sâmbătă, 15 decembrie 2012

Dan Diaconescu isi da demisia din propriul partid

După ce se va da luni in spectacol, la Cotroceni, alături de sefa sa de partid, Simona Man, Dan Diaconescu va părăsi partidul cu care a prostit  un milion de români. Pentru dînsul este mai impotantă emisiunea care l-a consacrat pe ZERO TV decît reprezentarea politica a naivilor săi votanți.

Simona Man, șefa PP DD
Pentru a afla cine este doamna Simona Man, sefă de partid și pentru generalul Chelaru, citiți aici 

Să vedem ce a povestit domnul Diaconescu pe propriul post de televiziune.
"Eu am propus, în delegaţie fiind admişi doar cinci oameni, să participe primii patru în ierarhia partidului plus subsemnatul, ca să nu fie o dovadă de impoliteţe din partea mea la adresa instituţiei prezidenţiale.

Aş vrea să-l rog ca după ce-l va numi pe domnul Ponta, pentru că înţeleg că-l va învesti pe domnul Ponta ca premier, aş vrea să-l rog să-şi dea şi demisia. Fiindcă dânsul a spus că nu-l va numi niciodată pe Ponta premier şi atunci mă gândesc că ar fi cea mai potrivită interpelare din partea grupului PP-DD la adresa preşedintelui. E adevărat că am mai avut şi alţi lideri care au promis că pleacă din politică dacă Băsescu se reîntoarce - cazul Crin Antonescu. Chiar Băsescu spunea astă-primăvară că nu va numi niciodată un copilot de curse în funcţia de premier.

Voi merge la Cotroceni in calitate de simplu membru de partid. Adeziune ca membru al PP-DD a trebuit să semnez pentru a candida împotriva lui Ponta la Târgu-Jiu. Încă mai sunt membru, dar probabil în scurtă vreme nu voi mai fi, pentru a-mi putea relua oficial emisiunea la OTV. Delegaţia PP-DD va fi condusă de preşedintele partidului, doamna Simona Man. E şefa noastră, a tuturor. PP-DD e singurul partid parlamentar condus de o femeie'. 

4 comments:

gheo spunea...

"Doamne feri'" cata masa de "fraieri si prostime" a reusit sa pacaleasca, profetind gasirea "Elodiei", o eventuala contrazicere a "astuia" echivala cu o adevarata reactie dusmanoasa chiar si a rudelor si prietenilor de la care, unii oameni in varsta, ar fi trebuit sa "inveti multe" si care nopti la rand erau "clienti fideli" iar ziua cu ochii "carpiti de oboseala", concluzia, e dureros dar, electoral roman sau parte din el ... este format din ... acesti oameni si mai multe ... e greu de spus !.

Lupus spunea...

Aștia care au votat Dan Diaconescu sunt cea mai de jos categorie de votanți din România. Chiar mai jos decît cea a celor care n-au participat la vot.

mos alecu spunea...

@Plano Lupuș 17 decembrie 2012, 15:36 :
Brrrr !!!!
Mamăăăăă !

"Se ezista" in vreuna dintre legile care au vreun fel de legatura cu alegerile vreun fel de categorisire a electorilor ?
Io stiam că_cîndva fu la moda "votul cenzitar" , sau ca "fumeile" n-aveau drept de vot ...da-n prezent parca-i altufeliu ...
Că_categorii de votanti in Romania parca n-ar mai fi ... adica voturile (ca si banii) "n-au miros" ...

CEZAR spunea...

Retardati mintal ii putin spus!!
Ce ne facem cu Chelaru insa...???