miercuri, 29 august 2012

Strategii mafiei instituţionalizate îl indeamnă pe Băse la sinucidere politică

Românii chiar cred în mecanismele democratice de schimbare a puterii.
După episodul referendumului, pierdut la masa verde, un lucru, totuşi, s-a realizat: fidelizarea unui important segment al populaţiei pentru schimbarea structurilor mafiote din instituţiile statului, puternic aservite regimului Băsescu.
Finalul procesului democratic de dislocare a regimului Băsescu va fi  scrutinul parlamentar de la sfîrşitul anului.
O accelerare a căderii regimului  ar putea fi produsă numai de o nouă prostioară, de un gest politicsau o micare  greşit/ă din partea lui Băsescu, asemănătoare cu cea împotriva doctorului Arafat, care a scos în stradă zeci de mii de manifestanţi.
Avem dovadă de la oamenii de bine, exasperaţi de odiosul regim, că amuţitul Băsescu nu stă degeaba.Vrea să preia guvernarea chiar înainte de alegerile parlamentare.
Nenorocul lui Băse este că alegerile sunt prea aproape şi nimeni nu dă cioara din mînă pe vrabia de pe gardul Cotrocenilor.
Dacă încearcă, numai, tăvălugul de 7.5 milioane spulberă Grădina din Deal.

Iată ce document circulă pe net!



16 comments:

maiag spunea...

E aiureala,nu vad rostul cu 3 luni inainte de alegeri,si nu sunt nisci pregatiti de guvernare,corect este sa se astepte alegerile parlamentare cind se aleg apele si vine un guvern legal.si sunt convins ca asa se va intimpla.

maiag spunea...

INTREBARE=ce numar de votanti vor fii pe listele electorale permanente la alegerile parlamentare:
-peste 18 mil cum a stabilit curtea la referendum
-16 mil cum sustine usl
-15 mil cum spune statistiaca
sede parlamentari se stabileste functie de numarul de locuitori.cred ca e mare dilema,daca se mentine 18 mil inseamna ca usl recunoaste listele de la referendum/AUD COMENTARII?

CEZAR spunea...

15 - 16 Milioane desigur ! Referend. VALID ! Ce face Base +CC(curtea de cacat!!)

Robert Horvath spunea...

Lupus
Basescu trebuie sa se miste rapid. In cazul in care nu pune catuse eroilor tai
preferati ......se sinucide deabinelea. Nu numai polític.

Yorick spunea...

Mai circula un zvon ! In maximum 1 (o) luna de zile Basescu isi va da demisia urmand ca imediat sa primeasca un post important in organizatia NATO fiindu-i garantata si imunitatea.

maiag spunea...

cezare-in cazul asta trebyie sa scada numarul de parlamentari cu 10-12 la suta,adica peste 40 pe total.sa fie de acord usl sa piarda atitea locuri in parlament?nu cred.ramine sa vedem,o sa fie mari dezbateri in parlament,o sa vedem cine se face de kko

Robert Horvath spunea...

CRIMA SI PEDEAPSA
In curand cei vinovati de lovitura de stat vor infunda
puscariile. Vor fi luati.......si sprijinitorii de la Antena3 si multi depe bloguri. Sper ca nu vor fi pe lista oameni nevinovati . Instigarea la schimbarea ordinei de stat si violenta este pedepsita de lege chiar si in Romania.
Cred ca Cezar ar putea candida cu succes pe aceasta lista. La el nu se poate vorbi de naivitate sau oportunism . Propaganda comunista
este o circumstanta agravanta.
Am strabatut si spamat cu succes intregul blog politic romanesc. Nu am intalnit ceva similar. Sunt pentru libertatea de expresie dar nu pentru instigare impotriva legilor si a institutilor democratice. Sunt multi nostalgici ceausisti. Deobicei sunt ridiculizati si redusi prieteneste la tacere. Din pacate nu si pe acest blog populat de oameni inteligenti si cultivati.

CEZAR spunea...

N-are a face ! Numarul se reduce proportional de la toti !

Lupus spunea...

Provocator , spameor, troll-ul @Robert.
Dacă băsescu şi ai lui fac aceleaşi lucruri, aşa cum se dezvăluie in documentul de mai sus , aşa că nu se numeşte lovitură de stat?
Pe cine credeţi voi, renegaţilor, că mai speriaţi cu fantomele comunismului?

Robert Horvath spunea...

Un "document" fara acoperire ....o facatura.
Pucistii vor fi pedepsiti. Vine toamna...... anotimpul fularelor.
Mai bine intoarce foaia. Nu mai paria mereu pe cai pierzatori.
Un sfat folositor......

maiag spunea...

CEZARE,ori nu intelegi,ori faci pe prostu.e adevarat ca scad pentru toti,dar cel mai afectat e usl pentru ca au obligatii pentru 4 partide si pretentii sunt multe,realizaezi ca daca dispar peste 40 de locuri in parlament cresc nemultumirile in partide?sunt peste 40 de posibil candidati care nu mai au loc si competitia si scandalurile vor fii extrem de dure,de aia ma intreb ce cifra va fii folosita,este o decizie grea cu 2 taisuri,basca trebuie confirmatir face alte liste permanente?gr eu d e crezut pentru ca se schimba structura colegiilor,parlamentarii sunt alesi pe basza unui anumit numar de votanti,ori colegiile nu au fost modificate,de aceia cred ca vor folosii cifra de peste 18 mil si se fac de kko.cum ramanie atunci cu contestatia referendului privind numarul.

CEZAR spunea...

Myiag/ Eu inteleg foarte bine! Nu ii afecteaza mai mult ca pe ceilalti ! Dimpotriva ,ei Au de unde pierde! Pricepi acum care-i prostul ??Vorba lu Tanta cu tricoul ud!!
Rh+ /Mai ai tupeul sa te mai arati pe aici ? Tradatorule ...!!!

maiag spunea...

Eu inteleg foarte bine,tu esti tolomac si o sucesti ca sa nu te arati afectata ca nu ai argumente,ceilalati nu sunt asa disperati ca usl,aia au multe obligatii si ei sunt si cei care hotarasc cifra ca sunt la guvernare,asta e dillu,sunt 4 partide cu obligatii mari privind candidaturile.Tu cind nu ai argumente sau te oftici jignisti tolomacule,sa vad ce raspuns i ti da tantza ca sigur nu poarta tricoul pucistilor.Tu nu vezi ca sunt disperati si acum?capra e mincata si ei tot behaie pe la porti.GATAA-marinarul e la cirma,ce coace numai el stie.Si mai fraerici,usl nu e partid si nici alaintza electorala,este aliantza politica,pe cind dreapta care se naste este aliantza electorala,daca astea iau voturi mai multe decit partidele care compun usl separat,e clar cine pune prim ministru,nu te face ca nu intelegi,asta e realitatea,restul interpretari a la GHISEU

Lupus spunea...

"maiag
ca să nu pari penibil , citeşte Legea partidelor politice ca să inţelegi ce este o alianţă politică şi ce este o alianţă electorală.


mos alecu spunea...

Sa CITEASCA , si sa INTELEAGA... hai sa fim seriosi , dom'le , ce dracu' ...

maiag spunea...

LUPUS,nu te contrazic,nu cunosc legea si nu am argumente,asta e intelegerea mea,tu poti sa ne lamuresti care este mai avantajata ca rezultata electoral.eu asa am inteles din comunicatele de presa si comentarii media,oricum vad ca si politicieni din toate partidele declara ca Ponta nu va mai fii numit prim ,indiferent de rezultate,mai ales in conditiile in care Felix cere o noua demitere.