marți, 29 mai 2012

Sesiunea parlamentară continuă în ritm alert după alegerile locale

 „Săptămâna viitoare este ultima de campanie electorală şi am luat decizia în unanimitate să finalizăm campania electorală în teritoriu şi să ne vedem pe 12 iunie dimineaţă iar la ora 15,00 premierul va ţine o alocuţiune în Parlament pe probleme europene.
Au fost perioade când aveam o mie de legi în Parlament, acum pentru 100 şi ceva de legi chiar nu e problemă, multe au raport de respingere. Le terminăm în două săptămâni, cât mai este până la vacanta parlamentară, o să lucrăm în flux continuu şi le vom acoperi, vom lucra şi joi şi vineri" a declarat Hrebenciuc  vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Este timp pentru discutarea proiectului de lege pentru modificarea OUG nr.1/2011. Este timp, dar să vedem dacă are Florin bani!

4 comments:

maiag spunea...

parca florinel vine cu bani de acasa.

Lupus spunea...

Cît e dînsul de zgîrcit asta ne mai trebuie, să avem ți guvern privat! :)

Anonim spunea...

@lupus
l-ati "resapat/reevaluat" pe sobolanul rozaliu?Hrebe.. a devenit "super cinstitul" Hrebe?
ha,ha,ha
Ati inlocuit-o pe Udrea(dracu'gol) cu Hrebe(tac-su)

maiag spunea...

un tzigan avea copilul bolnav in mijlocul iernii.intreaba pe copil ce sa i dea tata sa se vindece si puradelul cere cirese coapte.se duce tziganul la icoana,se aseaza in genunchi si se roaga la dumnezeu''LUNGESTE DOAMNE BOALA COPILULUI MEU PINA SE COC CIRESESELE'',cam asta si cu legea asta mult asteptata,sa ne rugam la icoana sa se discute legea pina nu se schimba guvernul la toamna.