joi, 19 iulie 2012

15 comments:

Cârcotaşu spunea...

Foarte bine făcut!
Un act ce se impunea.

Socrate spunea...

Dupa impuscarea acestor penali , exact ca prin anii 1946-1952 , puterea USL va fi deplina si absoluta iar pensiile militarilor se vor dubla. Cel putin !.

Lupus spunea...

@Socrate
Nu e nevoie să-i împuște cineva! Dacă îi lași fără funcții și fără acces la banul public mor de la sine.
USL nu dubleză pensiile în următorii 4 ani, dar nici nu ar îndrăzni să le micșoreze ca Băsescu-Boc.

Ce spun apropiații lui Dogaru despre o eventuală nouă recalculare a pensiilor militarilor este o speranță deșartă.

Robert Horvath spunea...

Emi
Colhozul a-si deschide larg portile.
Dela calusari la cazacioc !

SCMD CAG spunea...

@ Lupuș. "USL nu dubleză pensiile în următorii 4 ani, dar nici nu ar îndrăzni să le micșoreze ca Băsescu-Boc." Iti spun niste chestii doar pentru tine, remarc ca esti USL-ist convins. Am fost si eu, dar mi-am cam revenit.

1. Deci, eu sunt printre cei carora PD-L si Basescu ne-au diminuat pensiile, iar USL ni le-a lasat ca PD-L. Pentru mine, sunt aceeasi mizerie, asta nu inseamna ca ma bazez pe alienatii de la PP-DD care se dau la militari via Tudor Barbu.

2. Atentie ce iti spun, e ceva ce m-a cam frapat, dar e real. Cu mici exceptii, rezervistii cu pensii marite cu sume substantiale - cam 40 000, nu 130 000 cum zici tu - pe cei cu 1-5 lei nu ii intereseaza fenomenul, voteaza masiv Basescu sau nu se prezinta la vot. Doar militarii activi voteaza masiv USL intrucat ei vor pensii militare cat mai curand, adica o lege ceva in toamna aceasta, oricum pana la parlamentare.

3. La parlamentare, va fi cacealma cu voturile militarilor si familiilor lor daca USL nu "sare la cap" cu ceva concret pana atunci. Va avea vreo 70 000 de voturi de la militarii in rezerva si activi cu tot tot cu familiile lor.

4. Nu uita: singura organizatie militarizata care incearca sa mobilizeze oamenii sa voteze ACUM contra lui Basescu e SCMD, desi aproape toti membrii sai au pensiile taiate de Basescu si pastrate taiate de USL - acesta e adevarul. SCMD incearca, deci sprijina USL, dar in toamna nici aceasta incercare nu va mai exista. Eu ar trebui sa votez deci USL, care mi-a lasar aceeasi mizerie ca PD-L. O musca omul o data,de doua ori, dar cam ajunge.

Iti mai vand niste ponturi: am auzit de la rezervisti din cei cu pensiile marite ca se reorganizeaza masiv pentru toamna in Noua Republica, adica PD-L sub acoperire.

Tot ce am spus e real, concluzii sa tragi tu!

SCMD CAG spunea...

@ Lupuș. Mai e o chestiune. Cei de care stiu eu cu planul Noua Republica sunt sau au fost membri sau simpatizanti UNPR. Nu ma pricep la politica, dar spirit de observatie am. Tare am impresia ca PSD si-a tras un sarpe la san care va face zob USL, sarpele fiind fostul UNPR. Tot tu sa tragi concluzii politice, insa mie imi miroase totul ca tactica subversica tipic sovietica de a macina USL din interior. Gata, te las - a fost ziua mea vorbareata, adica libera.

Lupus spunea...

@Arges
Nu spuneti niște noutăți!
Dacă nu se încetează cu improvizațiile de readucere pe tapet a Legii 164/2001, am spus-o chiar eu, USL riscă să piardă în toamnă voturile a peste 100 000 de pensionari militari.

SCMD CAG spunea...

@ Lupuș. Poti sa ma banezi. Tu joci la dublu si ma duci fortat intr-o directie gresita. USL va pierde voturile a 170 000 de militari activi si ale familiilor acestora, cam 500 mii in total. Ei vor pensii militare dupa Legea 164/2001, am expertiza si garantez. Daca tu crezi ca activii vor sa iasa la 60 de ani din sistem, ai mari halucinatii de perceptie a sistemului militar.

Plus ca USL va pierde voturile a circa 27 000 rezervisti cu pensii diminuate si ale familiilor acestora, cam 70 000 in total si iar garantez. Ei iar vor pensii militare dupa Legea 164/2001, am expertiza, sunt in cauza.

Plus ca USL va pierde voturile a inca circa 90 000 de militari din cei 130 000 de mii cu pensiile crescute. Pentru cei 90 000 pensiile sunt crescute simbolic cu 1-10 lei, tot o mizerie, dar mizeria principala e ca cei 90 000 nu mai au pensii militare. Cei 90 000 iar vor pensii militare dupa Legea 164/2001, am expertiza si iar garantez. Eventual nu se prezinta la vot, oricum USL iar pierde cam 270 000 de voturi, adica 90 000 si familiile lor.

In final, USL se bazeaza pe 40 000 de rezervisti cu pensii crescute de ... PD-L si pe familiile lor ... cam 120 000 in total. Poanta e ca ei vor trada. Ei nu cred in USL, de fapt Basescu le-a crescut pensiile asa ca vor vota orice umbrela a lui, gen Noua Republica ... dar sigur nu USL.

