sâmbătă, 28 iulie 2012

Un nou guvern BOC, Udrea, Videanu așteaptă la cotitură. Ce? Pasivitatea electoratului la referendum.

Singura șansă pe care o mai are regimul Băsescu de a supraviețui pe scena politică a țării este invalidarea referendumului de demitere printr-o participare la vot mai redusă decît 9 200 000 de alegători.
Băsescu și-a indemnat aseară simpatizanții să aleagă  și varianta boicotării referendumului. Crede că și cei care nu participă la referendum sunt susținători ai politicii sale.
In cazul în care Băsescu rămînre la Cotroceni, criza politică din România se va agrava într-o direcție care nu exlude haosul și anarhia generalizată.
Crin Antonescu va părăsi viața politică, guvernul Ponta nu va rezista tentației de a-si prezenta demisia, dacă nu va fi demis de o nouă majoritate parlamentară pe care Băsescu, întărit de nevalidarea referendumului, o va incropi, ad-hoc, înainte de alegerile generale din toamnă.
Ghici cine ar putea salva din nou regimul Băsescu, dacă nu docilul Boc?! Vor reveni la pupitrele guvernării Udrea, Videanu, Blaga, Macovei  și alte figuri de tristă amintire.

43 comments:

Robert Horvath spunea...

PLANO AGENT CHIRILIC !

@ OPERATIUNEA COD "DIN LAC IN PUT" !
Cu toata lipsa de respect. Am cerut de nenumarate ori trimiterea lui
Base la Targoviste dupa un proces legal si televizat. DOSARUL CRIMINAL
SI TERORISM BASESCU remis catre FBI are 62 de pagini.
Deschideti Robert Horvath Deva Blog si nu veti gasi o umbra de virgula
favorabila scursurei de port.
Acum este vorba de scoaterea Romaniei din Europa.
Plano si-a scos carnetul rosu de sub permna si vrea sa-si schimbe pseudonimul in Planov. In curand blogul va scris cu litere....chirilice.

Lupus spunea...

@RH
Pute a băse!Dați aer țării!

Lupus spunea...

@RH
D-ta unde votezi duminică? la NY sau la Tokio?

maiag spunea...

NENE-sunteti disperati,nu am ce sa va fac,distractia incepe duminica seara,luni-se reintoerce base si pleaca antonescu.Asa ca latrati degeaba

CEZAR spunea...

Disperati suntei voi si mai mult..INCONSTIENTI! Profitati de bunavointa lui Antonescu ! sa fi fost eu 5 minute in locul lui, vedeati voi cvorum cand imi vedeam eu ceafa !
Bun ! Cu un vot NU contra 5.000.000 DA se intoarce zici tu la Cotroceni ??!
Ai ideie ce va fi? Doar niste tampiti ca voi imping tara spre .......Civil!!

CEZAR spunea...

USL nu cere nimic altceva decat ca lumea sa vina la vot si sa voteze fiecare ce doreste !!
Ce vreti mai mult de atat, bai jegosilor!!

Lupus spunea...

Tărăniștii lui Pavelescu s-au pus preș la picioarele lui Băsescu cel care i-a scos din viața politică în 1999.

CEZAR spunea...

Da-i dracului ca mai sunt cateva relicve !

Robert Horvath spunea...

@ Nu votez intrarea Romaniei in perimetrul post sovietic.
Nu votez Republica Voiculesciana. Stau acasa si ma distrez de
disperarea lui Plano !

Robert Horvath spunea...

@ Condoleante politice. Planoarele in berna. Steagul national comunist
de sorginte ceausesciana coborat in berna. Urmeaza puscaria pentru autorii loviturii de stat....Iar pentru admiratorii lor o tacere eterna.

maiag spunea...

vine Base inapoi,pleaca Antonescu,uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

CEZAR spunea...

Cei care nu merg la vot, nu vor avea timbrul pe CI.! In acest fel vor fi RECUNOSCUTI si ALUNGATI de peste TOT! ATENTIE asadar!!!

CEZAR spunea...

@/Maiag- esti un amarat de motorist de pe o amarata de barca cu motor! Ti-a crescut pensia de vre2,5 ori si in prostia ta crezi ca se datoreaza lui Base ! Boule - dupa dorinta lui si a lui Seitan acum nu ai trece de 900,00lei !Daca tot simti nevoia sa pupi pe cineva in partile dorsale atunci mergi la OPREA si roga-l sa-ti dea voie!!!

CEZAR spunea...

