marți, 29 mai 2012

Corneliu Dobrițoiu în campanie electorală la Adunarea Generală a SCMD din Sect 6

Dobrițoiu și Mănescu  în prezidiul adunării SCMD
Ziarul Cancan anunță că în ziua de 28 05 2012  Filiala Sect 6 a SCMD a avut adunare generală.
Au răspuns invitației domnul ministru al Apărării, Corneliu Dobrițoiu, și candidatul USL la Primăria Sect 6, liberalul Rareș Mănescu. 
Interesează ce au spus cei doi importanți invitați despre militari.


"A venit timpul să redăm onoarea uniformei militare, umilită şi desconsiderată în mod constant în ultimii ani prin acţiunile şi declaraţiile fostei puteri", a afirmat candidatul USL la Primăria Sectorului 6.

La rândul său, ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a declarat că militarii îşi vor recâstiga punctele pierdute la pensie prin modificarea legislaţiei privind calculul pensiei, precum şi a celei care interzice cumulul pensiei cu salariul- consemnează Cancan, preluat și de Ziar.com.

Mai clar veți întelege dacă audiați în întregime discursul domnului ministru, video postat astăzi pe site-ul SCMD Sect 6

37 comments:

maiag spunea...

daca ceva va fii adevarat eu ma tund zero.labareala electorala.nu e timp de schimbat legi acum.se sugereaza sa i votam la toamna si dupa aia mai vedem,daca are singe-n...in oase sa depuna macar un proiect acum,om traii si om vedea,pina atunci platiti va cotizatiile ca sindicatiul lupta pentru noi,convingeti rudele si apropiatii,vecinii sa voteze cu ei,ca dupa alegeri o sa injurati impreuna.doar schimba vorba nu caru,politica invirte cuvintele ca porcul dovleacu.amintiti va de fostul ministru stinisoara cite a promis si ce a facut,in rest sa fi ti sanatosi ca pensia probabil va venii inca la timp,pina cind nu se stie.

watcher spunea...

decat sa te tunzi zero mai bine ai pune mana pe o carte, poate reusesti si tu sa scrii corect....
FY !!!

maiag spunea...

lasa vrajeala,nu face pe alfabetul cu mine ca nu tine.bine ca stii tu ortografie si gramatica.marele fante telectual.scoate si tu ceva mai inteligent din carapacea cheala.ofticosule.

Ascetul spunea...

Refuz să cred că Watcher și Maiag sunt cadre militare!!!
Nu mă refer la conținutul comentariilor ci la forma acestora...Urmăresc demult comentariile de pe acest blog fără să intervin, dar ce văd este deja grotesc...
Încă o dată, sper ca acești doi comentatori să nu fie cadre militare... SPER!
Vă doresc amândurora o zi bună!

watcher spunea...

apropos, in ce an ai absolvit scoala regimentala ? pari a fi (sau "fii", ca sa-ti fie familiar) un brav sergent cu diagonala

watcher spunea...

iti inteleg mirarile, nedumeritule... cu siguranta acceptiunea sintagmei 'cadru militar' este diferita la barlad ... deh, diferente culturale!

mos alecu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Bella spunea...

are dreptate ,,nedumeritul,, sunt cadre de bicicleta..si nu oridecare, ci PEGAS.

CEZAR spunea...

Observati cu cat a scazut nivelul discutiilor, de cand nu mai posteaza Stelian, Cezar ,Corleone si mai ales Tigrii la patrat ? Suburban !! HiHiHi....

mos alecu spunea...

Ptiu , drace ! Cetateanul chiar crede timpeniile pe care le spune ... cu nivelul ???!! ...

papi spunea...

Pentru "watcher" sa stii ca si eu am terminat o scoala regimentala, scoala de ofiteri, AISM, Colegiu de comanda si stat major, dar cred ca limbajul adoptat de unii este suburban si nu tine neaparat de "scoala regimentala"

CEZAR spunea...

