miercuri, 26 decembrie 2012

De Sf. Stefan se reia programul sedintelor saptamînale ale guvernului Ponta

Agenda Primului ministru în data de 27 decembrie 2012.

Ora 10.00 Ședința săptămânală de Guvern, la Palatul Victoria.
NOTĂ: Vor fi oportunităţi de imagine la început și briefing de presă la final.

Posibil să se adopte un act normativ privind indexarea valorii punctului de pensie, începînd cu luna ianuarie 2013. Puține speranțe pentru adoptarea ordonanței de reevaluare a pensiilor militarilor înainte de discuțiile cu delegația FMI, planificate pentru jumătatea lunii ianuarie.

Sunt șanse mari ca în ședința de mîine Liviu Dragnea să supuna spre aprobare RESTRUCTURAREA MAI, proces  în care MAI nu mai înseamnă Ministerul Administrației și Internelor ci Ministerul Afacerilor Interne.
Din primele informații de presă, privind schema secretarilor și subsecretarilor de stat,la mare căutare sunt șefii celebrului serviciu secret al MAI, supracunoscut, de pe vremea lui Gelu Voican, sub denumirea de " Doi și-un Sfert" 

1 comments:

Yorick spunea...

Dl. ministru Dusa stie cum se vor repara nedreptatile facute rezervistilor de catre vechea guvernare.Miercuri, in a doua zi de Craciun dl. ministru intr-o declaratie a domniei sale referitoare la "problema" a introdus termeni noi care termeni nu erau uzitati de catre copresedintii USL in declaratiile de CAMPANIE ELECTORALA,astfel : "pe bugetul din anul 2013 VOM INCERCA să reparăm acele nedreptăţi care-i vizează pe militarii rezervişti, sigur că ETAPIZAT pentru că BUGETUL NU PERMITE ca toate sumele acelea care ar trebui rezolvate, legat de Ordonanţa cu privire la felul în care Guvernul Boc le-a tăiat drepturile rezerviştilor,SA O REZOLVAM INTR-UN SINGUR AN (!!!!). Eu cred că ETAPIZAT şi ESALONAT se poate repara şi această nedreptate făcută militarilor rezervişti", a explicat dl. Duşa la Guvern despre bugetul MApN pe anul 2013 ce va fi discutat în prima luna a anului.
Asadar dragi rezervisti cu pensiile jumulite de guvernarea Basescu-Boc speranta moare ultima si binenteles ca noi odata cu ea (etapizat!)astfel incat banii,dupa un an de zile (!) vor fi impartiti la mai putini. Ciudat mod de a ni se ura de catre dl ministru un "Craciun fericit !"