luni, 10 decembrie 2012

Ponta si Basescu se intrec in "europenisme" prin care mimeaza grija fata de o organizatie antiromâneasca


In ultima ora a alegerilor de ieri, cînd exit-polurile indicau o posibila eliminare a UDMR din Parlament, ca entitate parlamentară, euronobelistul Băsescu a postat pe Facebook un îndemn video de mobilizare a ungurilor la vot. Nu îndemnul lui Băsescu i-a băgat în Parlament pe unguri ci prostia proverbială a românilor care nu s-au prezentat la vot. Si n-au fost mai puțin de 58% dintre români sub care pute prostia. Dacă ieri se prezenta la alegeri încă o jumătate de milion români, UDMR ar fi ieșit sub pragul electoral.
Surpriza a venit de la Tg Jiu de unde Ponta, deși aflase din sondaje că USL a cîștigat cu un scor apropiat de 60%, s-a dat în stambă, anunțînd că și el se milogește pe lângă UDMR, pe care o invită să formeze cu USL o majoritate parlamentară și constituțională. Cei mai mulți dintre realizatorii A3,  post de televiziune care a dus greul bătăliei cu regimul Băsescu, în ultimii 2 ani, au rămas cu gura cascată.  
Cum sa faci majoritate constituțională cu o organizație care nu recunoaște caracterul național și unitar al statului român? 
Rușine, domnule Ponta!

5 comments:

Anonim spunea...

Acesta e destinul romanilor, asteapta mereu sa vina altii sa le faca ordine in ograda!
Daca prostia ar durea....
Sa ne rugam la moastele sfintilor in continuare.

Anonim spunea...

Asta dovedeste inca o data ca politicienii sunt facuti cu tontii de aceeasi mama, si aia prostituata!

Anonim spunea...

Toti vecinii au reusit sa-i puna cu botul pe labe pe unguri, numai noi stam sa ne uitam in gura lui Basescu, care nu a fost securist sub acoperire, nu a lovit copilul nici in plex cu pumnul, nici in.....
Prosti dar multi Maria Ta!
Ajuta-ne Doamne!

Ioan BRINCOVEANU spunea...

O guvernare fara UDMR, dupa 17 ani, este singura solutie pentru ROMANIA.
USL - NU ARUNCATI POPULARITATEA DIN 9 DECEMBRIE LA COSUL ISTORIEI.
Este timpul ca ROMANII SA DECIDA PENTRU ROMANI.

gheo spunea...

Putem spune ca, judetele harghita si covasna sunt aproape maghiarizate, urmeaza "extinderea" in restul Ardealului, romanii ale caror nume au fost "maghiarizate fortat" in 1940 le pastreazaa si astazi la "fel", nu va intrebati de ce ?, rusii au ... "rusificat" aproape intreg spatiul fostei urss dar, rusia a fost, este si va fi un "mastodont" de stat, maghiarii sunt, in romania cateva sute de mi, in ungaria jumatate din populatia Romaniei, nu va intrebati, oare de ce, suntem atat de prosti, manipulabili si nez-nationabili ?, sau asa am fost dintodeauna, cu mici scapari de "natuinalism in urma cu cateva zeci de ani dar care astazi a "rasuflat" ... din pacate" !!!.