sâmbătă, 19 mai 2012

Guvernul Ponta nu se mai poate baza pe Trustul Intact în promovarea publică a programului său

Săgeata trage în trandafiri
Incet dar sigur, realizatorii de emisiuni ai Trustului INTACT se  delimitează de  guvernarea USL, deocamdată nu putem spune că Intact, în intregul său, a devenit ostil, mai ales prin atacuri la principala componentă a alianței politice, PSD, și la premierul Ponta.
După ce V. Ciutacu a produs adevărate isterii publice la adresa lui Ponta, pentru ca a ținut un discurs civilizat în Parlament, la învestirea Guvernului MRU, a fost urmat de dezvăluirile compromițătoare pentru Ponta și  alți membri ai guvernului, servite public, pe site-ul său personal,  de către Adriana Duțulescu, șefa secției Politic a A3, de intrarea în „Gura Presei” pe motiv de Ioan Rus, cel nesuferit, se pare justificat, de Mircea Badea și de cunoscutele lecții de politică externă predate superior, de la pupitrul A3, de către Valentin Stan, devenit, instantaneu, un susținător al lui Traian Băsescu în disputa  cu Victor Ponta cu privire la reprezentarea României la reuniunile organismelor europene .

Iată cîteva contre din  lecția predată de V.Stan „puștiului” Victor Ponta:

"Victoras ... pai tu vrei sa reprezinti Romania la Consiliul European?! Tu cu Dobritoiu si Orban al tau? pai esti dezastru mai baiatule... Ia-l de mana pe Orban al tau si alergati de mana prin Herastrau ca poate invata si ala ceva despre Uniunea Europeana",
"In Consiliul European se discuta probleme de securitate europeana si nu numai de zlot si altele mai Victoras" 
"Cine are cea mai mare capacitate de manevra, tu sau Basescu?! Cine are cele mai multe prerogative?! "
Să ne mai întrebăm de ce televiziunea RTV, a lui Ghiță, nu Antena3, a fost chemată la Palatul Victoriei?

14 comments:

Biliuţă spunea...

Păi, cu cine ai fi vrut să meargă la Consiliul Europei Victor Ponta? Cu generalul Izmană sau cu branconierul? Şi, apropo, te-au mai păstrat în grilă cu emisiunea aceea a ta de rahat? Dacă nu treceam pe aici, nici nu ştiam că mai exişti, Vali, dragă!
Întrebările mele nu au nicio legătură cu autorul rândurilor de mai sus.

Lupus spunea...

@Biliuță
Scrieți-i pe site-ul emisiunii, la A3, că nu citește Vali acest blog.
Poate îl informează Adriana!

Robert Horvath spunea...

@ Lupus
Banii Intact sunt banii lui Ceausescu.....sau credeti ca Voiculescu a strans bilioanele $$$$ din banii de director la Crescent cu diurna pentru deplasari?
Voi trimite toate documentatia despre contabilul personal al dictatorului
carpatin guvernului Ponta. Le-am primit dela compania canadiana care a anchetat cazul. Recuperarea banilor Ceausescu reprezinta prioritatea mea numarul unu. Poate face si Victoras ceva folositor.
Ai vor ura succes.
Acest motan cangrenat este un cancer pentru democratia romana !

bazel09 spunea...

@Biliuţă spunea...19 mai 2012, 17:11

Vreau să înţeleg, Vali Satn are dreptate ori nu ? Pentru că dacă citim reglementarea din Tratatul de la Lisabona privind structura politico-administrativă a Uniunii Europene, cam aşa scrie ! ... şi treaba asta o ştie orice studios care face administraţie europeană sau publică românească !

Anonim spunea...

@bazel 09
Are dar modul cum a spus-o nu vadeste prietenie. Mai degraba demonstreaza ceva nevroza ! Deci: are dar pe noi ne doare in cot fiindca nu-i vom uita pe oranjutani si pe dementul alcoolic decit atunci cind vor fi aneantizati !

Anonim spunea...

Trustul INTACT a mai incercat sa faca ceva ... a insistat sa il impuna pe acel claudiu craciun ca lider la Pietii Universitatii.
Craciun care striga 'pdl=usl aceeasi mizerie" si "pdl si usl fura prin rotatie'.
Oare de ce?
Toti bloggerii prezenti in Piata au reactionat pe bloguri si pe facebook.
Reactia lui Ciutacu a fost: "“Auzi, frate, “clubul bloggerilor liberali” e indignat de invitaţii noştri în emisiunile de la A3. Avea şi Udrea bucăţica ei de dreptate. Dacă-i ţinea munca ocupaţi, nu mai aveau timp să facă pe producătorii de televiziune şi să producă scrisori deschise către Mihai Gâdea şi…Daniel Constantin. Mare ţi-e grădina, Doamne!“
Ciutacu nu prea stia despre ce vorbea ... nu erau doar bloggeri liberali ... erau si bloggeri pesedisti si taranisti si peremisti .. toti am reactionat.
Deci Ciutacu era de parere ca noi nu avem dreptul sa intrebam de ce vor sa il impuna pe ala ca lider al Pietii ... trebuia sa acceptam fara sa clipim minciunile lor.
Am scris atunci si pe blogul lui Voiculescu cateva zile la rand ... pana la urma i-am pus dovada (filmul de pe YT) cu individul care striga impotriva usl, striga si "fara partide" si l-am intrebat de ce prmoveaza antena 3 acesta persoana .. dupa cateva zile au renuntat sa il promoveze pe individ
Pe Valentin Stan nu il mai urmaresc demult.

