marți, 3 iulie 2012

Săriiiiți!!!! Lovitură la dictatură!

USL a început de astăzi să dea găuri în bărcuța care il mai menține pe Băsescu pe linia de plutire a politicii românești.
A inceput cu procedurile  de înlocuire a celor mai importante pîrghii de susținere a regimului băsescian, președinția celor 2 camere și  Avocatul Poporului. Acesta din urmă s-a trezit susținător al unei persoane juridice, pusă în slujba lui Băsescu, nu al persoanelor fizice cum scrie în Constituție.
Toți cei care și-au legat existența de banul public drenat spre ei de regimul Băsescu, cei care, timp de 8 ani,  au fost orbi la flagrantele încălcări ale normelor statului de drept, strigă fără jenă:
USL încalcă  democrația și ne dă jos dictatura.

4 comments:

nicolaetritoiu.blogspot.com spunea...

Mi-a placut titlul articolului! E adevarat ca aceste demersuri forteaza putin Constitutia dar nu sunt variante alternative.Factorul PDL-ist trebuie sa dispara din ecuatia puterii institutionale si sa treaca acolo unde este moral sa fie,adica in opozitie.Important este ca dupa,d-l Ponta si aliatii din USL sa revina cu picioarele pe pamant adica la respectarea stricta a valorilor democratice si constitutionale.
Va invit sa intrati pe blogul personal intitulat ,,Calea adevarului" (http://nicolaetritoiu.blogspot.com),blog de spiritualitate crestin-ortodox!

CEZAR spunea...

Cel mai tare sustinator USL - CIORBEA !! Traiasca m-a uns pe suflet ! Daca nici asta nu-i om care cunoaste,atunci chiar ca nu mai exista!!!!

Anonim spunea...

Sa scufundam impreuna INcrucisatorul :)

alex parolea-moga spunea...

Un popor de adormiți , asta am fost ! Cum putem justifica faptul că am lăsat țara pe mâna misselor băsesciene atâta amar de vreme ? Eu știu că în escalele marinărești prin porturile lumii , bordelul atârnă cu mult mai mult decât morala comunistă fie ea și la El Comandante . Alarma ar fi trebuit să vină în clipa în care erau prea multe dame fără budigăi pe metru pătrat ...toate , populând instituții în care n-ar fi avut legitimitatea nici măcar a acelei care șterge praful ...Între moral , imoral , incompetent și penal se află o vină imensă , a noastră, a tuturor , singurii care aveam legitimitatea de a cere , a impune și a așeza în drepturi - ADEVARUL și VALOAREA . Din ignoranță , din comoditate , din lașitate condamnabilă - n-am făcut ce trebuia ... Și pentru toate acestea , binelui din România , astăzi , îi este tare rău !!!