vineri, 27 iulie 2012

Senzațional! Flacăra violetă votează DA la REFERENDUM!

Cunoscutul psihoterapeut Aliodor Manolea, cel despre care se spune că l-a zăpăcit pe Geoană în confruntarea cu Băsescu, a acordat un interviu lui Victor Ciutacu care va fi transmis integral astăzi, de la orele 22,00, în emisiunea „Vorbe Grele”, pe A3. 
„Pe surse”  a prezentat în avanpremieră următorul incredibil fragment:

V.C: De ce omul care a stat în spatele lui Traian Băsescu acordă primul interviu de după alegerile din 2009 unuia dintre cei mai acerbi critici ai suspendatului, întâmplător redactor şef al singurului cotidian declarat şi asumat antiprezidenţial?
-Aliodor: Acum sunt mâhnit de tot ceea ce se întâmplă, de denigrarea valorilor perene ale neamului. Mă gândesc că moşii şi stămoşii noştri se răsucesc în mormânt văzând ce se întâmplă cu moştenirea lăsată. Sunt mâhnit de vrajba pe care o seamănă necontenit cel care ar trebui să fie împăciutorul, mediatorul, cel care ar trebui să atenueze conflictele societăţii, un om care nu îşi iubeşte poporul, care nu pune accent pe valorile familiei, pentru care cultura nu are nici o valoare, un om pentru care intelectualitatea este un balast de care trebuie să scape.
V.C: Mă pierdeţi. Parcă-i un citat din Sinteza zilei.
-Aliodor: Domnule Ciutacu, vorbim despre un om lângă care am fost în momente cruciale pentru el şi pentru ţară, un om pe care l-am ajutat pentru că am crezut în schimbarea în bine. Sunt extrem de dezamăgit. Discutăm acum pentru că ceva din interiorul meu a strigat: “Până aici! Aşa nu se mai poate!” Mă aflu aici pentru a povesti despre omul Traian Băsescu, aşa cum l-am cunoscut în relaţia mea directă cu el.
V.C: Să-nţeleg că nu boicotaţi referendumul?
-Aliodor: Domnule Ciutacu, societatea noastră este în suferinţă. Pentru că este îmbolnăvită de de ego-ul lui Traian Băsescu. Noi, cu toţii, putem aplica cele patru adevăruri universale: 1.Există suferinţă. 2.Suferinţa are un început. 3.Suferinţa are un sfârşit.4.Există o cale de a elimina suferinţa. Pentru noi, calea pentru eliminarea suferinţei este votul pentru demitere. Eu votez DA pentru demitere.

11 comments:

Robert Horvath spunea...

CATUSE PENTRU USL !
Daca cade Basescu ....dispare tapul ispasitor. Atentia se indreapta spre Plano si ai lui. Dar Basescu ramane va fi tot asa de rau.

Robert Horvath spunea...

ALIODOR TRECE LA USL APARAND UN MONGOLOID CU FATA DE COPIL
MINCINOS !

anonim spunea...

RH suge-ma nitzel!

CEZAR spunea...

Asta-i un FALUS da clik pe nume si dfescoperi hotul...pardon PEDELAKUL!!

maiag spunea...

CEZARE-pontantoneswcu a tinut ultimul discurs de la cotroceni,disperarea e mare nene,sa vedem cine joaca hora innainte duminica searra,tu sigur de luni te cheama altcumva,vad ca jignesti pe toti care nu te sustin,esti un idiot

indianu spunea...

@lupus
Chiar nu poti sa-l bagi la spam si sa-l blochezi pe nebunul asta? e vorba de RH bineinteles.

Robert Horvath spunea...

Indianu Ce nume duios.!!!
Un nou sosit cu satra graieste.

Robert Horvath spunea...

Milu, Indianu sunt revoltati ca unul de al lor va parasii Cotroceanul !

Robert Horvath spunea...

@ micutzul
Si copilasii din grupa mica stiu ca Putin vrea sa refaca URSS. A declarat-o
deschis si cu convingere. Marga un batran agent ....din pacate ministru de externe ....declara in parlament contrariu. Oricum drumul de iesire din E.U.
este asigurat de socialistii lui Ponta, a carui bunicuta poarta bonetica rosie.

Robert Horvath spunea...

Cu riscul de a ma repeta. Orice tigan poate sa fie presedinte.
Sunt multi tigani cu simt muzical. Chiar si Indianu sau Milu pot
candida la fotoliul prezidential daca invata sa se spele pe dinti si sa foloseasca hartia higienica. Nu trebuie subestimati reprezentantii unei populatii foarte curand majoritare.

Robert Horvath spunea...

@ Cezarel
intrebuintarea hartiei higenice se invata din copilarie. Acum
este foarte tarziu.