sâmbătă, 7 iulie 2012

Urmează alungarea rețelelor de crima organizată din Justitie, infiltrate în PICCJ – DNA – DIICOT - ICCJ – SRI

Răzvan Savaliuc
„USL a oferit o mostra magistrala de blitz-krieg in Parlament, finalizata cu o victorie deplina, care demonstreaza determinarea noii Puteri de a instaura o noua ordine in stat. Traian Basescu a pierdut si odata cu el urmeaza alungarea retelelor de crima organizata din Justitie, infiltrate in PICCJ – DNA – DIICOT - ICCJ – SRI, care vor fi demolate pe principiul dominoului in urmatoarele luni, daca nu chiar saptamani.
De sapte ani in tara asta a furat PDL-ul, dar opinia publica a fost intoxicata doar cu dosare spectacol in care inculpatii au fost exponenti ai Opozitiei, desi nu ei mai aveau banii publici pe mana. La 22 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, Romania a ramas o tara expusa crizei, fara autostrazi, cu sistemul energetic spoliat, cu intreprinderi etalon ale industriei (cate au mai ramas) vandute pe te miri ce, cu ministere acaparate de lipitori care au supt necontenit banul public prin licitatii trucate. Pe alde Basescu, Udrea, Videanu, Berceanu, Boagiu, pe “regii asfaltului”, pe “baietii destepti” din energie si tot felul de smecheri de genul asta, alde Daniel Morar, Laura Kovesi, Codrut Olaru si altii ca ei nu i-au vazut. Aici s-au dat numai NUP-uri.
De sapte ani, de cand regimul Basescu a epurat marile parchete cu ajutorul sinistrei Monica Macovei (care a terminat ce era mai bun prin Justitie) si a plantat marile instante, in special Curtea Constitutionala si Inalta Curte, cu slugi promovate pe orice alte criterii decat competenta profesionala, am vazut de ce nu traim mai bine in tot acest timp: din cauza liderilor Opozitiei! Numai aici ni s-au aratat corupti, in timp ce PDL, in frunte cu Basescu si guvernantii lui au fost “ingerasii”.
Cata nesimtire sa ai ca procuror, sa fi numit in functie de Basescu, la propunerea bezmeticei procuroare comuniste Monica Macovei, ca sa inchizi ochii la dosarele lui Basescu, sa-i musamalizezi dosarul “Flota”, “Casa din Mihaileanu”, “Terenul din Primaverii”, cele legate de vestitul Necolaiciuc de la Transporturi, sa minti ca presedintele are imunitate, si alte asemenea?
Justitia romana a fost ingenunchiata sub regimul Basescu. Parchetele au fost subordonate politic, iar instantele au fost invadate, via CSM, cu zeci de procurori, transformati peste noapte in procurori. Sute de magistrati de valoare din marile instante, care nu corespundeau exigentelor regimului Basescu-Macovei au fost obligati sa se pensioneze anticipat. In locul acestora a fost creata o specie noua de procurori si judecatori, carieristi si lipsiti de profesionalism si onoare, gata sa faca orice pentru functia daruita. S-a ajuns ca dosarele cu lideri politici ori cele ordonate politic sa fie pornite cu spectacole mediatice infernale, intretinute de marile parchete prin jurnalisti de casa, cu sedintele de judecata fortate la termene de o saptamana in numele “celeritatii”, in conditii care nu mai au nimic in comun cu legea si Drepturile Omului.
La Inalta Curte, cu predilectie, s-a dat tonul, sub paravanul atat de convenabil al MCV, la executii publice, in care pledoariile avocatilor si probele in aparare nu mai conteaza nici cat negrul sub unghie. Sedinte de judecata care au ajuns sa inspire teama, nicidecum incredere in sistemul judiciar.
Ce cere DNA sau Parchetul General, aia se da, pentru ca altfel sprijini coruptia - acesta e sentimentul care s-a creat in mod fals! Judecatorii incomozi au ajuns sa fie amenintati si criticati public de procurori, iar acestia tac, de frica. La fel si CSM. Asta e Justitia “independenta” a regimului Basescu! O Justitie in care ceea ce cer marii procurori anumiti judecatori se prostitueaza sa ofere! O Justitie in care asociatiile profesionale ale magistratilor, discreditate continuu, avertizeaza asupra unor aspecte anormale in sistem, dar pe care CSM le ia in deradere! O Justitie a carei lideri sunt permanent ascultati si urmariti de o directie a SRI creata special pentru ei. O Justitie in care aproape toti magistratii abilitati sa dea mandate de ascultare sunt la ordin si nu au curajul sa respinga nici macar o solicitare de interceptare ceruta de DNA, DIICOT sau SRI din miile cerute anual. In dementa regimului Basescu, magistratii au ajuns sa dea mandate de interceptare majoritatii jurnalistilor cu nume, de cand un CSAT iresponsabil a apreciat ca presa este o vulnerabilitate pentru siguranta nationala – aspect care nici nu se poate concepe intr-o democratie reala.”

