marți, 7 august 2012

Instituţiile politizate răspund comenzilor băsiste

CCR, deşi este în vacanţă, timite aproape în fiecare zi adrese şi dă comunicate, după dictare sau după intervenţiile publice ale suspendatului demis de 88%  din votanţi, acte care golesc de conţinut DECIZIA dată în singurul  său cvorum legal ,cel  din 2-3 august, prin care comunicase naţiunii că se va pronunşa e 12 sept.
Sunt slabe speranţe, într-o asemenea neseriozitate, ca acest organism să dea o decizie de validare a referendumului.
Maurul Rus şi-a făcut datoria şi a plecat!
Parchetul il intimidează pe chestorul Manoloiu cu acuza de abuz în serviciu deşi a fost singurul din acel ministeru care a avut curajul să atragă atenţia că listele permanete pentru referendum nu au fost actualizate potrivit Legii 35/2008. Cum să nu se autosesizeze baschetbalita Kovesi, dacă Băse era supărat pe chestor!!!!
FMI il presează pe Antonescu, ambasadorul SUA, se pare, că a primit misiunea de mediere între Ponta şi Băsescu.
Guvernul se pregăteşte de situaţia cea ma probabilă, convieţuirea pe metereze cu Băse pînă după alegerile din iarnă.
Piesa forte, de care se tem toţi jucătorii politici, este  judecătoarea Mona Pivniceru.  Aceasta va curăţa instituţiile care realizează actul d e justiţie de băsişti.
Are nume predestinat pentru Băse şi băsişti!

35 comments:

gheo spunea...

Da, este adevarat ca, institutiile au fost "capusate" cu "personaje" bine plasate care sa "saboteze orice pe oricine si in orice moment", este o noutate ?, nu !, - de, lupta intregului popor transformata in lupta inpotriva propriului popor - dar, "deschideti bine ochii" cine inlocuieste daca inlocuieste pe, actualele "capuse " !.

maiag spunea...

sunteti fenomenali,pentru orice se intimpla base e de vina chiar si suspendat.a intrat frica in oase la toti.mama mama si dca se intoarce ----vai mama lor,pe unde se risipesc.voi nu vedeti ca falsifica tot,iar voi falsificati informatiile.

CEZAR spunea...

Pentru BaSecu au votat ,,stand acasa":mortii ,puscariasii -fara drept de vot ,bolnavii de prin spitale Gaozarii si tigancile imputite ! Ptiu!!
@maiag - tu din care esti, pe langa vaselina??!

CEZAR spunea...

Toti uita de peste 7,5 milioane de romani care au votat Da !

maiag spunea...

da ma fraere-dar mai sunt 12 milioane care si au bagat scula in initiativa voastra.a derbedeilor politici.de asta nu comentezi?asta stiti si asta repetati ca papagalii.ce dracu,devii enervant,scaoate si tu argumente mai inteligente,sau pune pe altul sa gindeasca in locul tau si sa te semneze.pui mic si fraer,[adica ai creier de...pui]

maiag spunea...

sa ti povestesc ceva,la mine in sat cind s a facut colectivizarea,toti betivanii si sarantocii satului bateau din poarta in poarta sa te invite sa te treci la colectiv,ei nu aveau nimic de pierdut ca nu aveau dupa ce bea apa.dupa colectivizare au fot primiti in partid si pusi sefi de echipa,sef de grajd,etc,nu le mai atingeai nasul de increzuti ce erau.dupa munca din cap au murit si saraci si bolnavi de tineri,propaganda comunista i au folosit si i au parasit dupa ce si au atins scopul.parca istoria se repeta,numai ca acum nu saracii fac propaganda ci prostii.tare as fii curios daca voi sicredeti in ce spuneti

Lupus spunea...