Am castigat o juma de L de matrafox de Bistrita -medicament nu alta !
Am pus pariu ca din mom.in care postez ceva si pana ..musca papagalul - nu vor trece mai mult de 30 minute ! Multumesc Mosule !!

maiag spunea...

nedumeritule e greu sa te dumiresti,considera ca e un pamflet,nu toata lumea vb elevat ca tine.pe loc repaus

watcher spunea...

@papi
mooamăăă !!!! ai terminat Colegiu de comanda si stat major ?!?! frateeee, esti supertareee !

papi spunea...

Sa stii ca nu imi este frica de nimeni si de nimic. Numele meu este Popescu Olimpiu si poti verifica veridicitatea celor spuse de mine.Oricum, sunt de acord cu "Nedumeritul" in sensul ca nu cred ca ati fost militari sau doar cine stie poate din acei care au provenit pe filiera indirecta, daca sti ce inseamna. Cu asta am pus punct unei discutii neprincipiale.

mos alecu spunea...

Sergentul bula , cu FRICA-n sîn ... iar da cu mucii in fasole ...
Cu o bucurie "masochista" anunta ca a cistigat un pariu ...
Adica ... el pune pariu ca VA SPUNE O TIMPENIE si ca cineva ii va da peste bot ... si este bucuros ca a cistigat pariul ...
Vai de capul ei companie pe care o comanda individul ... Noroc ca l-au dat baietii afara ! .

maiag spunea...

hai ca incepe sa fiarba pasatul in voi,se activeaza vechile celule de propaganda,se simte cineva cu musca sub caciula?vad pe unii care se dau numai observatori si deodata ii maninca degetele si incep sa se converseze[sau confenseze?].curaj fatalailor

razerul spunea...

ha,ha,ha,ha,ha, ..., daca ati fost partasi la "un foc de seara intro tabara de munte", sigur stiti ca au fost spuse 1 % adevar, restul, jumatate minciuni, jumatate prostii, numai bune sa treaba vremea, ce auzi cu "ochii" aici seamana cu ce ai auzit si vazut acolo, ha,ha,ha,ha, ... .

tigri2 spunea...

Pe Armya lui Cezar a aparut un "proroc"care vine cu o noua ordine in Armata,si-i va impusca prin spanzurare pe toti basistii care au pensiile marite,le va pune otrava in pensie iar celor care au beneficiat de L 164 vor mosteni totul.Fugiti,sinucideti-va,ca-i bai mare,au prins prooooostii curaj.

anonim spunea...

@tigri2
Singurul prost de pe aici esti tu!

Lupus spunea...

@TIGRII
Proorocul trebuie să fie „amadeus” cel cu Curtea de la Luxembourg, care a scris și aici o sumedenie de blesteme.

Flit spunea...

"Pe Armya lui Cezar..."

Dupa cum ii dai ordine ,nu-i a lui.Dar nici a ta.A cui o fi?!
"t"griule,inteleg singuratatea geniului tau.Cauta-l pe huoOprea,pupa-l in gropitza si gindeste o apriga razbunare.
Pina atunci pupa-ne pe toti,pe unde poti.

tigri2 spunea...

Bravo,bardoule,atata stii atata spui.Ai un vocabular limitat,10-15 cuvinte pe care le tot rotesti si le arunci cu furca.Ai un singur neuron,vezi sa nu-l soliciti prea mult.

anonim spunea...

Ba tigri2, mi-a zis nea Orzeatza ca tu nu esti tigru ci doar o laie creatza!

tigri2 spunea...

Mai sobolan raios si fara cap,eu n-am avut de-a face cu orzeatza,nu-l cunosc si habar n-am ce functie a avut in CAvM,in '98 cand am iesit la pensie nu era el mare stab pe acolo.Asa ca lasa omul in pace nu-i mai scoate numele la inaintare.

Lupus spunea...

@all
Avertisment!
Comentariile clonelor vor fi trimise la spam!

tigri2 spunea...

ar fi cazul sa faci "curatenie generala'daca vrei si poti sa elimini toate scandalurile si insinuarile,sa putem scrie linistiti si sa accepti doar pe cei logati nu toti gangavii de prin canalele marilor orase.nici eu n-as folosi un limbaj indecent dar nu am alta solutie sa ma apar de "atacurile'lase ale unor dobitoci.

maiag spunea...

