luni, 21 mai 2012

O juristă se ocupă de achiziții, testare și evaluare de tehnică militară

Ceremonia de investire, pe 17 mai 2012
Prima femeie general din armata română a fost numită secretar de stat la Ministerul Apărării. Floarea Şerban este general cu două stele şi a condus Direcţia de Legislaţie şi Asistenţă Juridică din MApN.
A trecut în rezervă în februarie 2010, iar acum a fost numită de premierul Victor Ponta în postul de secretar de stat pentru Armamente. Este o structura-cheie a Ministerului Apărării, care se ocupă cu programele majore de achiziţii şi cu testarea şi evaluarea tehnicii militare.

11 comments:

anonim spunea...

Un kk mak Lapus! Moraru Catalin, ginerele generalului mason Zaharia, cu un frate mai mic la DpA, tot lingau pe miere. Anterior, acestui Moraru facut gl. la exceptional, tot un escroc, Eftimie Sandu, a carui nevasta era directoare la PROOPTICA, firma a lui Calinescu actorul de 3 parale (in spatele PROOPTICII se ascund interesele evreiesti promovate inca de pe vremea lui Spiroiu istoricul in tancuri si auto al dacilor, POPA Florentin homosexualul si multi, multi altii...)
Departamentul pentru Armamente este singurul loc din MApN de unde se pot scoate bani la greu pentru clientela politica, indiferent de culoarea si mirosul acesteia!

Anonim spunea...

Ar cam fi totul ok cu exceptia faptului ca postarea NU-MI APARTINE!!!

Daca se apeleaza la asemena metode!! ....eu nu mai zic nimic de "caracterul" celui ce a postat mai sus

CEZAR spunea...

E...bine !Un ATAM-ist nu s-a gasit!!

Anonim spunea...

se umbla la "dulapul cu schelete"??! halal sa le fie...

Anonim spunea...

Lupus, asta era atat de beat in seara de 21 mai incat dimineata urmatoare a uitat ce-a postat.Incepe sa fie amuzant pe blogul tau!
Mai trebuie sa-si traga palme in oglinda.

Lupus spunea...

@Anonim
Da și d-ta clik pe cele doua nume cu albastru și vei vedea ca primul nu este contul lui @Don

Anonim spunea...

Lupus, poate sunt putin discromat, dar cele doua nume au aceeasi culoare:albastru.Iar eu nu sunt nici pulano nici czar sa verific IDuri, IPuri..

d.m. spunea...

@ Cezar
ATAM istii erau mai retardati (dintr-un pvd al tau)?

Din cate stiu erau subingineri sau ingineri.

Iar ... bati campii.
Cred ca adori sa fi...gratulat.

Anonim spunea...

Drept este ca in ultimii 22 de ani pe mana acelui Departament au fost date zeci de miliarde de euro si dolari, cheltuite dupa bunul plac al unor mari sefi de pe acolo.Cateva exemple elocvente( doar cateva): modernizarea fregatelor, modernizarea aiuritoare a peste 100 buc lancere, modernizarea elicopterelor puma, modernizarea tancurilor, etc.....toate acestea insumeaza multe miliarde de dolari......eficienta minima, costuri maxime...si nici un vinovat...comisioane de multe milioane de euroi si dolarei grei.....multe firme din strainatate( foste firme de aparttament ) au devenit peste noapte foarte bogate cu banii romanilor, industrai noastra de aparare a fost pusa pe butuci ca sa luam totul de-a gata.....va veni oare momentul adevarului?

CEZAR spunea...

@? d.m. -ai mari probleme cu intelegerea unui text.
Eu tocami asta am evidentiat - ca pe acea functie era bun un specialist ATAM !

CEZAR spunea...

...si textul era fooooarte scurt !