@maiag
De cînd postezi aci n-am citit măcar o ideea din care cineva ar depista la d-ta un licăr de inteligenţă.
Nu-ţi cunoşti nici propriile interese dacă eşti pensionar militar.
Decît comentarii pe care le repetă în fraze scurte orice prăpădit de băsist, vezi-ţi omule de drum şi nu mai cerşi atenţie.

maiag spunea...

eu nu cersesc atentie,poate altii cersesc ca noi care va citim sa va dam dreptate si sa intram in jocul vostru jegos,scuza ma dar daca cezar da dovada de inteligentza inseamna ca nici tu nu esti prea departe,atitudinea tractoristului stii care e?trinteste usa de la tractor si accelereaza.aici razbunarea este sa rederictionati in spam,mare scofala.asta denota ca nu aveti capacitatea de a dialoga si de a asculta si alte puncte de vedere,capacitate redusa de comunicare si de alt tip.cine nu e cu voi trebuie eliminat,stiu ca asta e deviza pucistilor si metoda lor de lucru ,se vede de la distantza si se simte in aer/

CEZAR spunea...

Mai este si analfabet ! De - nivel de subofiter !(anumit subofiter) caci sunt si baieti cu scoala!!

SCMD Filiala BRAILA spunea...

Mai maiag, sau paiag sau cum dracu' te-o chema, pleaca dracului de basist de pe site-ul asta. Nu vezi cat de prost esti? Du-te-n .....satu' tau si lasa-ne-n pace. Pupincuristule basist.

SCMD Filiala BRAILA spunea...

@Lupus. Vad ca, comentariul meu nu apare pe site. Lasa-l pe maiag sa manance cacat in continuare!

CEZAR spunea...

Zice Maiag ....dar mai sunt 12 milioane care si au bagat scula in initiativa voastra.a derbedeilor politici.de asta nu comentezi?
Bai Papagal basist fara creer..daca sunteti 12 milioane care apreciati regimul BaSecu de ce nu ati iesit mai nataraule la vot ? Nu 12 milioane ci macar 9 ? Votati Nu si atunci noi inchideam gurita ,al vostru era bine merci cu Udrea ,Anastase ,Videanu, Ritzi si gata ! Vai de capul tau de idiot ! Preluati ca papagalii prosti ce va transmit manipulatorii basisti ! De ce ati boicotat narodule? Vrei tara in razboi civil?

CEZAR spunea...

Te rog lasa coment. lui Tigrii 2 la adresa mea ! Ne mai distram

Zor albastru spunea...

D-le maiag. In toate comntariile(parerile)pe care le-ati facut(avut)in timp nu s-a observat nici macar o bruma de inteligenta.Aveti bunavointa de a nu merge incontinuare in ridicol. Punctele dv. de vedere sunt malitioase si lipsite de coerenta.

tigri2 spunea...

@???
Deja ,razboiul civil a inceput,vad ca tu ti-ai rupt "gogosarii"si ti-ai facut steag USL din ei.Sau i-ai furat pe-ai Elodiei Ghinescu?

Robert Horvath spunea...

S.O.S . DEMOCRATIA ROMANA ESTE IN PERICOL DE MOARTE !
IZOLAREA ROMANIEI DEVINE TOTALA !

Cand seful Curtii Constitutionale face o plangere
oficiala oficialitatilor europene nu se poate vorbi de un stat de drept.
Cand un ministru nou numit intra in atentia vanatorilor
de nazisti, asistam la un atac antisemit cu consecinte dramatice pentru imaginea Romaniei.
Efraim Zuroff, directorul Centrului „Simon Wisenthal“, din New York a atacat dur decizia de numire a lui Dan Şova ca ministru.
Supranumit „vânătorul de nazişti", istoricul Zuroff şi-a dedicat viaţa aducerii în faţa instanţei a celor vinovaţi de holocaust.
Acesta a declarat pentru RFI că „Dan Şova ar fi un oaspete bine-venit în Iran! E revoltător că se află în Guvern!"
Reacţiile comunităţii evreieşti sunt de lungă durată. Numirea ca ministru a lui Dan Şova într-o ţară care se pretinde democrată şi care a mai avut probleme de acest gen, cu declaraţii antisemite, nu se uită",
Comunitatea evreiască este extrem de influentă pe plan internaţional. „Sunt oameni foarte importanţi, cu mare influenţă. Nu uitaţi că lobby-ul evreiesc în Congresul american este nr. 1.
Ma intreb cum un guvern care si-a ridicat intreg globul in cap poate reprezenta pe romani si Romania. Europa, America si acum evreimea mondial nu pot acepta puciul de
la Bucurest.
Plangerea Curtii Vonstitutionale pune capacul..............
Aparati democratia...opriti nebunia !

