marți, 22 mai 2012

Bătălie electorală între oltence și olteni

Cu pliciul după bărbați

 Potrivit unui recent sondaj realizat de Curs, la comanda Geopol, la nivelul municipiului Craiova, rezultă ca Uniunea Social Liberală ar obţine 59% din voturi, în timp ce PDL ar lua 17%, UNPR 16%, PPDD 4%, PRM 2%.

Pe lîngă procentul neverosimil de mare pe care l-ar obține UNPR și faptul că primarul penal Solomon încă are trecere printre craioveni, conduce cu trei puncte procentuale în fața uselistei Olguța Vasilescu, cercetarea sociologică arată că femeile votează mai degrabă cu USL, în timp ce bărbații votează cu PDL și UNPR.

Dacă se adoptă mîine votul uninominal pur, chiar și fără prag electoral, degeaba ia UNPR aproape 20%; mandatele din colegiile parlamentare ale Craiovei vor fi cîștigate toate de USL.


2 comments:

Anonim spunea...

E un magar si un lingau basist nemaiopomenit acest cosmin gusa, o rusine a politicii romanesti!

Anonim spunea...

pai votul uninominal pur ii ca si adoptat,deci inseamna,ca partidul izmanarului ia inca o data tzeapa.
sa speram,ca se va pastra,pragul de 5%,cu vot uninominal pur.
ii o prostie totusi sa fie 100 de independenti,chiar daca usl o sa faca 60%-70%.
intr-un fel,totusi ii bine,functioneaza strategia,divide et impera,aplicata de chioru betiv,perfect militarilor,aia 100 de independenti,niciodata nu vor actiona toti la fel,iar chiorului betiv(daca nu va fi suspendat pana atunci),ii va fi imposibil sa ii mituiasca pe toti,cum a facut cu izmanarii de tradatori unperisti.