tolea ce il pune....sef peste tomberoane?