în România, Hitler, Stalin, Ceauşescu, Iliescu, comuniştii, bla, bla, bla! Haideţi să ne oferim această plăcere a demiterii suspendatului! Să-l dăm pe mâna justiţiei ca să-l judece cu aceeaşi balanţă folosită pentru judecarea lui Adrian Năstase.
Să aflăm, astfel, multe din nefăcutele „alesului” ţinute la secret din ordinul său. Să aflăm, spre exemplu, ce mai e cu dosarul "Flota", cu renovarea vilelor de protocol din Primăverii, casa din Mihăileanu, afacerea Popoviciu- Ioana Băsescu, pe unde a ascuns Ungureanu listele cu alegătorii români care au votat la Paris într-o veselie, la prezidenţialele din 2009. Să aflăm, de asemenea, cu cine au votat la aceleaşi alegeri miile de cetăţeni din Republica Moldova cu domiciliul într-un apartament. Şi să mai aflăm multe alte şmecherii ale găştii nebune din jurul lui Sarsailă. Pentru asta, trebuie să mergem la vot, căt mai mulţi! Pentru asta trebuie să punem ştampila în căsuţa DA . Să facem din ziua referendumului, 29 iulie, o altă zi a eliberării! Cea a eliberării de sub tirania şi mârlănia băsescului.
Să-i excludem pe TICĂLOŞI, din orice funcţie eligibilă, indiferent de spectrul politic declarat !
Aşa să ne ajute Dumnezeu!
JOS BĂSESCU!
../Blog VIS

CEZAR spunea...

Mitingul s-a încheiat cu discursul Premierului Ponta, care a încheiat spunând :”Pe 29 Iunie, în fiecare an se aniversează un moment extraordinar. În urmă cu aproape 150 de ani s-a cântat pentru prima oară „Deşteaptă-te române”.Vreau să-i spun lui Traian Băsescu că pe 29 Iulie nu se va purta albul, se va purta tricolorul fiindcă pe 29 Iulie românii îşi vor lua de la Băsescu ţara înapoi, Asta cred că putem să facem împreună şi asta vă promit că vom face, să venim la vot să votăm da şi să-l pedepsim pe Băsescu pentru tot răul făcut României. Vreau să facem împreună bine Olteniei şi României şi să votăm DA pe 29 scăpând de Traian Băsescu. Vă mulţumesc!”

Interesantă coincidenţă, aceea cu Ziua Imnului Naţional. Să fie o predestinare şi să se trezească românii pe 29 anul acesta ? Atunci acest imn va deveni cu adevărat şi imnul acestei generaţii. Dacă punem la socoteală că Traian Băsescu a amintit acum câteva zile de un alt eveniment care coincide cu ziua referendumului, şi anume ziua de 29 .07.1947 când comuniştii interziceau PNŢ-ul, avem tabloul complet al preocupărilor sau gândurilor fiecăruia. Deşi trimiterea domnului Băsescu este forţată, situaţiile nu se compară, acum poporul decide soarta unui dictator, nu dictatorii soarta unui Popor, nu ar fi exclus să i se împlinească profeţia şi să aibă soarta PNŢ , SĂ FIE SCOS ÎN AFARA COTROCENILOR , că tot strigară oltenii „Ieşi afară javră ordinară!”
.......BLOG NEACSU

maiag spunea...

cezareeeeeeeeeeeeeee.........mori de ciuda ca se apropie apusul lui ponta si antonescu.latra nene precum ciinele la luna,vorbesti singuri fraere,nu vezi ca nu te baga nimeni in seama.daca ai singe in coaie du-te in fatza blocului si sustine pe pokersiti,poate te alegi cu coci si latrii cusca

CEZAR spunea...

Va aduceti aminte ce a declarat la un moment dat Basescu Traian, presedintete suspendat, despre justitia romana?

A declarat asa:

“Niciodată justitia unei ţări europene nu a facut atât rău pentru ţara pentru care lucrează cum a făcut justiţia română.”

Noi cei care votam DA la referendumul din 29 iulie credem ca, de fapt, niciodata presedintele unei tari europene nu a facut atat rau tarii unde a fost ales presedinte cum a facut presedintele suspendat Basescu Traian.

Multi romani cred ca de fapt nici in 2004 si nici in 2009 Basescu Traian nu a castigat alegerile prezidentiale.

In decembrie 2004, Adrian Nastase, dupa al doilea tur la prezidentiale, dupa finalizarea negocierilor cu UE, pentru a nu periclita semnarea Tratatului de aderare la UE , in mai 2005, nu a cerut renumararea voturilor pentru ca nu a dorit revolte de strada, pe modelul “revolutiei” de la Kiev si amanarea semnarii Tratatului.................Blog THEODORA

CEZAR spunea...

@ maiag- motorist pe o amarata de barca ! Esti deja BEAT ? la ora 10

maiag spunea...

cezare-se pare ca vorbesti singur.in afara de mine si 2 latratori de pe aici nu te baga nimeni in seama.discursul tau nu are efect electoral timpitule.ma faci bou,dar tu esti un magar incapatinat care nu intelege ce se intimpla.si daca sunt beat la ora asta inseamna ca am ce bea,dar tu esti paranoic si obsesiv.ma intreb cum vei reactiona luni cind pleaca maimutoiu de la cotroceni,poate pune si demisia asa cum a promis,un mare mincator de kk ca si tine

CEZAR spunea...

