vineri, 31 august 2012

Ponta la "Vorbe Grele"; Pivniceru tot îi va înlocui pe procurorii băsişti

-Întrebat în legătură cu viitoarea coabitare cu şeful statului, premierul a răspuns ironic. "O să-l rog pe dumnealui să meargă la Bruxelles şi o să-i propun: 'Domnule preşedinte, cred că este important ca dvs. să mergeţi la Bruxelles şi să le spuneţi: dragi colegi europeni, nu luaţi în serios ceea ce am spus despre lovitura de stat, m-am întors. (...) În Schengen nu am intrat nici pe vremea lui Boc, probabil că nici acum", a spus Victor Ponta.
-Doamna Pivniceru va propune înlocuirea sefilor DNA şi Parchetului General pînă cind Băsescu va trebui să accepte e cineva.

4 comments:

Robert Horvath spunea...

PONTA IN ATENTIA AMERICANILOR
O INFORMATIE BINEVENITA......PUCIUL DIN ROMANIA IN ATENTIA SERVICIULUI AMERICAN !
Bibliotecarul
. Serviciul
care se ocupa de lovitura de stat din Romania si sprijinitorii ei depe internet se numeste Department of State, Intelligence and Research
The Department of State (DOS) handles intelligence analysis, policy, and coordination of intelligence activities in support of diplomacy. They provide a wide range of intelligence support to the Secretary of State and other policymakers, ambassadors, special negotiators, country directors and desk officers. The DOS is the Secretary of State’s principal adviser on all intelligence matters.

maiag spunea...

Mistocar de mahala,madam Pivnitza a muscat o rau de tot,dupa alegeri nu va mai fii ministreasa si nici Ponta menestru.asta-i viatza.

Zor albastru spunea...

dl maiag, si la asta te pricepi. esti nemaipomenit.

maiag spunea...

LIVIUS-ma pricep la multe chestii pe care tu nici nu le banuesti.Nu am trecut prin viatza ca simplu spectator sau intretinut numai de stat,am facut mult mai multe lucruri in domeniu privat,nu ca altii care au asteptat ziua de salariu de la STAT