marți, 15 mai 2012

Sondaj CCSB în perioada 7-10 mai 2012

Se estimează că doar 55% dintre alegători vor vota. Comparați cu peste 80% la alegerile recente din Franța!
 Blogul lui Mirel Palada. Sondaj national CCSB, 7 - 10 mai, volum esantion 1,005 de cazuri, marja de eroare aproximativ probabila de plus minus 3.1%,.Măsurare cantitativă, sistem CATI, telefonica.
.

23 comments:

Anonim spunea...

La asa popor asa conducator! Useleul este urmasul/reprezentantul demn al celor care au devalizat si jefuit Romania in ultimii 22 de ani. Si totusi prostimea voteaza in masa cu acestia. Si nimeni nu se supara.De ce oare? Bancorex, Caritas, Safi, Sidex, Rompetrol, CS Resita, Republica, Tractorul.................cateva dintre marile realizari ale acestyui conglomerat. Si nic cu pedeleul nu mi-e rusine.........Bravos romani! Bravos natiune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Anonim spunea...

Bravos si tie Anonime, atata te duce capul atata pricepi si debitezi!
Mars la loc in cotetul in care te tin Basistii

Eugen spunea...

Si tu ce propui ? Sa nu mergem la vot ? Trebuie ca intotdeauna sa alegem dintre doua rele . Eu aleg raul mai mic .

Eugen spunea...

Si tu ce propui ? Sa nu mergem la vot ? Trebuie ca intotdeauna sa alegem dintre doua rele . Eu aleg raul mai mic .

Anonim spunea...

Daca raul mai mic este useleul vostru......va meritati soarta ...si pentru latrai....am zis si de pedelei ca si ei au jefuit nemilos chiar.....useleul insa a intrecut orice masura

Pandele spunea...

Daca ar fi o lista cu cele mai de vaza cotarle,cei mai mari sacali,dihori,sobolani, pe basescu precis l-as aseza in fruntea fruntilor.
Ar urma citeva dintre ,,doamnele'' care au facut ,,cariera'' insotindu-l in drumul sau ,,triufal''.Nastase 4 case nici macar la anexa nu are loc.
Chiar,nu a facut nimeni un blog cu un clasament al ,,celor mai iubiti'' dintre jefuitori?

Robert Horvath spunea...

@ Cred ca reorientare politica a Romaniei ....vezi declaratiile Marga merita
arentia .....pentru cineva care pretinde a fi iubitor de patrie.

Robert Horvath spunea...

@ Eu nu mi-am depus candidatura. Singura solutie ramane tancul
;;;;;;;;;;;;;;;;;lui Coreolone !

Robert Horvath spunea...

@Culmea....serviciile occidentale incep sa sprijine pe Basescu ! Intrarea Romaniei in spatiul de influenta rusa nu va fi aceptata.....chiar daca niste militari nostalgici depe acest blog vor acest lucru.
Ei au psedonime ciudate ....de tigri, si de gangsteri sicilieni. La ei se adauga militari cu doi epoleti la suprafata si doi acoperiti. Ei semneaza anonim............. desi sunt cunoscuti de toata lumea !!!

Anonim spunea...

@eugen
tu spui:eu aleg raul mai mic!!
Esti sigur?sau ai memorie scurta.Ia vezi ce se intampla prin anii '90/95/2000 si peste doi ani te vad eu ce o sa zici de "raul mai mic"
E clar ai memorie doar de "azi pana maine"...
PS acum lupus o sa sara la mine dar sare degeaba.Guvernul nu e condus de ponta ci de nastase si iliescu asa cum PC-ul e condus de voiculescu,iar PNL-ul de patriciu.Nu credeti?
Luati urma banilor si veti afla adevarul.Este foarte simplu!
mafiotii NU MINT NICIODATA!!

Anonim spunea...

@LUPUS
da de ce nu ai bagat grila aia rosie cu USL pe la 99,98% ca eu am prins vremurile alea....iti mai aduci aminte?Iti doresti asa ceva?

Lupus spunea...