Sterge-ti VASELINA de sub unghii ,marlane !! Ca sa-ti creasca tie pensia de 3 ori sa ai ce bea , am batut si eu in tastatura peste 2 ani !!

Lupus spunea...

@maiag,@flit
Dacă mai postați texte cu cuvinte care trimit, prin linkuri ascunse, la alte site-uri publicitare veti fi banat.

maiag spunea...

tu vorbesti?cine a generat insulte si cuvinte murdare?ce face CEZAR si gasca lui?daca esti corect sa vad ca le interzici si lor.daca nu-sa ti fie rusine.

Flit spunea...

@Lupuș
Adica?
,,texte cu cuvinte care trimit, prin linkuri ascunse,,?
Ca de exemplu?

Lupus spunea...

Flit
D-ta și maiag postați texte(probabil vi le trimite cineva)în care unele cuvinte sunt marcate cu linkuri.

CEZAR spunea...

Primesc de la PDL-aci ce sa zica ! Ei nu au nimic in troaca

Flit spunea...

@Lupuș
Posibil sa copii cite o bucata dintr-un text care mi-a placut.Nu sunt implicat intr-o retea de manipulare .Totusi ar fi fost de ajutor sa vad un comentariu in care exista cuvinte care trimit la linkuri publicitare.Asa as intelege(profund) mecanismul.Nu cred ca am in kktor o mizerie care trimite spamuri.Da' poti sa stii! Repet,daca se intimpla,nu este cu intentie.
Nu trimit comentarii pe care sa le primesc nici ,,de sus,, nici ...,,de jos,,.

Flit spunea...

CEZARE,
ai spus cumva ceva?
N-am inteles,ca vorbesti cu gura plina.

alex parolea-moga spunea...

Țara aceasta , a mea și a voastră , este precum o femeie ... De 23 de ani a fost murdărită când de unii cînd de alții . Indiferent în ce arme am servit respectul față de noi înșine are ceva și din respectul față de trecutul acesteia în ciuda zoaielor care se preling pe trupul ei și nou ne pică din gură ...Realizați cât de mare este dezbinarea , cât de mărunți suntem , cîtă ignoranță degajăm ? Lumea de lângă noi își vede de prezent priviind cu un ochi în trecut și cu unul în viitor - programele macro sunt cheile cu care desfac ușile bunăstării . Ridicol și umilitor dar cu siguranță obligatoriu pentru sutele de generali , miile de colonei ai structurilor militare românești să privească și în final să fie obligați să urmeze comanda unui general american - vorbesc despre Wesley Clark și al său regim de blitzkrieg cu maximă exactitate tehnică și tactică militară . Vă urmăresc și cu tristețe constat că acea castă posibil salvatoare este doar o șubredă și clocită adunătură de gradați interesați doar de pensie ,de manipulare și de un vocabular atât de colorat încât poate face concurență unei minorități care și astăzi stă cantonată în noaptea minții . Romania are nevoie de dezinsecție totală - de despăduchere , de îndepărtarea tuturor lipitorilor nesătule , Romania are nevoie de copiii care și-au luat lumea în cap , de bărbați din care să-și construiască ARMATA , de oameni și nu de caricaturi care trândăvesc așteptând para mălăeață . Spunem adesea că am păcălit timpul , că am păcălit moartea , că am păcălit pe cei din jur ... Greșit , ne-am păcălit pe noi înșine și continuăm s-o facem . Vă invit să gândim ,noi pentru noi , noi cu capetele noastre - cu capetele de pe umeri și nu cu altele ... Pentru noi , pentru copiii și nepoții noștri , pentru ROMANIA !

Robert Horvath spunea...

Master
Aveti talent . Vorbe alese asternute in vant. Optimism in zadarnicie .
Forme fara fond. Ce vreti sa spuneti ? Care este mesajul ?
Plano se pregateste pe infrangere.
Poporul roman nu este pasiv......ci scarbit de clasa politica .
Nu are cine si pentru ce sa voteze.
Vreti curatenie dar nu dati oamenilor in mana ....o matura.
Din nou doar vorbe si vorbe. Aternute cu talent si nimic mai mult.

Robert Horvath spunea...

Plano se pregateste
de o dureroasa infrangere. Vrea sa sperie oamenii dar nu ofera nimic in schimb. Asistam doar o rotatie de cadre. Din rau in mai rau.

maiag spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Flit spunea...

@maiag
Precis poti umbla neinsotit ?

maiag spunea...

vad ca ai sters ce am scris,e dreptul tau dar asta denota ca esti partinic si necinstit-ofticosule.vb luni.