Robert Horvath spunea...

ULUITOR ! INCREDIBIL ! FARA PRECEDENT !

Comisia de la Veneţia: Este şocant că pentru a doua oară, Curtea Constituţională a României apelează la ajutor extern pentru protejarea independenţei
Preşedintele Comisiei de la Veneţia Gianni Buquicchio a avertizat astăzi că presiunile acuzate de Curtea Constituţională în mod repetat sunt grave, inadmisibile şi a cerut politicienilor români să se abţină de la orice fel de astfel de acţiuni.

"Este un principiu general al statului de drept că presiunea asupra oricărei instanţe, fie constituţională sau obişnuită, în scopul de a influenţa deciziile sale este INADMISIBILĂ. În ultimii ani, Comisia de la Veneţia a mai fost uneori nevoită să intervină, pentru a proteja independenţa unei instanţe constituţionale într-o democraţie nouă. Este surprinzător pentru mine, şi chiar şocant, că, pentru a doua oară într-o perioadă scurtă de timp, Curtea Constituţională a unui stat membru al Consiliului Europei şi al Uniunii Europeane se simte obligată să apeleze la Comisia de la Veneţia, pentru a-şi proteja de independenţă", se arată într-o declaraţie a preşedintelui Comisiei de la Veneţia, publicată astăzi, pe site-ul instituţiei.

maiag spunea...

vad ca au aparut o serie de avocati si luptatori pe frontul disperarii noi.nea Patru,da dovada de inteligentza rimei,cezar are ceva cu subofiterii,sa i pupe undeva ca au pensii paote mai mare decit unii postaci de pe aici care au latrat sub 20 de ani.cind vrei sa insulti sau sa intimidezi pe cineva ii spui ca e beat,mai nou ii spui ca e lipsit de inteligentza,adica prost.pai ce idei noi sa va dau nemernicilor,analizez corect si realist ce se intimpla si incerc sa va aduc argumente ca gresiti cind sustineti o gasca de banditi.Priviti discursul lui CACARU,sa facaut de cacarau in fatza fmi,latra ca disperatu pe la casa lui felix.SA dea dumnezeu sa vorbeasca Rus care a fost in centru focarului,in cuibul de viespe.Fraerilor,acum si au dat seama si majoritatea politicienilor ca au fost folositi si aruncati ,nie a lui Marga,Rus,edegeaba C inre latul de gitle ,il vor inlatura imediat dupa ce vine Base la cotroceni,atunci sa va vad latrailor.De tot kakatul.sa furi si sa nu fii multumit cu prada.

sergiu spunea...

Suparator este faptul ca sunt multi ca acest maiag
si habar nu au nici de politica nici de viata sociala.Surprinzator este si faptul ca ar putea fi un militar in rezerva,si avem oarece pretentii...

tanta spunea...

Eu am inceput sa fiu din ce in ce mai nesigur de ce se intimpla.Vad ca domnul PONTA a schimbat atitudinea si bate in retragere,se pare ca ceva nu este curat la mijloc.Degeaba Crin ,parfumul cel mai fin da din coate,a spus ca va fii cel mai discret presedinte dar e mereu la tv,zilnic,cu tot felul de aberatii si iesiri necontrolate,sa fie disperarea perdantului?se pare ca in urma atitor dosare penale in curs de derulare nimeni nu mai e dispus sa faca magarii.DEmisiile de pina acum sunt terminale pentru acest guvern,daca se creiaza tensiuni tide e rau de tot.Ma ingrozesc ce se intimpa cind se reintoarce Basescu ,din ce in ce mai sigur cu ce vad pina in prezent.Ce va face Antonescu?va fii scos cu targa sau cu tancul?pina ieri dadaea demisia iar acum zice ca nu se lasa decit mort,poate moare de ciuda.oricum daca Basescu se reintoarce in 3 saptamini nu mai auzim de el,va fii sacrificat de Voiculescu asa cum l au sacrificat ei pe fraeru de Marga.Ce se intimpla daca RUS<DOBRE SI MARGA o asa dea din casa?oricum Ponta apara interesele lui,dar iese cel mai sifonat din treaba asta,toate sa facut cu mina lui.Pe antonescu nu prea pot sa l agazte,nu a semnat,nu a dat dispozitii scrise,ca declara timpenii pot fii luate simple declaratii politice.eu cred ca greau va pleca de la cotroceni,este posibil sa se baricadeze inauntru si sa ceara popu latia sa l salveze.oare se merita?avem pe cine salva?dupa mine este un zero barat,o rusine a natiunii pe care vrea sa o reprezinte,la toata treaba asta cel care a pus botul a fost PONTA si care va iesii sifonat rau,oare RUS ii va lua locul?