@Robert
Asa îti spun cei de la AVO să scrii? Ca România se indreaptă spre Rusia?
România a iesit inaintea Ungariei din sfera de influență rusească.
E explicabil de ce nu-ti place tie Larry Watts!

Lupus spunea...

@Don
Nu eu am făcut sondajul!
Pe vremurile acelea art. 3 din Constituția RSR nu permitea existența mai multor partide politice.

Anonim spunea...

USL=63% +ceva independenti+cativa(mai multi)traseisti(ca vor trage ca musca la...)+minoritati+UDMR(ca o sa aiba grija UDMR sa zambeasca frumos) si uite asa ne indreptam vijelios spre procentul de peste 90%.
Eu zic ca nu e prea bine cu procentele astea imense pentru democratie.
orice partid/alianta indiferent de denumire, cu asemenea procente,prin legea firii omenesti "isi face de cap" si sufera poporul.
Nu cred ca e cazul sa apelam la istoria recenta ca sa vedem urmarile

Pandele spunea...

@dC
Dupa alegeri USL nu o sa mai apara cu 63%.Iar in parlament voturile vor fi divizate.Acum intentiile se canalizeaza spre alungarea gastii de cocalari si ,,toape''model.
Mai ,ce mai veghezi tu la virginitatea democratiei!

Eugen spunea...

@Corleone
Nu am memoria scurta . Dar nu avem decat doua variante ; a merge la vot sau a nu merge . Eu am ales prima varianta aproape mereu . Intradevar nu exista la ora actuala un politician sau formatiune politica care sa ne merite votul . De fapt acesta este blestemul poporului roman dupa 1989 : sa alegem raul mai mic . Daca vrei tu poti sa stai acasa , sau poate ai descoperit salvatorul natiunii .

CEZAR spunea...

@D.C. -procentele ,,astea imense" sunt date de vointa poporului. Deci , in deplin acord cu preceptele democratice!
S-ar mai putea spune ca, la asta a contribuit si opozitia actuala prin lamentabila si PENALA prestatie !

Anonim spunea...

@cezar
astea cu 'vointa poporului' am mai auzit-o si in 1987(cu rev' din bv.Ati uitata/ parca la congresul XI prin noiembrie?? cu 99,98% chiar eram in tura in ziua respectiva si am dus voturilr la primarie cu ZIL-ul dar ce aveau de ales?...un singur candidat la BV ,o tanti si atat.Are dreptate lupus cu 'partidul unnic'sper sa nu se intample!
PSAcum eu cer scuze ca mi s-a bulit iremediabil tastatura la laptop si sunt obligat sa scriu pe tastatura de pe desktop(pe ecran) cu sagetele stiti voi click si clic si iarasi click la fiecare litera....tortura curata,dar miercuri imi vine tastatura noua si se rezolva.
Lasw ca- i f*t eu pe anonimi ca sunt doar niste gunoaie nenorocite
de ce nu trimit ei niste reclamatii la guvern semnate 'anonim'?? niste gunoaiea ce mai....sau la ONU? Din acest pdv RH+ este demn de admirat!

Anonim spunea...

deja pe aici au aparut cei de la PPDD cu formulare de adeziuni*tu-i in gura,azi m-au acostat 2(doi)in mai putin de 3 ore unul de altul

Anonim spunea...

@Lupus
asta cu "Comentariul dvs. va fi vizibil după aprobare." ma cam supara si denota orice numai libertate NU
Nu ai vrea si un PV la adunarea BoB?
aprobarea asta inseamna cenzura sau ce?ca nu inteleg.de ce trebuie sa aprobi tu ideile mele?
Hai Paaa!!

Anonim spunea...

Si ca sa inchei:Nu-mi tb aprobari ca sa am ce am de spus

CEZAR spunea...

poate era T-2

CRISTIAN spunea...

Fratilor, Eugen are dreptate! Trebuie ca toti sa mergem la vot!! fiecare sa voteze dupa cum il duce capul, dar sa mearga la vot!! nu mai spun de ce e necesar. Cei care suntem constienti de aceasta datorie trebuie sa-i determinam si pe cei ce sunt iresponsabili sa fie constienti ca daca nu o fac este in detrimentul tuturor.