Lupus spunea...

@theodora
Se supăraseră cîțiva de la A3 cînd li s-a spus că în perioada Pieței promovau pe post o politică redactională agresivă și antisistem, nu mumai împotriva lui Băsescu.
Nu știu cine, dar cineva i-a mai liniștit.


Ce ați făcut, am vazut cî cineva a răspuns apelului cu SCMD.

Robert Horvath spunea...

@ Theodora
Se pare ca ajungi la vorbele mele. Cand l-am atacat pe Voiculescu m-ai
facut praf si pulbere. Repet din surse credibile....exista un blat intre Basescu si Voiculescu....si mai mult. Te asigur ca in mai putin de doua luni
Antena 3 va intra in opozitie fatisa fata de noul guvern. Deocamdata asistam la o perioada de tranzitie.
Repet si nu vrei sa crezi.....Politica redactionala este controlat cu precizie.
Nimeni nu vorbeste de capul lui.
Te asigur ca nu doresc sa ma intorc pe blogul tau. Totusi sper sa-mi acorzi un drept de replica.
Pentru mine prioritatea este recuperarea banilor lui Ceausescu.....
Sa auzim de bine.

Robert Horvath spunea...

Lupus
Cine rade la urma rade mai bine....
Voi fi declarat nebun....agent destabilizator.
Tineti minte aceste randuri. O sa vi le amintesc mai devreme decat
credeti.
Comform informatilor Dan Voiculescu este un agent dublu al Serviciului Exrern Roman. Constantin Rotaru, omul numărul doi din Serviciul de Informaţii Externe al României a condus vreme de patru ani imperiul mediatic Voiculescu.
ANTENA 3 – DEPARTAMENT SIE
Faptul că la puţin timp de la “reactivare”, după staţionarea benefică în fruntea trustului de presă INTACT, colonelul C. Rotaru devine al doilea om din Serviciul de Informaţii Externe, nu poate avea decît o singura explicatie: firma INTACT este, ca pe vremuri, una de acoperire pentru SIE, cam cum era la altă scară Institutul de Economie Mondială pînă în decembrie 1989 ....................

Anonim spunea...

@Lupuș
Multumesc persoanei care a raspuns aplelului.
Va multumesc si dumneavoastra ca ati acceptat acel comentariu.
M-am gandit sa trimit eu CV-ul pe adresa de e-mail a S.G. al SCMD dar nu stiu caruia dintre vicepresedinti sa ma adresez.
Imi este greu sa cer ajutor.
Multi oameni nu inteleg disperarea semenilor si ii trateaza cu indiferenta sau chiar cu dispret.
Va asigur ca nu am scris acele articole pentru ca asteptam rasplata. Am scris din suflet si asta cred ca se vede.
Am vazut ca membrilor SCMD li se face o mare nedreptate.
Am vazut ca SCMD-ul este o forta care
reactioneaza in fata nedreptatilor.
Am vazut cum a fost lovit de jandarmi acel membru SCMD la protestul de la Constanta.
Am vazut si ca au murit de suparare cativa ofiteri in rezerva.
Am fost impresionata de faptul ca in apelurile de pe blogul SCMD se vorbea SI despre suferinta poporului nu doar despre problemele membrilor SCMD.
In ceea ce priveste locul de munca banuiesc ca nu este posibil un post de expert sau consilier. Pentru posturile astea trebuie sa intrunesti niste conditii.
Un post de referent logistica sau contabilitate ar fi foarte bun si nu doar la ministere, la orice institutie sau firma cu care exista o relatie directa.
Va multumesc
O zi buna!

Robert Horvath spunea...

ANTENA 3 FACUTA DIN BANII FURATI DE CEAUSESCU !
@ Theodora
Va deranjez cu o intrebare probabil neplacuta.
Sunteti o persoana onorabila dar extrem de emotionala si extrem de
naiva. Dece nu vreti ca statul roman sa recupereze banii lui Ceausescu ?
Va plangeti mereu .....dar nu intreprindeti nimic concret.
Daca tineti la Victoras si la USL avand la dispozitie un blog popular, acum
cand mogulul Frlix a-si da arama pe fata .dece nu incepeti o campanie de a recupera cea mai mare frauda din istorie ? Oare pensionarii nu au nevoie de medicamente....oare pensionarii militari nu merita un tratament onorabil . Vorbe si numai vorbe. Scuzati sinceritatea .

ph5.7 spunea...

@RH-

Cica basinescu ti-a recomandat sa ramii acolo unde esti.Si daca tot ramii acolo ,apuca-te sa dezgropi avioanele alea,ca trebuiesc livrate.

CEZAR spunea...

Robert Horvath - baga -i si lu Theo niste materiale. Garantat te rezolva!!!

Anonim spunea...

@CEZAR
Acum cateva luni Robert a reusit sa imi blocheze blogul cu postarile lui.
Am nevoie ca blogul sa fie functional.