sâmbătă, 8 septembrie 2012

DNA s-a spovedit la oficiosul că a descoperit 1,5 milioane voturi fraudate la referendum. Si....! Tot au mai rămas 6 milioane de DA.

DNA ignoră faptul ca în materie electorală, constatarea fraudelor după comunicarea și validarea rezultatelor este de competența Autorității Electorale Permanente, ea urmînd să sesizeze Parchetul.
In 2009, atît Autoritatea cît și Parchetul nu au avut  voința să constate fraudarea a cel puțin 100 000 de voturi în favoarea lui Băsescu.
Ușor de bătut gura în oficios, greu de probat. Iți trebuie un an, apelînd la serviciile tuturor parchetarilor din România,  să probezi că un milion de voturi sunt fraudate. Ai lui Daniel, slugă de Băse, au ghicit numărul fraudelor într-o lună.

„Potrivit procurorilor DNA, fraudarea masivă a votului la referendumul naţional din 29 iulie, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, a fost posibilă cu ajutorul unui sistem informatic creat în acest scop. Surse judiciare au precizat, în exclusivitate pentru EVZ că, pentru fraudare, USL a folosit un call-center -1855 – care permitea schimburile de mesaje tip SMS, în timp real şi între mii de utilizatori. Pe această cale ar fi fost transmise ordine ilegale.
A doua conexiune era o aplicaţie Internet ce permitea unui grup mai restrâns de persoane să obţină în timp real informaţii despre cât s-a votat şi cum s-a votat. Accesul acestora la aplicaţie se făcea numai pe bază de user şi parolă, obţinute anterior prin centrul de sms-uri 1855, spun sursele noastre. Secretul votului (cine a votat “DA" sau "NU") a fost violat de 4.400 de ori, conform sms-urilor de la 1855. Tot prin acest callcenter au fost transmise mesaje în vederea luării de măsuri nelegale pentru creşterea artificială a numărului de votanţi în secţiile deficitare. O estimare a voturilor fraudate, fără să punem la socoteală dosarele de la parchetele normale, ar indica o cifră de aproximativ 1,5 milioane.”

20 comments:

maiag spunea...

furtul e confirmat,procurorii au investigat infractiuni,sa nu facem confuzii intre institutii,ca in urma infractiunilor au rezultat voturi furate,alta gisca in alta traista,dar...ei se juta ca nu fura si i-au ptins cu votul in gura,nu ma mira daca ii vad pe multi la table cu nastase sau la o sedintza de schimb de AMINTIRI ELECTORALE.SA FIE IN CEAS BUN.

Anonim spunea...

pt inchidere subiect:
La asta cu 1,5 mil de voturi fraudate si dovedite, e ca la evazionisti,ceea ce se dovedeste este doar o parte din ce s-a furat.Este universal valabil indif. ca va place sau nu

Lupus spunea...

@Corleone
I-a mai sesizat Autoritatea Permanentă în urmă cu 3 ani că s-au descoperit cîteva zeci de mii de voturi duble la portocalii. Ai auzit de vreun proces?

Anonim spunea...

adica daca atunci s-a putut fura ,asa sa ramana in veci.Cum s-ar zice...."de ce ma amendezi pe mine nea politaiule nu vazusi ca si altii au parcat neregulamentar?
sau nici o data nu se va face nimic pentru caaaa.....haaaaa cu ani in urma nici atunci nu s-a facut.
Tu esti sigur plano ca nu esti Rares ala de la real TV.Numai ala are "argumentul suprem"
Pai daca atunci nu s-a facut acum de ce sa se faca.
Si apropo vezi ca au mai fost alegeri destule si inainte de 2007-8.....nascase si iliescu n-au nimic de zis???

Anonim spunea...

...si una e sa vorbasti despre 1-2zeci de mii si cu totul altceva despre cel putin 15(cincisprezece) zeci de mii.
Dpdv moral si legal este clar ca ponta si antonescu n-au avut pic de rusine,oare de ce nu ma mir??

Lupus spunea...

Unde sunt dosarele bășistilor care au terorizat votanții în fața secțiilor de votare să nu intre, care au reținut buletinele oamenilor ca sa nu poată vota, care au îndemnat lumea la boicot?
Iși poate închipui cineva că a dus Dragne copii la vot, că a falsificat el semnături, că a dus el oamenii să voteze a doua oară sau alte acuzații.
De cînd este democratic să fie urmarit un partid de către politia secretă în timpul campaniei electorale?

Robert Horvath spunea...

Va rog respectuos reduceti din voturi
si lasati pantalonii sa cada pe vine.

