duminică, 29 iulie 2012

CCSB, ora 11:00: DA – 91%; prezența la 12,30-->17,3%

 

 

 

 

Conform Companiei de Cercetare Sociologica şi Branding, CCSB, până la ora 11, 91% dintre persoanele cu drept de vot care s-au prezentat la referendum au votat pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Doar 9% dintre votanţi mai vor ca Traian Băsescu să îşi continue mandatul de preşedinte.
Datele colectate de CCSB nu cuprind şi secţiile de votare din străinătate.

 Update 14.15  

- Rezultatele CCSB arată că 89% dintre persoanele care au votat până la ora 12.30 s-au exprimat pentru demiterea preşedintelui, iar 6% sunt împotriva suspendării şefului statului. De asemenea, 4% dintre cei care şi-au exprimat opţiunea au răspuns la referendum "nu ştiu", "nu răspund".

Potrivit aceleiaşi surse, prezenţa la vot până la ora 12.30 era de 17,3%. 

  Update 16.30 

- Rezultatele CCSB arată că 89% dintre persoanele care au votat până la ora 16.30 s-au exprimat pentru demiterea preşedintelui, în timp ce 11% sunt împotriva suspendării lui Traian Băsescu.

Prezența a fost de numai 24%, la ora 16,30.

Se spune că activiștii USL au primit ordin să se prezinte la vot pentru a mai atenua din scorul de 9-1 în favoarea DEMITERII, dar nu într-un număr atît de mare încît să valideze referendumul.

Update 20.00 

- Rezultatele CCSB arată că 89% dintre persoanele care au votat până la ora 18.30 s-au exprimat pentru demiterea preşedintelui, în timp ce 11% sunt împotriva suspendării lui Traian Băsescu.

Potrivit numărătorii paralele făcute de partide, prezenţa la vot la ora 19.00 era de 35,72%.

4 comments:

CEZAR spunea...

Yeeeeeees!!

mos alecu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mos alecu spunea...

"De asemenea, 4% dintre cei care şi-au exprimat opţiunea au răspuns la referendum "nu ştiu", "nu răspund".
Inseamna ca mie mi-au dat , jigodiile , un buletin fals ... pentru ca avea doar doua patratele "de raspuns" ... nu si pe cele doua prezentate ...

Gata ... nu sariti ... Am inteles ca stirea trebuia formulata altfel : "De asemenea, 4% dintre cei care şi-au exprimat opţiunea LA REFERENDUM , au răspuns intervievatorului de la CCSB : "nu ştiu", "nu răspund".

maiag spunea...

treaba este incerta si la limita,oricum vad ca usl lupta pe toate fronturile cu toti nenorocitiii,sper sa aiba o mare dezamagire.sunt disperati si in stare de orice,oricum scandalul incepe dupa 23.