joi, 2 august 2012

Băsescu mai șomează peste 40 de zile, dacă astăzi nu-și prezintă demisia

A cules ce a semănat. A semănat o administrație centrală și locală atît de politizată și  de incompetentă încît nu a fost în stare nici să ne numere cîți mai suntem în această țară.
Ne mai mirăm de ce nu merg lucrurile în această țară! In ultimii ani, mai toată funcționărimea din instituțiile statului a fost angajată pe bază de carnet sau de simpatii portocalii. De aici indîrjirea cu care cei care depindeau cu serviciul de PDL erau mînați în lupta de apărare a președintelui manelist.
Curtea Constituțională a dat un termen birourilor electorale să-și numere alegătorii pînă pe 12 septembrie 2012.
Poate este și un termen în care domnul Băsescu se gîndește să scurteze calvarul românilor prin prezentarea DEMISIEI sale.

18 comments:

CEZAR spunea...

FELICITARI C.C.R !! O decizie corecta, rationala !
A tinut cont de toate elementele de frauda ale lui Basecu!
Totsi era obligata sa decida pe ,,LISTE electorale"
A pus jugurile la treaba (INSTITUTIILE) se refac listele si daca se confirma numarul redus ,rezulta cvorum = Basecu -OUT ! Daca nu -NU!!
INCA O DATA FELICITARI CCR!

Lupus spunea...

@Cezar
O să rîdeți dar CCR a dat exact decizia cerută ieri de SCMD prin scrisoarea adresată CCR. :):)

Robert Horvath spunea...

Lupus de la patetic la comic. Dela comic.....la peniibil e un pas marunt.

Anonim spunea...

Nu am inteles daca e necesar sa voteze 6 din 9 membri CCR sau e suficienta o majoritate simpla(5 contra 4) pentru a se da o decizie de validare sau invalidare a referendumului de catre CCR.

Lupus spunea...

După 12 septembrie va da o Decizie cu 6-4.
Dacă după renumararea votanților mai ramîn mai putin de 16 800 000 referendumul se validează. Dacă sunt mai mulți de 17 milioane referendumul se invalidează.
Sansele cele mai mari sunt să se anuleze referendumul, asa cum s-a antepronunțat Aspasia Cojocaru. Dar ei nu sunt magistrați.

Anonim spunea...

@CEZAR
Eu zic sa nu ne entuziasmam, sa vedem finalul.
Eu personal sunt convins ca decizia finala va fi influentata puternic de Comisia europeana, nu la modul evident, dar ni se va sugera o solutie.
Mi se pare incurajator articolul din presa germana prin care se spunea ca solutia cea mai buna ar fi demisia presedintelui, sunt perfect de acord, in orice tara normala asa s-ar intampla.
Sper ca macar ministrul de interne sa-si dea demisia, sau sa fie demis, ca e prea nesimtit sa ia o decizie de om onorabil.

CEZAR spunea...

Nu inteleg ! De ce sa se anuleze??

CEZAR spunea...

Legat de SScmd - eu cred ca-i o simpla intamplare!
CCR - a inteles totul dar nu putea sa dea solutie decat pe liste de votare ! De aici amanarea si refacerea listelor . Cred eu !!

Lupus spunea...

Anulare, dacă nu are date certe pe care să judece.
Anulare înseamnă repetare.

CEZAR spunea...

Robert Horvath - mori Apatridule!!

tanta spunea...

Daca se constata si vot multiplu?se scade din votanti cei care au votat dublu?scandalu e mare.Pute rau de tot

maiag spunea...

CEZARE-de ce esti virulent?nu ti sta bine omule,fii mai uman,

maiag spunea...

SE HODINESTE,dar si cind se intoarceeeeeeeeeeeeeeeeeeee

CEZAR spunea...

maiag - unde vezi tu ca sunt virulent? Dar apropo tu mai traiesti.../??

mos alecu spunea...

Pentru cei care se hodinesc ... exista o interdictie de a se intoarce in mai putin de sapte ani ... Abia dupa trecerea acestei perioade , este posibil (nu obligatoriu) de a se intoarce ... prin spalare cu vin , adunare intr-un saculet de pinza si "redepozitare" ...

tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tigri2 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mos alecu spunea...

Este clar : inteligenta , civilizatia , bagajul de cunostinte , nu sint "boli contagioase" ... Chiar si dupa vizite in "strainezia" (plina de acele caracteristici ... n'asa ??) , nu se prinde nimic de unii ; continuind sa se exprime cu idei (mai corect ... idiotenii !) care se potrivesc "ca nuca-n perete" cu subiectele in discutie ...

La fel de clar este si faptul ca ceea ce n-au putut rezolva Balaceanca , Socola , Sapoca , spitalele nr. 9 din Romania ... n-au putut rezolva nici spitalele (de acelasi profil) din Austriania ...