joi, 13 decembrie 2012

Stiu un "social democrat" care n-ar respinge nominalizarea la functia de prim-ministru

După toate băsismele aruncate în capul lui Ponta, în campania electorală, credeți-l și pe Băsescu că nu se poate compromite în așa hal încît, ca un pisoi blînd, după ce a răgnit ca un tigru, să-l  numească, din prima, pe Ponta candidat la funcția de premier. 
După modul marinăresc în care interpretează Băse Constituția, va spune: cial democrat vreți, social democrat vă pun premier! Ha ha ha ha !  
Nu că ar avea succes, dar, cel puțin, l-ar mai șicana 10 zile pe Ponta, termen după expirarea căruia, candidatul de serviciu al lui Băsescu ar trebui să-și depună mandatul. Din motive tehnice n-ar putea constitui o majoritate.
După aceea, împăcat cu propriul orgoliu, il va desemna pe Ponta, pentru a stopa procedurile de suspendare din funcție.
Cine să fie, cine să fie?
Nu vă gîndiți la Dăbuleni! E cineva din aceeași categorie cu prostanacu lui Ilici, care era să ajungă presedintele social-democratilor. S-a retras din cursa din motive de Mitrea și Sincai. Colegii din partidul in care s-a refugiat au revenit la social-democrații lui Ponta. El nu poate reveni pentru că este conseler de Băsel. Ghici ciupercă, cine-i?    


3 comments:

CEZAR spunea...

Deaconescu.....!!

Costachel spunea...

@ CEZAR
Traseistul pe care il banuiti ar reveni la matca....dar Basescu nu cred ca l-ar numi premier. Basescu ar dori sa-l regaseasca pe BOC in rindul USL-istilor , dar nu cred ca reuseste. Cu simpatie - Costachel















cristina_2008 spunea...

Oprea.