vineri, 14 decembrie 2012

Tigrii s-au pisicit

Pactul cu Diavolul
DCNews comunică pe surse că, miercuri în noapte, înainte ca Băsescu să plece la Consiliul European, Ponta, Antonescu și Dragnea au fost chemați la Cotroceni pentru a li se comunica decizia președintelui de a respecta rezultatul alegerilor, urmare a presiunilor la care a fost supus de liderii europeni.
Documentul pe care Băsescu l-a băgat în ochii lui Baroso si ai celorlalți lideri europeni, tăman cînd se pregăteau să zîmbească la "păsărica", se zice că ar avea legătură cu întîlnirea din Crucea nopții și ar   purta titlul Pact de coabitare între Băsescu și guvernul USL
Cu același document a zburat astăzi spre Washington și fostul ambasador al SUA la București.
Venit la București, Băsescu a anunțat că luni invită toate partidele, la grămadă, la consultări și convoacă noul Parlament pe 19 decembrie în sesiune de constituire.

De ce s-or codi liderii USL să anunțe întîlnirea cu dușmanul lor politic de moarte?

Venit la București, de la Bruxelles, Băsescu a anunțat că luni 17 12 2012 invită toate partidele, la grămadă, la consultări și convoacă noul Parlament pe 19 decembrie 2012 în sesiune de constituire.

2 comments:

Yorick spunea...

Nu inteleg si pace ! Cum adica eu Basescu amenint ca nu il pun pe Ponta prim ministru orice ar fi apoi in urma rezultatului alegerilor si presat(sanchi!) fara a fi nevoie de UE revin si declar ca il numesc pe Ponta DAR cer USL-ului cosemnarea unui pact de respectare a constitutiei pe care sa il flutur victorios in fata stapanilor din vest ! Pai cine era in postura de a nu respecta constitutia Ponta sau Basescu ?! Mai degraba cred ca acel "pact" vizeaza siguranta postului de presedinte si chiar imunitatea escrocului prezidential .USL-istii au semnat ca primarii iar daca nu este asa toata aceste supozitii erau superflue daca se dadea publicitatii continutul acelei facaturi.Strainii pot cunoaste continutul acestui document r o m a n e s c dar poporul roman nu.Am votat cu USL nu neaparat extaziat de aceasta alianta ci impotriva lui Basescu si a UDMR-ului si acum asist cu stupoare cum aceia impotriva carora am votat se pupa bot in bot cu USL-istii ! Concluzia este ca daca nu este vorba de proasta comunicare cu acei care te-au votat atunci suntem niste prosti care ne meritam soarta si am fost pacaliti a nu stiu cata oara !

CEZAR spunea...

@/yorik - ai perfecta dreptate !Totusi eu cred ca hartia aia ii valabila doar pana Ponta este numit prim!! Apoi ....nu-i nici-o rusine sa i-o tragi lu Base!!