sâmbătă, 7 iulie 2012

Reacții la ecourile băsist-macoveiste în Europa

 Joseph Daul, în imaginea din stînga, preşedintele grupului PPE, a declarat, vineri seara, că "înlăturarea primilor trei oameni în stat, în doar patru zile, prin încalcarea regulamentelor Parlamentului, legilor şi a Constituţiei, pot fi considerate lovitură de stat".


Eurășoptitoare 
Scrisoarea deschisă a europarlamentarilor USL către Joseph Daul:

Domnule Daul, o lovitură de stat nu se face prin referendum naţional!
În numele delegaţiilor europarlamentarilor social-democraţi şi liberali, din România, vă transmitem mesajul nostru de îngrijorare şi revoltă, cu privire la afirmaţiile pe care le-aţi făcut după votul din Parlamentul României, în care a fost suspendat Preşedintele Traian Băsescu.

Suntem convinşi că, dacă veţi verifica atent informaţiile pe care le primiţi, veţi vedea că acest vot a venit în urma unui aviz acordat de Curtea Constituţională, şi în urma unui vot extins. În acest vot s-au exprimat nu doar parlamentari ai PSD sau PNL, dar şi parlamentari din alte grupuri parlamentare, precum UNPR sau UDMR (această ultimă formaţiune aparţinând chiar familiei politice din care faceţi şi dvs parte!). Prin urmare, acest vot a fost legitimat de parlamentari din trei familii politice europene respectabile.
De asemenea, sperăm că ştiţi că acest vot, din Parlament, va fi urmat peste trei săptămâni de un referendum naţional, la care românii vor fi chemaţi să se exprime.

Cum poate fi lovitură de stat o procedura care se finalizează cu un vot democratic, după ce în prealabil a trecut prin Parlament, unde a obţinut un vot mai mare decât numărul parlamentarilor coaliţiei de guvernare?
Considerăm că afirmaţiile dvs sunt profund deplasate şi în total dezacord cu realitatea. Vă solicităm să ne explicaţi, în acord cu legile în vigoare, la ce v-aţi referit când aţi vorbit despre "lovitură de stat" în România.
De asemenea, aşteptăm scuzele dvs publice adresate poporului român, pentru afectarea gravă a credibilităţii României prin acuzatiile dvs false.
Vă mulţumim,
Delegaţia Europarlamentară a PSD (S&D)
Delegaţia Europarlamentară a PNL (ALDE)

4 comments:

Robert Horvath spunea...

RUDY GIULIANI RACOLAT DE SERVICIUL EXTERN UNGUREANU ! URMEAZA W. Clark
RACOLAM CANDIDATI LA PRESEDENTIE....PE CAND PRESEDINTI ?

Am informat FBI ca fostul primar al New York-ului celebrul Rudy Giuliani a devenit purtatorul de cuvant al mafiei de armament.
Aceasta companie cu sediul in Wall Street avand 11 etaje intr-un zgarie nori reprezinta sediul central al mafiei de armament.
Prin aceasta companie in se incheie contracte ilegale cu statul roman si ajung comisione de sute milioane de dolari in buzunarul fostului presedinte Basescu si cercurilor militare din jurul lui. Actiunea este cordonata de Ambasada Romaniei in SUA si Consulatul de la New York ( CONSUL PARJOL ) un prieten de nadejde al firmei Degeratu – Minovici.
DESCHIDETI INCREDIBIL PRINTRE RACOLATI BAN KI MOON SECRETARUL GENERAL ONU......MAI FACE SI EL UN BANUT
http://mic-associates.com/
Sesizarea mea a creiat panica totala.
Imediat Departamentul de Stat a contactat
Ambasada si a cerut verificarea companiei romanesti . Cablurile au ajuns pe WIKILEAKS PRELUAT DE NEW YORK TIMES : Last year, the US Embassy to Romania discovered that a firm where ex Army Chief of Staff General Constantin Degeratu was working was involved in trading military technique and arms without being licensed to do so by the Romanian authorities
The embassy found this out after checking the firm, at the request of the US state Department, the cables reveal.


CONFORM LEGISLATIEI AMERICANE
TOATE VANZARILE DE ARMAMENT SI CONTRACTELE DE ARMAMENT
TREBUIESC ANULATE !

Zor albastru spunea...

De ce gusatul asta nu a fost deranjat si nu a luat atitudine fata de incalcarile permanente ale primilor trei oameni in stat si de loviturile date de acestia statului? Europarlamentarii usl ar trebui sa fie mult mai virulenti fata de aceste remarci.

Unknown spunea...

N ormal ca e lovirura de stat incercarea de a scapa de der Baßesk cai ein Volk, ein Reich trebe musai sa aoba un Fuhrer!

Bella spunea...

Prevederile LEGII nr. 406 din 10 iulie 2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman se aplica persoanelor care au avut calitatea de şef al statului roman.
Persoana care exercita funcţia de şef al statului roman beneficiazã de prevederile acestei legi de la data încetãrii mandatului (folosinta gratuita a unei locuinte de protocol, o indemnizatie lunara, paza si protectie, folosinta gratuita a unui autoturism) .
Nu beneficiazã de prevederile prezentei legi persoana cãreia i-a încetat calitatea de şef al statului roman ca urmare a sãvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnata definitiv sau ca urmare a demiterii din funcţie prin referendum.
STITI VILA IN CARE A BAGAT 2.000.000 DE EURO (din banii statului)...o vroia el, de protocol!!! HA, HA, HA !

Dragii mei, haideti sa il ajutam pe Traian sa simta ceea ce am simtit noi cand ne- a taiat pensia, salariile, spitalele, scolile...ne-a trimis copii la munca afara,..ne-au pus batrinii sa faca paine...alte prostii basiste !