sâmbătă, 4 august 2012

Ghici cine-ți bate la poartă pînă pe 23 august?

Cei care n-au fost la referendum este posibil să se trezească cu recennzorii lui Rus,strigînd:
-Nea Vasile, d-ta n-ai fost la vot pen`că ți-a fost frică, dar unde este al d-tale Ionică?
-Băi, lovitorilor de stat, ce căutați la poarta mea? Nu mi-a fost frică și nici nu vă răspund ! Așa a dat sfoară-n țară al nostru președinte pe care USL-iștii il suspendară. Nici Ionică nu poate să răspundă că e plecat, cu nevastă și copii, la muncă, în străinătate.
- În ce țară, nea Vasile?
-Toooocmai peste munte, la Cluj!
-Să fii sănătos nea Vasile!
 
Celor 8.5 milioane de votanți din data de 29 07 2012, cu semnatură în listele de la Secția de votare, ridicate de parchetari,  și cu vignieta de votat pe buletin, le va bate în poartă poștașul sau un  trimis special pentru a le înmîna o invitație la Parchetul de pe lîngă Curtea de  Apel, competent să ancheteze faptele comise la referendum,  sub aspectul infracțiunii de lovitură de stat! Nu vă mai spun și articolul din Codul Penal!
:roll:

12 comments:

Robert Horvath spunea...

DREPT LA REPLICA.....
UN NOU SPORT OLIMPIC. SARITURA CU CAPUL INAINTE IN FUND DE CURTE.
MEDALIE DE AUR, ARGINT, BRONZ ....CEZAR. FELICITARI.....SI TOT INAINTE !

Robert Horvath spunea...

@ UN NOU 23 AUGUST ROSU
La 23 August conform traditiei bat la poarta ostasii sovietici.
Ei fac recensamantul ceasurilor si a femeilor din gospodarie.
Ei sunt adusi de urmasii mai tinerI al tovarasului Ilici........
Unul conform traditiei are are trasaturi mongoloide pe o fata de copil
iar celalalt tot conform traditiei este un minoritar cu fata de floare.

maiag spunea...

pe mine nici la recesamint nu m a cautat nimeni,dar acum.e multa manipulare si se lasa cu puscarie daca cineva intra in jocul asta si incalca legea.procuratura face treaba si asa va demonstra independentza.ce se intimpla daca se demonstreaza votul multiplu sau pe liste false?circul a inceput si trebuie sa aiba o finalitate cu DA sau NU [daca sa fraudat sau nu,asta e sensul.daca se repeata referendumul cred ca trebuie adaugata si intreabarea;SA DIMISIONEZE PONTA CA A PLAGIAT?

mos alecu spunea...

S-ar parea ca tov. ministru Rus a hotarit sa-si bage p..a in
L.35/2008
Art. 22. (4) Centrul Naţional de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenţa Persoanelor, precum şi Direcţia generală de paşapoarte din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative pun la dispoziţia Autorităţii Electorale Permanente datele şi informaţiile necesare întocmirii şi actualizării Registrului electoral.

Se pare ca a dat o declaratie la un post de radio cum ca primarii vor trimite "gospodari destoinici" , din comunitate , care sa faca un fel de recensamint al populatiei cu drept de vot ...

Cred ca poate fi trasa concluzia ca cineva , undeva , a hotarit ca listele electorale trebuie sa cuprinda tot vreo 18-a9 milioane de votanti ... deci ca referendumul este "invalid" ...

mos alecu spunea...

Bine ... recensamintul nu este considerat valid . Ce urmeaza ?
Din constituite :
ARTICOLUL 95
(3) Dacă propunerea de suspendare din funcţie este aprobată, în cel mult 30 de zile se organizează un referendum pentru demiterea Preşedintelui.

Se poate considera neatingerea pragului/cvorumului de participare ca fiind anularea/inexistenta referendumului ? Si atunci , conform Constitutiei , TREBUIE ORGANIZAT UN REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI ?

maiag spunea...

dracu mai intelege.

mos alecu spunea...

Este clar ! ...
Baiatul (cu funduri de sticle de sifon la ochi) a hotarit : se invalideaza referendumul ; deci "ca cum" nici n-ar fi fost referendum .

Ceilalti vor zice : bine , facem referndum !

Cel cu sifoanele VA HOTARI : nu se mai poate ! Au trecut cele 30 de zile (de la suspendare) ...

Si va mai spune , cel cu sifoanele : Sefu' va rugam sa aveti ingaduinta de a binevoi sa va repuneti cu..l in scaunul care vi se cuvine , de la tropoceni !
Si sa mai stii , sefu' , ca orice treaba iti rezolvam ... Matale , nu trebuie decit "cu ochiul ori cu mina , semn a face ..." , si aranjam , noi , toate ...

maiag spunea...

ne alecu,nu inteleg nimic din bilbiiala ta.nu ai talent de pamfletar,de mistocar nici atit.ar trebuii sa te schimbe ca nu ai eficientza propagandistica si nici nu captezi atentia cu ceva.daca fraerii platesc bine ma angajez sa fac un schou de toti banii.treci la eciclare ca nu mai ai haz/

mos alecu spunea...

Inteleg ca este deranjanta prezentarea scenariului pregatit ... care nu trebuie "devoalat" inainte de momentul punerii lui "in scena" ...

maiag spunea...

nu de loc mosule.dar esti incoerent,si daca ai fii bilbiit-tot ai scrie mai bine,dar se pare ca alta e buba-nema scris si citit prea mult la viatza ta,nema kultura,mai mult spoitura,in viazta sa te feresti de omul prost care face pe desteptul.

mos alecu spunea...

Ce sa-i faci , măi_ag-ule , nu pot fi toti atit de precisi in exprimare (si nici atit de concisi) cum esti tu , in scurtele "rîgîieli" pe care le prezinti (si le crezi) drept comentarii de mare anvergura intelectuala ...

In alta ordine de idei ... tot cu Noroc la PET iti "incarci bateriile" , sau ti-ai schimbat "energizantul"?

maiag spunea...

mosule -nu am ce ti face
gura nu ti mai tace,base nu ti mai place.
sa fii sanatos si sa apuci pensia ca sigur mai ai mult,se simte in rautatea ta.