CEZAR spunea...

Pentru BaSecu au votat ,,stand acasa":mortii ,puscariasii -fara drept de vot ,bolnavii de prin spitale Gaozarii si tigancile imputite ! Ptiu!!
@maiag - tu din care esti, pe langa vaselina??!
PS. Ce credeti ca vor face cei 7,5 milioane care au votat Da ?

maiag spunea...

sergiulica,nu mai fii suparat ,te asigur ca ai dreptate,sunt multi mai multi ca mine decit crezi tu.citeste si tu stirile,urmareste prestatia borfasilor pucisti la tv,declaratia lor ,si sa fii timpit sa sustii ideile si oamenii pe care i propagi tu.dupa reintoarcerea marinarului o sa fie catrastrofa in politica romaneasca,se aleg oile definitiv,pacat ca usl o sa dispara dupa atitata avint,dar renasc cu oameni noi si credibili .nu cu niste copii timpiti facuti din laba.

Emi T. spunea...

@tanta si altii
Nu bate nimeni in retragere...era ilar sa faci ,,minireferendum,, fara nici o gaza legala cand...unul stas de abia s-a terminat. Curtea C. precizand exact ce trebuie sa faca Guvernul..in motivatie...dar toti citesc numai unii inteleg.

maiag spunea...

dupa ultima stiri se pare ca madam pivniceru si a dat demisia,jocul e mare,sa risti o pozitie ca a ei pentru ceva nesigur e curata sinucidere sau miza e extrem de mare.Ma intreb ce se intimla daca nu reuseste sa ajunga la pupitru inainte de a ajunge Base la cotroceni.cu ce a fost cumparata numai ea stie,scopul e clar,schimbarea procurorului general,mare;le pericol usl.oare o sa reuseasca?daca nu-sunt toti mincati,au fost aruncate toate cartile.acum numai timpul va spune adevarul.disperarea e maxima din toate partile.sau csm au vrut sa scape de ea?sau e santajata?sau ura e prea mare?dracu le mai descilceste,oricum palavragim degeaba ca oricind apar surprize.daca se intoarce chelosu o belesc toti.

mos alecu spunea...

Din cele spuse de tanta si maiag inteleg ca :

"Ma ingrozesc ce se intimpa cind se reintoarce Basescu" (tanta)
"dupa reintoarcerea marinarului o sa fie catrastrofa in politica romaneasca" (maiag)
"disperarea e maxima din toate partile." (majag)
"daca se intoarce chelosu o belesc toti." (maiag)

Luind in considerare si cele spuse de maiag :
"sunt multi mai multi ca mine " ...

Nu ne ramine decit sa intelegem ca spusele Lapusneanului :
"Prosti , dar multi !"

trebuie adaptate si citite :
"Multi , dar prosti !"


Revenind "la oile noastre" , inteleg ca cele spuse de tanta si maiag sint "bunaciunile" care ne asteapta in situatia in care se anuleaza suspendarea ...
Incurajatoare perspectiva !

CEZAR spunea...

Bai omule (Maiag) te rog intelege ! Ne faci de ras! Gaseste un pusti de-a V-a sa-ti CORECTEZE balivernele pe care le publici!! Stiu oamenii ca aici ,,e multi militari" Chiar vrei sa fim toti de KK pentru ca tu ai baut cerneala??

anonim spunea...

