joi, 9 august 2012

Svoboda cere UE să condamne acţiunile lui Băsescu si ale adepţilor săi impotriva jusţiei

Se cunoaşte că un profesionist a luat portofoliul de Externe .
Hannes Swoboda, liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, a reiterat astăzi apelul sau către UE și liderii politici romani "sa ia pozitii publice clare si neechivoce in apararea democratiei si a respectului fata de lege"
"In numele grupului SD doresc sa subliniez, inca o data, faptul ca grupul nostru nu va accepta nici un fel de presiuni asupra justitiei, in orice forma si din partea oricui ar veni."
" Politica ferma a grupului nostru este aceea de apăra democrația, respectul fata de lege si independenta justitiei in toate statele membre. Mi-as dori ca toate grupurile politice precum si membrii proeminenți ai acestora sa actioneze in aceeasi directie."
"In acest sens as dori sa subliniez ca a devenit simtomatic, pana la extrem, faptul ca PPE face astfel de apeluri doar la adresa actualului Guvern al Romaniei ignorand actiunile presedintelui Basescu si al adeptilor acestuia. Presiunile politice asupra autoritatii judecatoresti este total inacceptabila indiferent de forta politica ce o exercita."

3 comments:

Robert Horvath spunea...

Hannes Swoboda, liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, CONDAMNA NUMIREA UNUI NEGATIONIST IN GUVERNUL ROMAN
Din nou Lupus va va mintii ca de obicei !

tanta spunea...

Asta e manevra usl.nu cred nimic din asta.dezinformare a poastalailor

CEZAR spunea...

Credeti ce va spune Victor Orban si vocea Budapestei! Nenorociti de tradatori ! Mancati paiine alba din RO si ascultati ordinile lui Orban si Budapesta