joi, 18 octombrie 2012

Sondaj de opinie realizat de Grupul de Studii Sociale 2000 (GSS), în perioada 15-17 octombrie 2012.

Participare mai mare dacă se votează pe alianțe politice.
Dacă se votează pe partide, PSD are aproape dublu față de PNL. Si totuși... sunt liberali care țin coada pe sus și strîmbă din nas pentru că Antonescu a făcut alianță cu Ponta. Ponta le-a asigurat paritate la candidaturile pentru alegerile parlamentare.



11 comments:

CEZAR spunea...

Pai daca vorbim de unul ca ..Orban! ASTA DOARME SI CAND VORBESTESI FACE SI EL PE GICA CONTRA!!

Costachel spunea...

Procentele prezentate de acest sondaj surprind starea de fapt actuala dar ele se vor schimba mult pina la alegeri . Doua lucruri s-ar putea sa dea peste cap calculele sociologilor:
- Cu cine vor vota cei nehotariti(daca se vor hotari);
- Cum va evolua si cu cine se va uni PPDD care a ajuns la 14,1 %.
Din cauza unor masuri esuate (referendumul), a unor promisiuni facute diferitelor categorii sociale si nerezolvate , a greutatilor provocate de lipsa fondurilor banesti necesare guvernarii, USL va mai pierde citeva procente.

Cârcotaşu spunea...

Hă, hă, hă!
Acu', că vezi dragă Doamne, USL-ul n-a avut câştig de cauză la referendum, sunt mulţi "naivi" cărora le place să "creadă" că ăia 7,4 milioane, ca să se răzbune pe USL, o să dea-n dragoste cu năbădăi pentru Băsescu.
Cât de tâmpit trebuie să fii ca să crezi chestia asta?
Care nehotărâţi dom-le? În decembrie n-o să fie decât decât iubitori de băseli şi anti băseli. Că DDD o să păcălească nişte proşti e altă cestie. În rest, nimic nou, scoru' de la referendum va fi şi mai şi!

Lupus spunea...

@Cârcotașu
Procentul nehtărîților din sondaj cam aduce cu situașia inregistrată la multe alegeri parlamentare.
Nu trebuie uitat că și la locale USL a luat doar 49% la votul politic. Si a fost vot uninominal pur.

Costachel spunea...

@ Circotasu
Imi permit,politicos, sa va informez ca nu am nimic cu USL,si nici nu sint timpit cum afirmati Dv.! Va cam grabiti sa faceti afirmatii nefondate si mai ales sa jigniti partenerii de dialog. Eu nu sint membru a nici unui partid, dar daca Dv. neglijati procentul celor care nu s-au hotarit plus pe cei din PPDD (care sint concetatenii nostri indiferent de convingerile lor politice - deci nu sint niste prosti, precum afirmati- ), cred ca faceti o mare gafa! Limbajul pe care il folositi lasa mult de dorit....

Cârcotaşu spunea...

@ Costăchel,
Dom-le, pentru mine n-are nicio importanţă dac' matale ai ceva cu USL. Altu fel, p-acilea afirmaţiile sunt păreri personale, iar dacă sunt fondate sau ba, n-are absolut nicio relevanţă.
N-am neglijat niciun procent, da' să mă ierţi matale, unde s-a vorbit de ăia nehotărâţii? Hai să batem câmpii! Ăia care se lasă păcăliţi de DDD nu sunt proşti, sunt imbecili de-a dreptu'!
Mi se cârlândî de ce crezi matale despre limbaju' meu!

Costachel spunea...

@ircotasu
Este clar ca nu avem nimic in comun! Sa fiti sanatos!

Cârcotaşu spunea...

Costăchel,
Cred că am motive să mă simt onorat că n-avem nimic comun, pentru mine a fost suficient circul cu Oltchim, în plus m-aş dispreţui crunt dac-aş aprecia promisiunea lu' DDD cum că va da chiar şi 10 € cetăţenilor, dacă va fi ales.
Eu am tranşat de mult ideea asta în sensul imbecilităţii celor ce cred aceste aiureli!
În ceea ce priveşte alegerile, cei 7,4 milioane sunt arhisuficienţi pentru a termina pentru totdeauna şi cu băselile şi cu DDD.
Sănătate!

maiag spunea...

e mai buna dictatura lui kakarau?sau o negati categoric?asta sa fie modelul unei democratii autentice?sa vedem cum o justifica admiratorii plagiatoruluikakaraului.

CEZAR spunea...

@/Cârcotaşu - Perfecr de acord !
Problema-i il lichidam si pe MuYag??!!

Costachel spunea...

@ Circotasu
Ma obligati sa mai fac o precizare . Nu am nici o simpatie fata de persoana lui DD. Dimpotriva, la fel ca Dv. stiu ca atrage de partea formatiunii sale politice oameni necajiti, dezorientati, fara nici o speranta de viitor .Mai am convingerea ca nu le va oferi nimic , niciodata!Dar , in decembrie, la alegeri, acesti oameni vor pune stampila de vot. Oare unde? Referitor la cei 7,4 milioane, ma numar si eu printre ei.N-as dori sa ramineti cu impresii gresite depre ideile pe care le sustin. Cer scuze!Cu respect si sinceritate!