luni, 30 iulie 2012

Ardelenii au înființat partidul „Șezi blînd acasă și cîștigi”

Liderul acestui partid este Victor Orban de la Budapesta.
Președintele filialei din România este Traian Băsescu iar președintele subfilialei Ardelene este primarele de Cluuuj-Napoca, Iemil Boc.
Următorul referendum care se va organiza de către Guvernul Romaniei va fi după ce PCM(LaszloTokes), susținut de președinții locali ai partidului  SBAC „Șezi Blînd Acasă și Cîștigi”, va proclama independența Ardealului.
Pe buletinul de vot scrie următoarea întrebare:
Sunteți de acord cu hotărîrea Guvernului României de a declară nula declarația de independența a Ardealului?
DA și NU.
( Decizia Guvernului României se validează cu majoritatea  celor înscriși în listele electorale  permanente).
Oltenii se prezintă la referendum și votează DA, dar cîștigă partidul SBAC pentru că guvernul n-a reușit să mobilizeze 50+1 alegatori.
Cîștigă Băsescu prin neprezentare!

  Iată cum se pișe pe ei un oficial maghiar și ardelenii boicotează un referendum pentru a-l salva pe un Băsescu prieten al acestui dușman al unității teritoriale a României.


Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a declarat, miercuri, 25 iulie 2012, in deschiderea Universitatii de Vara Tusvanyos că maghiarii nu vor renunta niciodata la ideea autonomiei, fie ca este vorba de autonomie culturala sau teritoriala, transmite Agerpres.
„Daca ar fi sa ma joc cu gandurile si daca mama si-ar fi pastrat cetatenia romana, iar eu as fi avut cetatenia romana, as fi votat pentru presedintele suspendat Traian Basescu”, a declarat, in context, Semjen Zsolt,

6 comments:

SCMD CAG spunea...

@ Lupus, suparat? Cu ardelenii ai dreptate, dar ce ne facem ca USL n-a reusit sa aduca 50% la urne in Bucuresti, VS, TL, PH, IS, GL, BC, SV, iar hunedorenii desi ardeleni, au reusit? Era suficient sa isi faca treaba USL in judetele mentionate si Bucuresti si gata, dar USL n-a avut nicio campanie, a mers la cacealma si vedetism bazandu-se ca oricum iese lumea si asa.

Lupus spunea...

SCMD
USL l-a adus pe Băse la judecată? Crezi că este puțin? Este responsabilitatea cetățeanului dacă răspunde sau nu acțiunii politice? Cine nu răspunde înseamnă că se simte bine cu Băsescu.

Robert Horvath spunea...

LOVITURA DE STAT PLANORISTA ESUATA !
Au stat pe la casele lor toti ardelenii....romanii , ungurii si tiganii.
S-au saturat de hotii si smecherii de la Bucuresti. Sfatul lui Orban
nu a avut nici-un efect. Plano incearca sa gaseasca un tap ispasitor.
Partidul ilescian in plina implozie. Nu rezista pana la toamna.................

alex parolea-moga spunea...

Obser cu mâhnire cum fiecare eșec al românilor și al țării satisface anume inși din interior și din exterior ... Când am pus punct, după ultimul rând , cărții - PRETUL TRADARII - aveam în portofoliul de documentare materiale suficiente pentru a argumenta dezastrul în care subzistăm de 23 de ani . Amatorismul celor ,,instruiți special,, să preia conducerea țării după lovitura de stat din 89 nu s-a încheiat . Mulți dintre ei sunt încă în structurile unor partide , în legislativ , în executiv , în justiție , la Cotroceni și în societatea civilă ... Au control asupra afacerilor din țară , unii , fiind cuplați și la conspirația transfrontalieră . Interesul material imediat este dovedit de ceea ce s-a întâmplat , de dimensiunea datoriei externe , de convulsiile politice și sociale . Compromisul electoratului din Transilvania poate fi justificat doar de starea de lehamite față de jucătorii politici și obediența față de ,,noblețea ungurească ,, a celor așezați în Câmpia de Vest . Stăpânul și sluga ,într-o empatie de nedescris și-au dat mâna pentru o vânzare istorică privind abulic spre capitala dunăreană ... Explicabile urinările de voie pe monumentele naționale , ștreangul pus pe gîtul lui Avram Iancu , circoteca polițistă cu hortistul Nyro , defilarea președintelui UDMR înfășurat în drapelul unguresc prin Harghita și Covasna - ministru în executivul românesc ! și deputat în Parlamentul României !!! Și românul doarme , doarme și visează - mămăligă , mititei și bere . Cu mâna întinsă , cu mintea în ceață - copleșit de lene , neputință , răutate și prostie ...

Lupus spunea...

@alex-moga
Dacă boicotul politic nu i-ar fi apucat și pe mulți dintre regățeni, aș fi fost tentat să zic că ardelenii trebuie lăsăți în lentoarea lor de gîndire, dacă ei doresc să ajungă o populație, nu o nație, într-un stat administrat de Budapesta.

alex parolea-moga spunea...

Nu Lupuș ... Este o crimă , una cu premeditare și ea se desfășoară sub ochii noștri pierduți în ceața neputinței ... Dacă este nevoie pentru a urni dobitocul folosești biciul , cei care au învățat cîte ceva la școală și din viață le pot spune adormiților că din 1940 până în 1944 , hortiștii au făcut prăpăd în NV României , teroarea a fost atât de mare încît și astăzi, după șaizeci de ani în acele locuri , mai auzi pietrele plângînd ... Luați amine ! Se urmărește fractura geografică și istorică a României . Atunci, în anii aceia s-au auzit aceleași voci venite din aceleași zone de geografie europeană . Și n-a contat majoritatea etnică cum astăzi nu contează majoritatea celor care au mers la vot ... Urmările ? Deschideți ochii , luminați-vă mintea , gândiți voi pentru voi - apărați-vă statutul de stăpîni și nu acceptați prin prostie , lene și trădare umilința slugilor .