miercuri, 1 august 2012

17 comments:

Robert Horvath spunea...

PLANO SALVATOTR AL PATRIEI SI A ILUZIILOR.
Plano traieste intr-o lume paralela. Viseaza si creiaza iluzii desarte.
Inventeaza zilnic alti tapi ispasitori. Ponta a declarat europenilor......Basescu este inapoi ........
Si cu asta basta.

Robert Horvath spunea...

O VESTE DEVASTATOARE PENTRU MAESTRUL MOGA !

Desi mai mult de doua milioane......
Românilor din AMERICA nu le-a pasat de referendum. Prezență sub 1%!
LOS ANGELES
Având în vedere „scorul” înregistrat la secția de votare deschisă în Consulatul General al României din localitate, putem spune chiar că s-a înregistrat un adevărat boicot și pe Coasta de Vest a Americii.

Faptul că s-au prezentat într-un număr foarte mic reprezintă, în fond, un vot de blam dat celor care au iniţiat Referendumul Național pentru demiterea Președintelui României.

Supervisor electoral la secţia de votare de la Consulatul General din Los Angeles, ne-a pus la dispozitie prezenţa la vot a românilor din zona metropolei Los Angeles. În total au fost prezenţi la vot 224 de români
....MEMBRII AI CONSULATULUI SI DIPLOMATI IN CIVIL,
CE PARERE AVETI MAESTRE ALEX ?
ASTEPT PAREREA DUMNEAVOASTRA INDURERATA DAR SINCERA !

anonim spunea...

RH du-te dom'le la galeriile tale, alea de metro sau alea ale draperiilor si lasa-ne-n pace! Pina mai ieri erai prieten cu Iliescu, Constantinescu, VC Tudor, Voiculescu...Gugustiucule locul tau este linga aia...Simona Fica, cu care ai colaborat de altfel, pentru ca aveti amindoi o dunga rosie pe buletin!

Lupus spunea...

@RH
Eu n-aș deschide nicio secție de votare pentru cei care și-au părăsit țara..
De ce să mai voteze pentru România dacă și-au luat altă cetătenie.
Si asa votează prost, în ciuda celor rămași acasă.
Ca la fotbal! Nu poți să joci în 2 naționale.

alex parolea-moga spunea...

Să mai votăm ? Când , de ce și pe cine ? Și pentru ce ? Să fim serioși ...

Costachel spunea...

@ Lupus
Este corect. Marea majoritate sunt plecati de multi ani, sunt rupti de realitatile politice si economice din tara simai mult sunt usor de manipulat. Interesele lor sunt legate de tara care i-a adoptat.Cu respect!

mos alecu spunea...

@alex parolea-moga 2 august 2012, 04:07 :
Păi , spune asa neicuşorule ... : "de ce sa mai votam , si pentru ce ?" .

Iar eu , ca un dobitoc , credeam ca patriotismul , romanismul , ingrijorarile pentru soarta tarii , bla , bla , bla ... afisate/exprimate/sustinute de AP-M sint "pe bune" ... Da' de unde ... erau/sint doar simple etalari ale oratorismului gaunos (care "din coada suna") , specific "telectualistilor" pentru a demonstra "prostimii" : priviti la mine - ce destept , ce frumos si cit ma doare pe mine de soarta "tarisoarei" noastre ...

In fond convingerile AP-M -istilor sint : "de ce , si pentru ce sa mai votam pentru Romania ? Nu am , eu , nici-o treaba cu mizerabila de Romanie !"

Lupus spunea...

@mos alecu
Eu cred că APM a spus că nu are rost să mai votezi dacă votul ți-e trișat statistic de unul ca Rus.

mos alecu spunea...

@Lupuș 2 august 2012, 08:56 :
Dovada , sa-mi fie aratata dovada ... ca asta s-a vrut a se spune ... iar , alta data , mai mare atentie la cele scrise (prostimea intelege cele scrise negru pe alb ; nu cele gindite si ramase a fi deduse de catre cititori...).
Daca "se produce dovada" ... imi cer , de pe acum , scuze pentru sintagma "AP-M" ; comentariul meu raminind valabil , dar fara acea nominalizare .

CEZAR spunea...

Bai sa fiu al dracului - iar trebuie sa-i da dreptate MOSULUI A! Lui APM i-am transmis si eu, cam aceleasi ideii..cu ceva timp in urma !

Lupus spunea...

@mos alecu
Cînd se generalizează neîncrederea în democrație încolțesc gînduri revoluționare sau autoritariste de preluare a puterii în stat.

mos alecu spunea...

@Lupuș 2 august 2012, 09:41 :
Să chiorăsc io daca vad unde am "propovaduit/generalizat neincredera in democratie" ...
Probabil iar s-a gresit adresarea comentariului ...

Dar "greşalele" astea , toate "spre mine" ... parca sint din categoria : "spune orice minciuna , ca ceva tot ramine !"

Lupus spunea...

@mos alecu
Ziceam așaaa...la general, pornind de la sancționarea anterioară, de către domnia voastră, a oratorismului intelectual.

alex parolea-moga spunea...

Oameni buni , prieteni , cunoscuți , necunoscuți - dacă vă îndoiți de buna mea credință am ajuns degeaba sexagenar ... Și zău că e jenant să tot adaug argumente - chiar nu credeți că ceea ce gândesc scriu negru pe alb și rostec asumându-mi responsabilitatea absolută ... Am identitate , pot fi găsit de buni și de răi , am spus că mai sunt multe de învățat , am crezut și mai cred în vâna de respect, patriotism și lumină intelectuală a celor care au SERVIT PATRIA . Nu sunt doar vorbe căci totdeauna am avut grijă să le acopăr cu fapte , nu m-am dezis, nici măcar n-am forțat starea de a rămâne circumspect ... Am avut nume chiar și în disputele cu cei fără nume, am avut grijă să mă respect respectându-vă pe toți . Argumentele unora susținute de bășcălie , aroganță , superioritatea dată de pensia specială , nu pot afecta conștiințele celor care trăiesc reconstrucția unei noi dictaturi susținută de trădare , minciună și furt . Crimele din decembrie nu se prescriu - vinovații n-au plecat cu toții în iad . Mizeriile prezente pun presiune și pe învinși și pe învingători . Chiar nu vi se pare că răul din noi este atît de mare încăt speranța reconcilierii este doar expresie de dicționar ??? De ce-aș mai vota eu , copiii și prietenii mei dacă votul nostru , majoritar , nu înseamnă NIMIC ? Aceasta este întrebarea, prieteni.

mos alecu spunea...

@Lupuș 2 august 2012, 12:10 :
Ne , ne ! ...
Nu "oratorismul intelectual" , ci "oratorismul gaunos ... telectualist" ...
Si ... nu "sanctionarea" , ci prezentarea parerii despre ...

tanta spunea...

Ce parere aveti de RUS-e prost,neinformat,manipulat sau disperat?

mos alecu spunea...

Rus nu este "prost,neinformat,manipulat sau disperat" .
Este dornic de "republica Ardeal" ... ca urmare a "livrat" date care sa-l mentina in functie pe "multiubitul si stimatul" , cel care le-a promis indeplinirea dorintei ...