Buey Maiak, buey tu faci parte din categoria tinichigiilor, chelnerilor, ori a "timpitzilor scosi de scoala romaneasca"?...Ori poate esti neam de neam cu Berciu il Mundo?

maiag spunea...

herr cezar si mos teaca,ai dreptate,astea multi si prosti va incurca socotelile,si asta va impinge la disperare.pute ti sa ma faceti in toate felurile,ca sa te simti jignit trebuie sa vezi cine te jigneste,dar voi micii kakarezi ai marelui CACARETE,jigniti alte categorii sociale pe care voi le nominalizati atribuindumi le mie.in ceia ce priveste greselile de scriere sau ortografie nu are rezonantza a idiot ca sa nu intelegi ce scriu.Vad ca dosarele penale curg si se desfasoara in ritm alert,cred ca madam Pivnitza nu prinde jucaria,s ar putea sa joace sotron daca ajunge nea chelosu innaintea ei ,ca nu o numeste sigur ministreasa .Astept cuvintarea lui Kakarau-fatalau de la ora 19,sa i vad poza mototolita si tonul disperta,priviti si voi sa va disperati de prostia lui ca pe mine ma relaxeaza.cu fiecare zii ce trece satura popu,latia care la votat.cred ca sunt multe regrete,cel putin prin parcuri aud cum se injura cu voce tare de catre pensionarii care au fost matinali la vot,recunosc ca au fost pacaliti cu marirea pensiilor,si au dat tirziu seama ca au primit tot banii lor,iar din septembrie nu mai primesc diferentza retinuta si o sa scada cam cu 40 de lei.pai nene sa vezi atunci ce fac coada bosorogii la vot.oare pe cine o sa puna stampula?

CEZAR spunea...

Pentru BaSecu au votat ,,stand acasa":mortii ,puscariasii -fara drept de vot ,bolnavii de prin spitale Gaozarii si tigancile imputite ! Ptiu!!
@maiag - tu din care esti, pe langa vaselina??!
PS. Ce credeti ca vor face cei 7,5 milioane care au votat Da ?

Robert Horvath spunea...

VOICULESCU PRESEDINTE SI CHIAR MAI MULT !

Ar fi pacat.....

Ar fi pacat ca Romania sa-si tensioneze relatiile cu evreii din cauza acestui individ .
USL ar putea pune pe oricine altcineva pe acel post, nu neaparat pe acest Sova care-i face de ras in primul rand pe USL dar, in ansamblu, de suferit va avea de suferit tot mediul romanesc , mai ales cel de afaceri.
Nu spune nimeni ca esti obligat sa-i iubesti pe evrei mai mult decat pe americani, pe polonezi, pe belgieni sau pe oricare alt popor, dar chiar ca ar fi pacat sa te pui rau cu ei, cu evrei, numai din cauza incapatanarii acestui individ de a ramane ministru.
Daca el nu demisioneaza, macar Ponta ar putea sa-l dea jos, mai ales ca motivele sunt cat se poate de "solide"

Dar, se pare ca Ponta nu mai este stapan nici macar pe propriul sau guvern. Altcineva trage sforile!

maiag spunea...

nenorocitii astea de basisti au folosit buletine de identitate false la vot.la cluuuuuj s au gasit la tomberon peste 1000 de buletine folosite la vot ci timbru de VOTAT pe ele.mari nenorociti,sa si bata singur cuie in talpa.sigur astea au votat DA,oare vom afla ceva despre operatiunea asta?cum comentati?informatia e de pe realitatea tv.

tanta spunea...

Azi doamna ministru a invatzamintului retardat din ro,a spus ca sunt multe posturi libere in invatzamint.Apreciez ca domnul Antonescu sa se grabeasca sa prinda un post ca la toamna nu se stie si e bine sa aiba o manta de ploaie
Se pare ca e treaba clara,toate cifrele duc la reintoarcere ,BASESCU stieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

CEZAR spunea...

Tanto-prin patul tau sa treaca numai chiori si beliti ca ala de-l astepti

CEZAR spunea...

Bai omule (Maiag) te rog intelege ! Ne faci de ras! Gaseste un pusti de-a V-a sa-ti CORECTEZE balivernele pe care le publici!! Stiu oamenii ca aici ,,e multi militari" Chiar vrei sa fim toti de KK pentru ca tu ai baut cerneala??

CEZAR spunea...

Pentru BaSecu au votat ,,stand acasa":mortii ,puscariasii -fara drept de vot ,bolnavii de prin spitale Gaozarii si tigancile imputite ! Ptiu!!
@maiag - tu din care esti, pe langa vaselina??!
PS. Ce credeti ca vor face cei 7,5 milioane care au votat Da ?