vineri, 10 august 2012

Băsescu spurcă totul. A decredibilizat CCR. Si-a luat nasul la purtare. Profită de înţelepciunea românilor.

Al treilea judecător al CCR, Axinte Gaşpar, se dezice de eratele la Hotărîrea luată pe 2 august în plenul de 9 judecători.
 Eratele put a băse.
Nişte infractori şi-au permis să le introducă în spaţiul public, chiar şi în Monitorul Oficial.
Interpretarea din erată, cum că referendumul de demitere se desfăşoară după altă lege decît se prevede în Legea 3/2003 demostrază că la Curte lucrează nişte tîlhari la drumul mare care vor să fure voinţa exprimată de peste 8,5 milioane de români pe 29 iulie a.c.
Ca să fie clar pentru toţi cei care se lasă prostiţi de Băsescu, iată ce prevede Legea 3/2000 în legătură cu listele permanente:

Legea 3/2000 art.17

"-Operaţiunile pentru desfăşurarea referendumului au loc în circumscripţiile electorale şi la secţiile de votare, organizate potrivit prevederilor Legii nr. 35/2008, cu modificările şi completările ulterioare, pe baza copiilor de pe listele electorale permanente şi a celorlalte liste electorale prevăzute de lege, cu excepţia situaţiilor prevăzute la art. 151din prezenta lege, care se aplică în mod corespunzător.
Reactualizarea listelor electorale permanente se face de către primari, potrivit prevederilor Legii nr. 68/1992, respectiv ale Legii nr. 70/1991, republicată, cu modificările ulterioare, în termen de cel mult  5 zile de la data stabilirii zilei referendumului. "

Ce prevede Legea 35/2008 despre listele permnente am arătat în postările anterioare. 

Cum îşi permite un judecător al CCR să dea altă interpretare textului de lege a cărui raţiune o reţinuse şi plenul de 9 judecători, în Hotărîrea din 2 august, în sensul că pe listele permannte sunt înscrişi doar cetăteni cu drept de vot cu domiciliul în România ?
 Dacă Băsescu nu încetează continuarea campaniei pentru referendum, în Piaţa Sf Gheorghe din Bucureşti, ne vedem nevoiţi să organizam mitinguri fulger, împotriva sa, în faţa sediului de campanie, la orele la care îşi anunţă apariţiile pe postuile de televiziune.

6 comments:

Emi T. spunea...

Ok!..trebuie dat peste nas..si ochi turbatului...si o vizita la psihiatrie!

Emi T. spunea...

Ok!..trebuie dat peste nas..si ochi turbatului...si o vizita la psihiatrie!

CEZAR spunea...

Tupeistul, nu a facut niciodata, macar o singura remarca la cei 7,5 milioane votanti DA ! Daca erau pentru el inchidea gura tuturor ce acesti votanti !
Emomentul sa-i aminteasca cineva ..ZILNIc !!

CEZAR spunea...

Sa il intreabe cineva pe Basescu Traian de ce nu tine seama de voturile celor 7.5 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui – Vad ca vorbeste despre orice numai despre asta nu

Publicat de Theodora pe august 9, 2012

indianu spunea...

@cezar
de ce te miri? nu asa a facut timp de 8 ani? l-a interesat doar elenele,robertele si toti cei care au furat tot ce se putea fura in tara asta. Nu s-a gandit niciun moment la popor asa ca de ce ar face-o acum?

karadeniz spunea...

Premierul Victor Pona l-a numit, astăzi , pe generalul Cătălin Zisu în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.

c\nd