E treaba ta ce crezi, statistica mea e simpla! Pensie militara sau totul e minciuna USL.

Robert Horvath spunea...

BOMBA CARE VA ARUNCA DIN RAFTURI CARTILE
BIBLIOTECARULUI
Alexander Kondyakov, consilierul lui Putin și al lui Voronin, implicat în suspendarea lui Băsescu?
UN DOCUMENT CIA DESPRE LOVITURA DE STAT RUSEASCA IN ROMANIA .....
„Rusia nu a întrerupt niciodata o politică de presiune și control a României”.

Robert Horvath spunea...

erata
BOMBA CARE VA DARAMA PLANOARELE PLANORISTULUI PRO SOVIETIC
PLANO !

Robert Horvath spunea...

OBAMA : NU VREAU UN PUTIN LA BUCURESTI ! LOVITURA DE STAT RUSEASCA DIN ROMANIA !
SERVICIUL SECRET AL ARMATEI AMERICANE:
Alexander Kondyakov, consilierul lui Putin și al lui Voronin, implicat în suspendarea lui Băsescu


Romania's PM Meets Alleged Former KGB Spy


Un document care are legătură cu prezența în România a unui om de afaceri rus Alexander Kondyakov și înainte de referendumul de demitere a președintelui din 2007, și înainte de referendumul care va avea loc anul acesta.

"Informatiile noastre atesta faptul ca un al doilea scop al vizitelor repetate ale lui Alexandr Kondyakov în România, poate chiar mai important decît cel de natura economica, a fost cel de natura militara. Generalul GRU urmarea sa ia pulsul vechii retele a spionajului militar rus, pentru ca România nu este numai o miza economica, ci si una militara de mare importanta strategica, deoarece bazele americane instalate în Romania vor închide o linie care va „îndigui” avanpostul rusesc. România poate fi comparata cu un portavion fix, de pe care vor putea fi lansate atacuri pe o raza care se întinde din Caucaz pîna la Muntii Iranului. De aceea GRU, cu o insertie mult mai puternica decît KGB în spatiul românesc, vizeaza reactivarea cît mai multor cadre recrutate în perioada anilor ‘60 în timpul stagiilor de pregatire la Academiile sovietice, caci acestea au condus mari unitati si au avut în legatura un numar important de ofiteri din sistem. Ulterior, GRU si-a îmbogatit, în anii ‘80, structura informativa si a agentilor de influenta prin preluarea „dizidentilor”, „cresterea” acestora si plasarea lor în spatiul politic, dupa 1989. În aceste conditii, pentru a-si proteja interesele militare, este posibil ca Moscova sa întinda o „mîna” energetica Executivului de la Bucuresti, cu conditia sa obtina imunitate pentru oamenii sai."

Cârcotaşu spunea...

@ Lupuş,
De fapt e foarte uşor să-ţi pui aici o etichetă SCMD sau oricare altă firmă şi poţi spune multe năzbâtii, cum e chestia asta de acum, evident propagandă Băsistă. Reţine deci ce spune ipochimenu': ăia cărora le-a micşorat pensia Băsescu, acu' sunt anti-USL, că ăştia nu le-a mărit-o la loc. Unii o să voteze iar cu Băse, că au toată speranţa că ăla n-o să le-o mai taie înc-odată, cum zice c-ar face cu încă 100.000 paturi de spital. P-ormă cică cifra celor cărora le-a micşorat pensia ar fi de 27.000 (de unde-o scoate?) şi-n final ajunge la încă 90.000 cu pensiile crescute, care şi ăştia vor vota împotrivă.
Grea misie să-i mulţumeşti pe militarii ăştia ar zice orice privitor din afară. Altul ar zice că-s cam tâmpiţei dacă gândesc aşa.
Cred că amândouă punctele de vedere sunt de luat în seamă! Nu?

Lupus spunea...

@Arges
Incetează cu manipulările!
Crezi că vorbești cu soldații neinstruiți din pluton?
Cifra oficială a militarilor din Armată, MAI și SRI cărora le-a fost micșorată pensia prin recalculare/revizuire a fost comunicată în Comisiile reunite de apărare și muncă ale Camerei Deputaților care a propus respingerea modificarii OUG nr.1/2011 în privința aplicării cuantumului mai avantajos.
Aceasta cifra era de 26 500 pensii micșorate.

mos alecu spunea...

@Lupuș 20 iulie 2012, 14:01 :
Prin ce a devenit , acel numar , numarul OFICIAL al celor carora le-au fost diminuate pensiile ? Prin faptul ca a FOST COMUNICAT comisiilor reunite ? Cine a comunicat acel numar ? Au verificat , "onor" comisiile reunite , acel numar ?

Din "onorabilele" comisii reunite ... fac parte si de-alde cacaneu ?

Si ... de ce nu s-a aprobat "cuantumul cel mai avantajos" ? Nu cumva din cauza ca numarul acestor "nesimtiti" este atit de mare , incit genereaza cheltuieli "insuportabile" ?

Nesimtiti readusi in atentia populimii de "seful cel mare" : //www.romania-actualitati.ro/usl_a_scos_romania_din_parteneriatele_cu_tarile_ue-\
42871
Ascultati macar de la min 22.30 ...

Cârcotaşu spunea...

@ Lupuş,
Dom-le, cine-i acel "Argeş" căruia îi răspunzi?
Mi se pare că provoci confuzie şi e necesară o precizare.