DNA a descoperit 1.500.000 de voturi falsificate la Referendum

Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de procurorii de la Parchetul General, rezultă o hoţie inimaginabilă

Potrivit rezoluţiei de începere a urmăririi penale, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost "centrul de comandă al unui sistem naţional de influenţă, cu structură piramidală, care se suprapune asocierii în vederea săvârşirii de infracţiuni". Reţeaua pe care a pus-o la punct a fost alcătuită pe două componente şi cuprinde mii de oameni, inclusiv persoane cu funcţii politice sau publice, afacerişti.

CADEREA GUVERNULUI ZEVIST ESTE ASIGURATA
DE EU SI SUA ! Este NASOL foarte NASOL

maiag spunea...

cunosti cazuri concrete?curaj-sa faci reclamatie la procuratura,o semnezi si indici probe,asa numai sa insinuezi nu are rost.vorbim de fapte,daca le stii si le ascunzi,nu comenta,procurorii cerceteaza ce este sesozat,daca cunosti sesizari necercetate sau ignorate,ai tot dreptul sa faci scandal.daca nu-atunci nu esti corect si atunci-MUCLES

Anonim spunea...

NU CRED CA CE A DECLARAT DNA ESTE ADEVARAT

Robert Horvath spunea...

Faptul ca cenzurezi postarea mea dovedeste panica.
Chiar un om cu pantalonii cazuti pe vine .....ar trebui sa aiba mai multa demnitate.
.

Lupus spunea...

@theodora
Indiferent dacă este adevărat sau nu, grav pentru un stat de drept este că un lider de partid, Secretarul general, seful campaniei electorale a unei uniuni politice, este urmărit și supravegheat de poliția politică a lui Băsescu chiar în ziua referendumului.

maiag spunea...

Si ce daca e mare lider e scutit sa fie anvhetat pentru fraude?pe basescu de ce l au suspendat ca si el este presedinte de tara?te contrazici cind e vorba de usl.ei au voie orice,asta nu e dictatura?ori NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE,asta inseamna cu adevarat respectareanteaza cine esti,cu asta ai demonstrat ca tu tii parte la pucisti si incurajezi frauda.ai ceva de spus?

Lupus spunea...

@mayag
E greu pentru un nedemocrat să înțeleagă că interferarea serviciilor de informații și a organelor de anchetă în procesul electoral, mai ales în timpul desfășurării alegerilor, reprezintă o gravă atingere statului de drept și pluralismului politic, fapte pentru care cei care se fac vinovați vor suporta, acum sau peste cîteva luni, consecințele legii pentru abuz în exercitarea funcției publice și prejudicierea ordinii constituționale

CEZAR spunea...

LUPUS zice ,,E greu pentru un nedemocrat să înțeleagă că interferarea serviciilor de informații și a organelor de anchetă în procesul electoral, mai ales în timpul desfășurării alegerilor, reprez..." ...de ce il jignesti ce ,,nedemocrat" ? Spune un ,,retardat " si este OK !

Anonim spunea...

Cf legii orice fel de campanie electorala inceteaza cu 24 de ore inaintea alegerilor/referendumului
Dragnea a comis o infractiune(nu contraventie) facand campanie electorala dupa acest termen si chiar/mai ales in timpul alegerilor.La asta se refera ancheta nu la intoxicarile cu care ne servesc unii platiti de partide.Nu-i asa Lupus ca asta prevede legea?
Nu-i asa ca nimeni nu e mai presus de lege...sau vorbim discutii?

Lupus spunea...

@Corle
In calitate de sef al campaniei electorale, Dragnea avea dreptul conferit de legea partidelor de a monitoriza modul de desfăsurare a referendumului, așa cum și Blaga a facut-o în sensul de a constata, prin oamenii din teren, cine încalcă boicotul bășist.
Nu zic că n-au fost încălcări ale legii în teren, dar e o prostie sa-i acuzi pe Dragnea sau pe Blaga de ce au făcut cei din secțiile de votare.

Lupus spunea...

@RH
Vezi că anteniștii ti-l dau în fapt pe Băsescu că s-a plimbat spre Riad cu avioanele lui Bouth sau că le-a oferit acoperire cu transport delegatii prezidențiale pentru transport de armament.
Parcă spuneai și tu cîte ceva de arestarea lui Base în cazul Victor Bouth.

maiag spunea...

Nu mai stiti ce sa nascociti javrelor,va omaoara nervii Basescu si asta va ocupa tot timpul,sa vezi pe Dragnea la puscarie si sa vezi atunci ura si disperare,si asta este iminenta,.La parlamentare o sa fie dezastru,nimeni nu mai pune kurul la bataie pentru usl,o sa piarda de nu le vine sa creada dupa toata euforia asta/

CEZAR spunea...

@ Muyag - esti de plans...ca de ras nu-i cazul!!
PS. Intreaba-l pe americanul RH+ cu ii cu traficul de armament...

maiag spunea...

CEZAR......si trag apa.