luni, 3 decembrie 2012

Prostituarea romascanilor: O scot deputata pe Elena Udrea


După cum merg cercetările în marea corupție patronată de regimul Băsel, vezi cazul Iordache, Elena Udrea este o posibilă însoțitoare la pîrnaie a amicilor săi Ridzi și Iordache.
Numai romașcanii nu se trezesc din somnul rațiunii. Pentru cîteva firimituri aruncate prin cîrciumile din Roman și Ion Creangă ei  se dau în spectacol ca să-l destepte pe Crin.
Mai băieți, voi nu stiți pentru ce a venit Udrea la  Ion Creangă?

Decît să-l deșteptați pe Crin, ca aici        


Mai bine puneți-o pe Udrea să asculte Povestea Poveștilor de Ion Creangă.

......Zdravene și tari pentru jupânese mari
zdravene şi tari pentru jupânese mari..

3 comments:

gheo spunea...

Oameni buni, nu suntem noi primii si nici probabil ultimii, de cand se stie, "prostia omeneasca" nu doare, altfel, sistemul sanitar ar intra intradevar in colaps, iar cand apar "primele simtome" probabil este prea tarziu, apoi, un popor tinut in "saracie si ne-stiinta" este o mana cereasca pentru clanurile politice, ... Ion Creanga stia el ceva altfel ... nu citeam astazi povestea "Prostia omeneasca" !

acuvio spunea...

Cum a câştigat primăria Cluj domnul Emil Boc şi doamna Elena Udrea îşi va câştiga probabil mandatul de deputat la Neamţ.
Deocamdată... Elena Udrea candidat :)

karadeniz spunea...

Politicienii PDL-ului sunt după chipul și asemănarea politicianului român postdecembrist. Că la aceste alegeri sunt în opoziție și au oarecum îngrădită libertatea de mișcare nu înseamnă că au capitulat. Au multe ”calități” dar prostia nu prea face parte din armele politicienilor, așa că și-au ales acele bazine electorale unde pot să-și promoveze oamenii, unde electorul român poate fi ademenit și amețit să voteze după dictare.
Nu-mi fac iluzii că ma’me Udrea va lipsi din viitorul parlament. Cum nu-mi fac iluzii că USL-ul după câștigarea acestor alegeri se va transforma într-un Făt Frumos. Totuși se pare că vechiul concept după care ” te-au votat, patru ani nu au ce-ți face” s-au cau terminat. Electoratul român nu va mai sta sub hipnoza votului pînă la următoarele alegeri. Lipsa locurilor de muncă, saturarea cu TV-ul, bârfa, cancanul, induce un mare plictis și sictir românului de rând, așa că trebuie să-și umple timpul cu ceva. Acest ceva va fi protestul și mișcarea de stradă.