joi, 5 iulie 2012

Au motive pensionarii si begetarii să-l apere pe Băsescu de demitere?

 Joi, 6 Mai 2010 15:18

Băsescu: Pensiile scad cu 15%, salariile bugetarilor vor fi mai mici cu 25% de la 1 iunie 2010.

Curtea Constituțională i-a salvat pe pensionari de reducerea pensiilor cu 15%.


15 comments:

Emi T. spunea...

Duca-se invartindu-se cu tot neamul lui de IN-crucisator (..vezi nava maritima)..sa terminam odata....inapoi la popor...si la tepe base!!

Emi T. spunea...

Duca-se invartindu-se cu tot neamul lui de IN-crucisator (..vezi nava maritima)..sa terminam odata....inapoi la popor...si la tepe base!!

nicolaetritoiu.blogspot.com spunea...

Nici vorba! Curtea Constitutionala,de care se face atata caz stim cu totii ca devenise o anexa a puterii.
De aceea,ea nu trebuie sa mai fie o institutie separata ci doar o sectie in cadrul Curtii Supreme de Justitie.Eu personal,cred,sper si repet acest lucru,masurile actualilor guvernanti,desi forteaza Constitutia si regulamentele parlamentare sunt menite sa restabileasca ordinea constitutionala,serios si subtil afectata de ciuma portocalie!
Va invit sa vizitati blogul personal de spiritualitate crestin-ortodox intitulat ,,Calea adevarului" (http://nicolaetritoiu.blogspot.com )

Lupus spunea...

@Nicolae Tritoiu
In problema reducerii pensiilor cu 15%, în 2010, Curtea Constituțională le-a dat peste mînă lui Băsescu și Boc.
CCR a decis că reducerea salariilor bugetarilor este neconstitușională.

Zor albastru spunea...

Intrebare stupida sau mai bine zis ,, ghici ghicitoarera mea ,,

Lupus spunea...

Livius
Dacă ai ascultat vorbăria lui Base în Parlament, întrebarea a pornit de la afirmatia sa ca ar vrea să fie votat la referendum de pensionarii cărora le-a crescut pensia în mandatul său.

alex parolea-moga spunea...

Aseară , pentru prima dată pe un post TV, s-a avansat informația potrivit căreia din 2013 ar fi posibil - lipsă pensii !!! Cauzele sunt clare .Din împrumut nu poți să tot oferi unora zeci de milioane , miilor de speciali - chiar peste sută , numai și numai că jumătate din viață au servit un regim totalitar - un regim de dictatură , opresiune și teroare ... Chiar și așa , atunci ,salariile și pensiile erau într-o scară valorică strictă - de la unu la șapte , de la unu la nouă ... Așadar , români ni se pregătește ceva ! Ceva ce pute a ALRO , a HIDROELECTRICA , a BORDURI și AUTOSTRAZI NETERMINATE , a PARTII , SALI DE SPORT ,PARCURI LA SAT unde buda este tot în cucuruz ...a haimanalâc politic , a dezmăț , curvăsăreală și infinită trădare ! Asta , că merităm ... În ciuda tuturor necazurilor am să râd cu gura până la urechi de majeșticii CCR care nu se vor bucura de darurile divinei lor justiții ... egali între egali !!!

mos alecu spunea...

In legatura cu informatiile difuzate la posturile Tv (si radio) ...
Nu trebuie uitat ca acele informatii sint culese/prelucrate/interpretate de "ziaristi" (haida, de...) formati in "institutii de invatamint" (si pregatire) de renume mondial" in care sint "profesori" de-alde Andreea E(xcele)sca , Lucian Mindr(avel)uta si altii de acelasi "calibru intelectual"...

Este adevarat ca cele spuse de dvs. pot fi reale ... dar nu argumentate de cei de mai sus ...

Cit despre cei care (mai ales "specialii") au servit o jumatate din viata un "regim totalitar ... de opresiune si teroare" ... inteleg ca singura solutie logica ar fi streangul/ghilotina/glontul ...

alex parolea-moga spunea...

MOȘ ALECU ..

