miercuri, 1 august 2012

MAI, prin ministrul Ioan Rus, a mințit că a reactualizat listele electorale pentru referendum.

Iată ce declara ministrul Rus în toate conferintele de presă premergătoare referendumului:
„Ministrul Adminstraţiei şi Internelor Ioan Rus a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că listele electorale au fost actualizate şi se vor actualiza în continuare. Conform celei mai recente actualizări, sunt peste 18 milioane de persoane cu drept de vot.”
Puteți sa-i ascultați minciunile si în această înregistrare video.

Este contrazis temeinic de avalanșa de documente pe care presa le dezvăluie, începînd de ieri,documente prezentate și aici în posturile anterioare.
Cel mai edificator este comunicatul privind datele provizorii ale recensămîntului populației din 2011, publicat oficial în 02 02 2012.
Isi permite Ioan Rus să prezinte, în anul 2012, liste cu peste 18 300 000 alegători cînd la referendumul din 2003, de adoptare a Constituției, potrivit Deciziei Curții Constituționale, pe listele electorale au fost 17 842 103 alegători și cînd toate studiile au arătat că populația României a scăzut drastic în ultimii 10 ani?
Am citit pe site-ul Adrianei Duțulescu, Realitatea mea, îl aveți și în blogroll, că la desemnarea guvernului Ponta, Băsescu ar fi avut pretenția ca la Ministerul de Interne să fie numit Ioan Rus de la Cluj. Am tresărit, dar stiam că Adriana are meciul său cu Ponta și cu PSD.
Au fost cîteva semne de întrebare și în legătură cu realegerea lui Boc la Clu-Napoca. Or fi ei clujenii portocalii, dar nici într-atîta încît să-si taie  creanga de sub picioare.
Ponta are obligația să lămurească opinia publică, mai ales pe cei 8,5 milioane de alegatori care s-au prezentat la referendum, ce jocuri a făcut  Ioan Rus prin impunerea acelui număr de alegători, exagerat de mare, la care sa se raporteze toată statistica referendumului.
Mă tem că răul a fost deja făcut și cu greu se mai poate îndrepta ceva la Curtea Constituțională.
Reamintesc că cvorumul de 50%+1 nu a fost impus de CCR ci chiar de majoritatea USL în  Parlament, cînd a uitat să modifice art. 5 din Legea 3/2000 prin legea de modificare, devenită Legea 131/2012, care a fost analizată în procedura prealabilă de CCR  prin Decizia 731/2012.
O compromitere a referendumului din cauza acelui aiuritor număr de alegători, în realitate o imensă fraudă consimțită de Guvern, ar impune nu numai demisia lui Ioan Rus ci și a întregului guvern.
O fi știind ceva Băsescu de a spus voalat, astăzi, că e prea mult trei luni de guvernare PONTA?

7 comments:

Robert Horvath spunea...

ROMANII UNGURII SI TIGANII FAC ISTORIE !
ARDEALUL SI DIASPORA SALVEAZA ROMANIA
Cu uriasul curaj sa ma repet.
Basescu si serviciile citesc postariile mele.
Dosarul Basescu remis catre FBI a creiat panica. Am avut o lunga discutie transmisa prin satelit cu o delegatie de diplomati in cicvil veniti de la Bucuresti. Intalnirea a fost organizata de consulul Parjol.
Sper sa fie demis si mult mai mult.
Am asistat sub ochii mei la orima lovitura de stat parlamentara de la creiarea E.U.
Ardealul a dat o lovitura si un exemplu cu posibile consecinte. Lovitura hotilor si smenarilor de la Bucuresti. a esuat. Boicotul romanilor, ungurilor si tiganilor va intra in cartile de istorie
Datorita lor si a diasporei Romania a ramas in lumea tarilor civilizate.
Cinste lor !

Robert Horvath spunea...

ROMANII SI UNGURII DIN ARDEAL AU ALES CIVILIZATIA SI EUROPA !
@ Lupus
Declari ca suntem nationalisti a unor natii diferite.
Merita o clarificare. In problema romana ungara am scris un
singur articol Hungarian Manifesto in care ceream ca maghiarii sa
iasa in strada alaturi de romani impotriva lui Basescu.
Am denuntat de zeci de ori conducerea UDMR ca o adunare de comunisti si securisti.
Diversiunea pe care o incerci este subtire.
Romanii alaturi de unguri au
inceput sa realizezeze de unde le vine raul.
Ardealul se trezeste ....

Robert Horvath spunea...

Lipsa de ratiune devine peroculoasa. Rus omul lui Basescu ?
Un sfat. Inainte de a posta.....gandeste ce asterni.

Robert Horvath spunea...

Nu te mai obosi degeaba planorist salvator al natiei si istoriei nationale .

Victor Ponta: "Domnul Băsescu va reveni în biroul său"
Premierul Victor Ponta, i-a scris preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru a-i da asigurări că guvernul său va respecta decizia Curţii Constituţionale cu privire la referendumul de demitere a președintelui Traian Băsescu, potrivit AFP.

"Se vede foarte clar acum că pragul de 50% nu a fost atins, deci domnul Băsescu va reveni în biroul său (de preşedinte)", spusese Ponta, citat de France Presse.

alex parolea-moga spunea...

Ministrul Rus cu siguranță a fost ,,dus,,. Nu este primul demnitar ,,făcut,, de cei din subordine .

Aveam speranța că este altceva decît fostul ministru Igaș , dar ...

Ceea ce trăim este rezultatul , expresia muncii unui sistem submediocru ,bolnav , corupt, căptușit de pupile , străin într-o proporție covârșitoare de acel etalon numit - MERITOCRAȚIE - în baza căruia ar trebui să se promoveze insul . Pretențiile nu lipsesc , drepturile sunt vehement revendicate , tangourile discrete ori la vedere cu oculta sunt la mare căutare, acumulările, uneori prin abuz ,prin participare directă ori indirectă în subsolul operațiunilor în afara legii sunt prioritare - obligațiile însă - permanent facultative ! O treime sunt polițiști adevărați , profesioniști , onoranți și onorabili - două treimi sunt orice , dar nu ceea ce sunt primii ! Luați totul ca rezultat al prestațiilor din ultimii 22 de ani . Un recesământ al societății civile !!!

Lupus spunea...

In drept există un principiu: nimeni nu poate invoca propria culpă în apărarea sa.
Ioan Rus a spus că, în organizarea referendumului, a reprezentat Guvernul.

alex parolea-moga spunea...

Pentru România și români , răul abia începe , și dacă în istorie răul ni s-a tras de la ruși cu siguranță viitorul stă sub semnul lui ...Rus .