Citiți tot articolul în Lumea justiției

14 comments:

alex parolea-moga spunea...

EXCEPTIONALA SINTEZA ,

Justă , cuprinzătoare , la obiect . Chintesența răului național și-a devoalat adresa exactă . Nevoia de normalitate este unanim clamată , milioanelor de conaționali le trebuie repere , programe , soluții , certitudini . Unde nu există Justiție , anarhia se impune folosind regulile mafiei . Romania a trăit și trăiește vremurile Italiei din anii 70-80 , sufocarea nației de către puterea neoficială exercitată de clanuri susținute politic din interes material și electoral . Felicitări LUPUȘ !

Lupus spunea...

Eu zic să-i felicităm pe excelenții ziariști juriști de la revista „Lumea Justiției” care zi de zi au dezvăluit mafia instituționalizată din rîndul magistraților.
Pînă acum au scris cam în van!

alex parolea-moga spunea...

De acord , mai ales că pe mulți dintre ei îi cunosc , dar meritați felicitările pentru curajul de a posta într-un blog care a fost și este în top - datorită acestuia , personal am depășit într-o vreme - UN MILION de accesări .Înțelegeți de ce îl prețuiesc ...

Lupus spunea...

Pe care site ați depășit milionul de accesări d-le Paolea?

Robert Horvath spunea...

Glume pentru Grupa mica. Ponta nu va schimba pe cei cu care a venir la
putere, s.r.i si s.i.e !

Robert Horvath spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Bella spunea...

Prevederile LEGII nr. 406 din 10 iulie 2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman se aplica persoanelor care au avut calitatea de şef al statului roman.
Persoana care exercita funcţia de şef al statului roman beneficiazã de prevederile acestei legi de la data încetãrii mandatului (folosinta gratuita a unei locuinte de protocol, o indemnizatie lunara, paza si protectie, folosinta gratuita a unui autoturism) .
Nu beneficiazã de prevederile prezentei legi persoana cãreia i-a încetat calitatea de şef al statului roman ca urmare a sãvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnata definitiv sau ca urmare a demiterii din funcţie prin referendum.
STITI VILA IN CARE A BAGAT 2.000.000 DE EURO (din banii statului)...o vroia el, de protocol!!! HA, HA, HA !

Dragii mei, haideti sa il ajutam pe Traian sa simta ceea ce am simtit noi cand ne- a taiat pensia, salariile, spitalele, scolile...ne-a trimis copii la munca afara,..ne-au pus batrinii sa faca paine...alte prostii basiste !

tigri2 spunea...

Du-te mai cucuvea si lasa-ne in pace numai cu informatii bomba si apocaliptice vii,paranoicul naibii.

Lupus spunea...

@Robert
Fugi cu prostioarele basiste.Acum iti dai arana pe fata.

tigri2 spunea...

@Lupus
lasa-l in plata Domnului ,este dus cu pluta ,saracu',mai stie el cu cine tine?

tigri2 spunea...

Mamaaa ce de zeci de mii de dogarieni au invadat ,ieri,piatza.Cred ca la urmatoarea "Mare demonstratie"vor vi vreo 10-15 nonagenari.

mos alecu spunea...

Pisoias , de ce nu astepti sa aterizezi ... si pe urma sa spui ce ai gindit atunci cind erai sus ?

Vezi ca "dogarienii" aceia nu au iesit in strada pentru a-ti taia tie pensia contributiva ... Ei au iesit pentru altceva ... sau tu ai fost , ieri , la manifestatia de adeziune de la Cluj ?

indianu spunea...

Nici in ultimul ceas nu vreti sa fiti alaturi de confratii vostrii.
Nu ati putea sa va indreptati ura in alte scopuri?
Spre deosebire de legea aberanta care ne-a taiat noua pensiile,acum in toate discutiile si proiectele se ia in seama sa va pastreze cuantumul ala marit pe nedrept,pentru ca cica e un drept castigat. La noi nu era un drept castigat? Pe care se pare ca nu il vom mai redobandi curand si asta si din cauza colegilor nostrii dragi care arunca cu laturi in noi,in loc sa fim uniti mai mult ca niciodata.

Emi T. spunea...

@tigri2
sugemeaichilotiicacanarule