NU ... Doamne ferește !
Moș Alecu , cu tot respectul , bunii și răii , opresorii și opresații , oamenii din Armată , din MI , inclusiv servicii , toți am făcut ceea ce NIMENI n-a luat cu inventar în 1990 la oi ianuarie . Spun doar că pentru toți ar fi trebuit , ar trebui , o scară reală de retribuire a drepturilor LEGAL și MORAL calculate . Armata a fost pe Transfăgărășan , în agricultură , la Casa Poporului , în alarmă de luptă în 68 ... la inundații , în aplicații , pe teatre de operații , poporul ocupat a strâns din dinți și a răbdat uneori nemeritat pentru a putea plăti datoria ... Dreptul la viață este un drept universal - al meu ,al tău , al lui , al nostru ... De ce ar trebui să acceptăm mizeriile unora care conduc o TARA și un POPOR fără responsabilitate , fără competență , fără gram de spirit civic și fără patriotism ? O SINGURA VIAȚA AVEM , O SINGURA DATA TRAIM SI EU PERSONAL NU POT ACCEPTA CA EA , VIATA, SA-MI FIE FURATĂ DE UNII CARE VIN ORI DE UNII CARE PLEACA , OFERINDU-MI DOAR ... PROMISIUNI .
Dacă suntem în criza este valabilă solidaritatea - cine moare , moare , tot în curul gol pleacă ... Să-mi fie scuzat derapajul verbal dar lucrurile au ieșit periculos din matcă iar dacă nimeni dintre ,,aleși,, nu va plăti , suntem nimic mai mult decît nimic .

CEZAR spunea...

Ce chestie ..nasoala ! Toate astea enumerate cu talent de domnul >>> nu se intamplau daca PDL conducea voios voinic incontinuare . Pacatosii de romani s-au gasit sa puna de-o majoritate sanatoasa, fara Cele ude mereu ...si de aici tot necazul. Ce bune erau facutte legile lui Base ..doar pentru EL si ai lui si ce nasol acum cand se revine la matca si la bun simt...dictatura curata ..a majoritatii ! Dar apropo - nu asa-i in democratie ?
Domnul Alex -va iese culoarea portocalie pana si prin ochi ! Linistiti-va ca-i periculos pe canicula!! INTELECTUALII......

Costachel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
tigri2 spunea...

@Alex Parolea -Moga
Spunea Vanesa ca daca iese USL la putere din 2013 se va face decimarea si ne va transforma pe toti in :iobagi,slugi,robi,in functie de regiunile de dezvoltare.Ca astia nu stiu sa fure asa strsnic precum cei de dinainte ,dar nu va faceti probleme astia se adapteaza sunt precum sepiile in apa ,cameleonii pe uscat si curcubeul in aer,isi schimba culoarea instant.

alex parolea-moga spunea...

CEZAR ,

Eu și culoarea portocalie ?! Roșie , galbenă ori violet ?

Manipularea este o artă , copiii ei sunt absolut geniali - informare și dezinformare

Stăm mai rău cu cei care trag sforile încăierând păpușarii ... și apropos , Președintele Băsescu ar trebui să rămână - până la finalul mandatului său nimeni n-ar mai fura ... Răul are rădăcinile în 89 . Democrația nu se construiește nici prin crimă și nici prin trădare .

Lupus spunea...

@Parolea
D-voastră spuneți, cu alte cuvinte, că numai Băsescu și cei din camarila lui pot fura!
Sau considerați că ce au făcut Băsescu, Stolojan, Videanu, Udrea nu se cheamă furt!
Citiți ultima postare cu articolul din revista „Lumea Justiției” și vedeți cine este patronul crimei organizate în România!

alex parolea-moga spunea...

Doamne ferește ! Ca soluție de compromis , una disperată motivată de o vorbă românească veche - ,,hoțul strigă hoții ...! - o coabitare forțată i-ar obliga și pe unii și pe alții să ia o pauză la ... furăciuni . Dacă revedeți postările veți constata direcția în care arăt cu degetul și cine sunt cei sub păcatul fărădelegilor ... In toți acești ani culorile hoților s-au amestecat fără ca vinovații să plătească . Mai nou , din Transilvania vin semnale că dacă lucrurile nu se vor schimba în bine, peste ceva ani, vom merge cu pașaport ... și parcă ce este azi zvon , mîine poate fi realitate .