sâmbătă, 28 iulie 2012

Istoricul prezentei la vot, în ultimii 22 de ani, dă speranțe

Din 22 de scrutinuri electorale  numai 2 au înregistrat o rată de participare sub 50%. Dar, niciodată pînă la Băsescu și PDL nu s-a cerut boicotarea unei consultari electorale.

11 comments:

Robert Horvath spunea...

UN VIS FRANT LOVIT LA URNE !
@Plano
Sperante desarte. Vei plange amarnic in mijlocul andropauzei.
Spectacol mare. Inmormantare politica si drapeluri in berna Parastasuri asigurate.

Robert Horvath spunea...

@Va rog insistent pentru optimizarea dumneavoastra
si a poporului roman care a votat... publicati un material plin de durere a plecarii unui presedinte minoritar cu nume de floare. Promit si eu o lacrima de bucurie de peste ocean.

CEZAR spunea...

Mars SHOBOLANE!!

maiag spunea...

dupa prezentza la ora asta se pare ca base joaca hora unirii diseara

gheo spunea...

Ne place sau nu, in ultimii aproximativ 10 ani, romanii si-au manifestat dezinteresul prin absenteism in fata "unei clase politice aberante, indiferenta fata de interesele unui popor ci doar de ale ei personale, ambitii si conflicte de interese de grup, anturaje, etc.", aproximativ 55 % prezenta la vot, calculati ca din astia sunt procente aproape egale intre parti, ca, in fata acestei lupte, dincolo de realitatea care ar vrea ei sa fie crezuta, este o lupta fatis bazata pe ambitii, ca multi, satu-i de acest razboi care nu e al lor, vor refuza sa se implice intrun razboi ale caror costuri il suporta cu greu, ... nu vor vota din nou, priviti cu sinceritate, ce i-a costat guvernarea "basescu" si, ce urmari "dramatice, financiar desigur" a avut intrarea la guvernare a usl-ului, oare ... romanii pot fi atat de prosti !, nu sunt fan nici basescu nici usl, ci doar, "fanul meu si a celor ca mine care suporta din greu aceasta drojdie a societati ajunsa la guvernare" care minte si isi spala rufele in public doar atunci cand - asa aflam si noi hotiile si aranjamentele lor murdare - au sa-si plateasca politele intre ei, in rest, suntem o masa de prosti care nu trebuie sa stie ... nimic !, oare asa o fi ?.

CEZAR spunea...

Votarea merge BINE _ 10% pa la ora 10 . Urmeaza GROSUL -Pazea basistilor

CEZAR spunea...

@/maiag - ,,Gaozare " maine sa-ti iei ,,Tiganca imputita '' dupa ce s-a spalat la,, Pasarica "si sa mergi la vot !
Daca ai acasa si niste ,,TIMPITI "produsi de scoala romaneasca sa-i iei si pe ei !
Luni poti sa te spanzuri linistit ! Sa pui cat mai multa vaselina!!!!

CEZAR spunea...

Erata: Gaozare Azi ma.... Iesi afara jaqvra ORDINARA!!

maiag spunea...

cezare-ai sters raspunsul meu imputitule.mi am luat un curcan si 5 l de vin sa sarbatoresc diseara cu prietenii,tu cumpara ti otrava,basoldita ta nespalata cu miros de ceapa sub brat prajeste si ea niste cartofi sau i ti pui tu singur un ou sau cepa cu slanina?mergeeeeeeeeeeeeeee./

mos alecu spunea...

@gheo 29 iulie 2012, 11:45 :
Am o nedumerire : de ce marota "toti politicienii sint la fel" (urmind ca populimea sa inteleaga ca nu are nici un rost sa-i schimbe pe cei aflati la putere) , deci de ce acest argument este/a fost folosit doar in doua cazuri - taranistii dupa perioada plina de "succesuri" '96-2000 ... si actualii "neinlocuibili" ???

Si , legat de sustinerea acestui argument , de ce toti cei care folosesc argumentul de mai sus , au grija sa sublinieze (cu obstinatie) : eu sint apolitic/neangajat/neutru/simplu cetatean ??? Trebuie sa inteleaga populimea ca , un astfel de propagator al ideii , este un fel de dumnezeu/mesia ale carui idei , nealterate de politicianism , sint deasupra oricarui dubiu privind "oarece" interese partizane ???

Intreb si eu !...

mos alecu spunea...

Haida - haida !...
A fost "coborita armata din pod" ... si se apeleaza la moderare ?!?