duminică, 16 decembrie 2012

Noroc că Victor, Crin și Liviu s-au dus la spa dupa alegeri.

A făcut Băse ce a făcut și i-a atras în cursă  și pe Ponta, Antonescu și Dragnea.
Intocmai cum a pățit și Geoană, în 2009, cînd s-a dus să se destindă la domiciliul lui Vîntu! Tocmai bine ca să-l toace mărunt Băsescu, în emisiunea televizată care a urmat.Si a pierdut alegerile.
E greu de înțeles de ce liderii USL au ținut la secret întîlnirea de miercuri noaptea de la Cotroceni, nu de ce s-au dus la Cotroceni. 
Ar fi bine ca intîmplarea să fie valorificată de Băsescu doar pentru a  găsi o justificare pentru înghițirea porcului de Ignat.
Mă tem că Băsescu va fi atît de diabolic încît va folosi întîlnirea informală pentru discreditarea liderilor USL.Vom vedea cum va acționa președintele de luni.
Deja ridică semne de întrebare modul de convocare, la grămadă, a tuturor partidelor, inclusiv a minorităților, care nu sunt partid.
Oricum, Ponta și Antonescu au gestionat prost evenimentele postelectorale, dîndu-i posibilitatea lui Băsescu să inițieze un val de opinii defavorabile USL, pe lîngă cele legate de UDMR.

După întîlnirea conspirativă, devoalată, totuși, prin ziaristul Chiriac, mai poate fi sancționat Geoană că ar fi negociat în secret cu Băsescu?
  

1 comments:

Zor albastru spunea...

Niste nenorociti cu totii!