CEZAR spunea...

@/maiag - ,,Gaozare " maine sa-ti iei ,,Tiganca imputita '' dupa ce s-a spalat la,, Pasarica "si sa mergi la vot !
Daca ai acasa si niste ,,TIMPITI "produsi de scoala romaneasca sa-i iei si pe ei !
Luni poti sa te spanzuri linistit ! Sa pui cat mai multa vaselina!!!!

maiag spunea...

tziganca e baragladina de mumata care te a kakat si nu tea dat la hazna idiotule.de disperare nu stii ce sa mai zici,luni tu dispari cretinulke cu gasca ta de turmentati politici.tirfa de nevastata cred ca tia trintit citiva plozi oligofreni cu instalatorul sau vreun bosorog de pe palier cind erai tu plecatavut parte ,sper ca a terminat macar 4 clase sa stie sa citeasca pe talonul tau de pensie dupa ce dai ortul popii de oftica.asta e raspunsul meu la insultele tale jegosyle.plano daca accepta mizeriile tale sa le suporte si pe ale mele ca drept ra replica,daca cineva sterge postarea mea inseamna ca e din hoarda ta de nebuni.idiot mic si paranoic,care esti

maiag spunea...

si tu ai facut scaola romaneasca,alea 2 clase macar,deci recunosti ca esti TIMPIT.hahahahahahahah,ofticosule

karadeniz spunea...

@ Robert Horvath
Nu ai dreptate, vorbele lui Alex Parolea-Moga transpun ceea ce gândesc și simt mulți dintre noi, dar nu pot să-și exprime gândurile și sentimentele în cuvinte așa concise.
Mizeria cotidană ne-a contaminat inclusiv mintea, nu putem privi mai departe de ziua de azi și mâine, nu mai avem capacitatea de a utiliza experienta trecutului pentru a modela viitorul.
Oameni trecuți de mijlocul vieții, ce ar trebui să folosim cortexul frontal, pentru că acolo își au originea organizarea, rațiunea, moralitatea, abstractizarea, maturitatea afectivă și inteligența, dăm în mintea copiilor și utilizăm ca și acestia lobul amigdalian, în care se nasc reactiile instinctive, agresivitatea, teama, instinctul teritorial.

Robert Horvath spunea...

INJURATURI CAZONE SI LIMBAJ SUBUMAN !
Domnule Plano
Ar trebui acceptate doar doua categorii de atacuri pe acest blog.
Atacuri la obiect si atacuri la persoana. Uneori atacurile la persoana descretesc mintea si pot fi acceptabile daca nu trec peste o linie a bunului simt. Ele implica uneori ironie si ascutime de minte.
Din pacate dumneata accepti a treia....cea a injuraturilor cazone .
Cezar nu vorbeste , el amesteca intr-un limbaj subuman o serie de trivialitati de carciuma unde se aduna......vai de ei si de noi......
Dumneata Plano vrei sa atragi pe oricine. Dar nu vad ca cum o valoare ca Alex sa fie alaturat unui lumpen de marginea marginilor,
Cel putin ar trebui sa-i atragi atentia asupra subnivelul limbajului. Cred ca si blogul are niste reguli nescrise . Ele nu ar trebui ignorate. Militarii nu sunt ultimii oameni ci dimpotriva !

maiag spunea...

peste exact 24 de ore,ori maria,ori pauna,din ele beleste una scula.si ne linistim

CEZAR spunea...

@ RH= Shobolane te-ai referit la asta ?maiag spunea...
28 iulie 2012, 21:07
tziganca e baragladina de mumata care te a kakat si nu tea dat la hazna idiotule.de disperare nu stii ce sa mai zici,luni tu dispari cretinulke cu gasca ta de turmentati politici.tirfa de nevastata cred ca tia trintit citiva plozi oligofreni cu instalatorul sau vreun bosorog de pe palier cind erai tu plecatavut parte ,sper ca a terminat macar 4 clase sa stie sa citeasca pe talonul tau de pensie dupa ce dai ortul popii de oftica.asta e raspunsul meu la insultele tale jegosyle.plano daca accepta mizeriile tale sa le suporte si pe ale mele ca drept ra replica,daca cineva sterge postarea mea inseamna ca e din hoarda ta de nebuni.idiot mic si paranoic,care esti

CEZAR spunea...

PS.- Eu am folosit in comentariul meu cuvintele Presedintelui care nu va mai fi ! Jos Ba.secu!!

maiag spunea...

cezare,lasa vrajeala asta ieftina

maiag spunea...

ce dracu cezare ne certam singuri?nu te mai baga nimeni in seama?vad ca americanu te mai baga in seama ca flit e schimbul tau la pupitru.diseara antonescu ia----FLIT,RAUS....hahahahahahahah