luni, 21 mai 2012

Doar cîțiva români din Chicago se mai bucură de prezența lui Băsescu

Gesturi de clovn la Chicago
Traian Băsescu a dat în mintea copiilor!!
A trebuit ca Băsescu să  zboare peste Ocean pentru ca noi să constatăm că mai sunt români care vibrează la mojiciile unui președinte manelist.
Din păcate sunt români care nu mai cunosc realitățiile din România și, culmea, îl consideră pe Băsescu un anticomunist doar pentru că a cîștigat alegerile din 2004, împotriva lui Năstase.
Gestul de a se fotografia cu copii din Chicago ar fi fost unul de apreciat dacă n-ar fi fost făcut pentru a distrage atenția auditoriului de la discursul rostit de ministrul  de Externe al României.
De pe scena Băsescu se adresează unui copil din public: „ Ce faci, băi?”
Ce-o fi zis acel copil!!
-Nenea ăsta a dat în mintea copiilor!

3 comments:

Biliuţă spunea...

Dacă ar fi văzut şi ei filmuleţul (ştiţi voi care, cel cu pixelul albastru), nu cred că acei copii s-ar mai fi îngrămădit să se pozeze cu nenea preşedintele. Mă mir că micuţul care a fost întrebat "Ce faci, băi?" nu s-a ascuns, de frică, sub poala mamei. Copiii de pe meleagurile noastre s-au obişnuit cu astfel de ieşiri ale preşedintelui. Au trecut ceva ani de când îl văd sau aud vorbindu-se despre el.

Lupus spunea...

@don corleone
Puteți să aveți opinii politice împotriva cui doriți d-voastră, dar să le exprimați civilizat.
Pe acest blog eu comand. Comentul a mers la spam.

alex parolea-moga spunea...

Un bâlci al deșertăciunii ... jenant , insultător . O minima moralia îl obliga pe Președinte să respecte decența unei întâlniri oficiale indiferent de cîți ofițeri SIE în travesti s-ar fi aflat în sală - separația puterilor în stat , avand ăn vedere faptul că ,,incidentul ,, l-a avut protagonist pe ministrul de externe - membru al guvernului și că amandoi erau oficiali ai statului - trebuia să funcționeze ireproșabil . Spun ,susțin cu vehemență că Președintele Nicolae Ceaușescu - țăran coclit de Scornicești s-a aflat oficial la mare distanță de actualul președinte .Și o spun cu durere , cu mîhnire , cu umilință și frustrare .