Marea balacareala intre voi abia incepe,tigrii 2 sau 2 bis,si altii,ori a ti baut matraguna ori cel care sustine ca a fost aviator i s a sculat scula n sistem si a ramas asa,vezi sa nu se fringa.

anonim spunea...

Astuia de-si spune tigri2: dupa ce ai iesit la pensie la 40-41 de ani, mai vrei si pensie marita. La munca milogule, nu la intins mina!

tigri2 spunea...

Mai maiag [sau maiac-bec rotativ cu aprinderi intermitente],tie ti s-a aptins licuriciul?Adica ,acest jeg uman balacareste ,ba pe unul ,ba pe altul ,pe toate bloguriel ,se da anonim si vorbeste numai prostii si tu te iei de mine care mi-am expus CV ul pe fata,de a putut sa-l acceseze si unul ca tine.
Eu am iesit la pensie in termenii legali,mi-am slujit tara cu credinta la mansa elicopterului si nu sunt un jeg uman ,ca tine si ca altii care n-au ce manca si manaca rahat.ASunt mandru de asta ,tu cu ce te poti lauda?Cu muuuulta prostie si incultura?

maiag spunea...

tigri 2 ,i imi place ca incerci sa fii zeflemist[cam timid e adevarat],nu ma refeream personal la tine,observa ca sunt mai multe variante de tigrii,atunci ai sa intelegi nuantza.in ce priveste anonimii mi se pare corect,ce nume sa si dea daca ei traesc in anonimat,anonimi in viatza sociala.inadaptabili sociali, sa nu fie vazuti,ori sunt sluti,ori penali,ori dizgratiosi,ceva nu e in regula cu ei.macar de si ar zice anonim 1,2,...n,sa stim cum se diferntiaza.deci[ANONIMI din toate colturile--punetzi semne distincte,si oile din turma se deosebesc ca le fac ciobanii cite un semn.

Flit spunea...

Numai becuri rotative ai in cap.Da-s stinse!
Bine ca nu ai un far marinaresc.

maiag spunea...

tigrii 2,gindesti sofereste,se pare ca esti un tip frustrat si inrait,nemultumirile vietii sunt multe si se pare ca refulezi prin limbaj jignitor si mai ai pretentia de...om cult.kk maka zburator spre zari inalte,cred ca te simteai mai bine in aer si pe pamint ai devenit irascibil.ai prieteni?sau esti un singuratica,te evita toti si aici ai gasit si tu o cale de exprimare a frustrarilor,o descarcare a limbajului de manivela.sa fii sanatos si nu te enerva ca faci comotie cerebrala.sau poate impotentza de toate felurile te face asa de acru si aced,recomand multe plimbari cu miinile la spate,ca in buzunar nu mai ai pe ce sa le tii.bafta si iubire.

tigri2 spunea...

@Maiag
usurel,frate si nu-ti face probleme,lasa cainii sa moara de batrani...intamplator[sau nu] azi este ziua mea de nastere si acum 10 minute au plecat doi fosti colegi "de lupta",unul dintre ei mi-a fost si coleg de LM,plus alte telefoane de la nenumarati colegi ,chiar si din America ,sau Europa sunt si am fost iubit si respectat de colegi,iar la noi in oras sunt cateva sute de fosti colegi si ne intalnim de cate ori iesim in oras asa ca ...eu mai scriu pe acest blog si pe multe altele,pe facebook sau la anume ziare si reviste ,nu sunt un frustrat sau un introvertit.cu privire la 'spiritul dreptatii'si al adevarului ,asa am fost educat si acasa si in viatza.respectele mele,fara alte sicane,sper ca nu te cobori la nivelul acelor anonimi .

Flit spunea...

La multi ani !

Si lasa ciocul mai mic.

anonim spunea...

La Multi Ani rapanosului blanos! Intr-adevar Maiag, tigri2 fuse neam de manivela ca invirtea helicea la halicopter cu biela.
Mai t2, te-au sunat cumva de la ZOOLAND California, ori cei de la Arondismentul 9?

watcher spunea...

la multi ani tigri2 !