miercuri, 17 octombrie 2012

Ceremonia/parastasul/ de despărțire a liderilor populari europeni de Băsescu și de PDL

 "Vrem să facem şi facem o demonstraţie de forţă pentru că cine vrea să conducă o ţară ca România trebuie să fie puternic şi noi demonstrăm că suntem puternici, pentru că cine vrea să conducă o ţară ca România trebuie să ţină cont de aşteptările oamenilor, de nevoile oamenilor, de libertăţile oamenilor. (...) Vrem să facem şi facem o demonstraţie de forţă care nu vrea să intimideze pe nimeni, dar vrea să încurajeze toţi românii. (...) Da, USL este suficient de puternică pentru a conduce România spre bine", a declarat Crin Antonescu la lansarea candidaţilor USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie.
"Nu-i adevarat că la Parlament șade Traian Băsescu și PD-ul împreună cu Europa, pentru că dacă poporul român simbolic e aici, nu ai cum să fii în Europa fără poporul tău. În Europa, fără poporul tău, ești nimeni, sau ești o slugă", a continuat Antonescu. "Popularii europeni sunt azi la Palatul Cotroceni cu președintele lor, noi suntem aici cu poporul nostru, fără președinte"
"USL-ul este la Arena Naţională cu POPORUL ROMÂN!"
"În Europa, fără poporul tău, eşti nimeni, sau eşti o slugă!"

Un discurs foarte caustic al lui Crin Antonescu la adresa Congresului PPE
.

17 comments:

maiag spunea...

numai prostii cred in paranoia celor 2 papagali nationali care se fac de kakarau in orice moment.astea sunt seruiosi?lipsesea discursul ciobanului si era treaba facuta,nu a-ti vazut ca totul a fost fortzat?fanfaronada comunista0populista.

Lupus spunea...

@muyag
Tu te crezi deștept dacă reproduci aci fanfaronada băsisto-elodiano-populistă? Amărîtule!!!

gheo spunea...

Aveti o "bila foarte alba", poza pare a fi foarte sugestiva, si asemanarea cu "manechinele" postate in tribuna la congresele cc a pcr, izbitoare !, oare cand naiba o sa ne detasam de trecut si de "prostii" ... din "noi sau de langa noi" ???.

Lupus spunea...

@gheo
Clișee din arsenalul băsit.
Voi nu vă mai vindecați. Credeți că sunteți mai convingători dacă faceți paralele prostești cu PCR?

gheo spunea...

... nu cred, daca privit ultimii 22 de ani, ... activistii "nomenclaturii pcr" au fost completati/inlocuiti de "activistii ... noii nomenclaturi pluripartide" !!!, nu am schimbat nimic, termenul de democratie "ZIC UNII"! mostenit de la greci, nu are nimic in comun cu ... "parodia" prin care este mintita in ziua de astazi omenirea, in ce priveste termenul "basist" sau vice-versa", aiurea, dupa de am fost membru pcr - de soarta ca altfel ... " si nu imi este rusine sa recunosc ..., nici un partid nu imi poate atrage privirea, iar poza "manechinelor" nu este specifica usl ci intregii clase politice, si uni si altii sunt la fel de mincinosi, si unii si altii sunt la fel de inutili romanilor ci, "doar insile si acolitilor lor" ..., nu cred ca exista alta "varianta !".

Bella spunea...

@gheo
mai gheo...de vina sunt scaunele..daca-s puse aliniate...ai dreptate trebuiau pusi pe sarite sau rupte din loc in loc...ca inainte..sa ca fie neuniformitate...democratic adica!!
Bine le-au facut pdlingilor si guvernatorului suprem..ha, ha, ha...sa traiti bine!

Anonim spunea...

nu vreau sa supar pe nimeni dar intr-o saptamana,nimeni nu-si va mai aminti....furtuna intr-un pahar cu apa,dar banii s-au papat hai sa vedem rezultatele pe 9 dec(peste 2 luni) in urma mitingului de ieri....ma abtin sa comentez cu alti termeni
PS Am vazut si interviuri cu cei care umblau aiurea pe langa stadion,in timpul discursurilor.Ii durea pe ei in fix in pix

CEZAR spunea...

Don Corleone - Va zdrobim ! O sa ramaneti la crosetat sarmale pana la adanci batranete!!!

gheo spunea...

"don corleone" mare adevar ai grait, probabil ca pentru jumatate din cei care au fost acolo, mai valoroasa a fost plimbarea "gratuita, vodca, berea si ... masa" la fel de gratuite, in rest ..., stiu de la unii care au mai fost pe la iasi, bucuresti si ..., au recunoscut "bucurosi" cele de mai ... sus !.

Robert Horvath spunea...

Pana si blondel a inteles despre ce este vorba. Conbinatie fascisto ceaucestiana de esenta planorista.

Lupus spunea...

@Robert
Te referi la evenimentul popularist, parastasul lui Băse, din Casa lui Ceaușescu, nu?

Anonim spunea...

@CEZAR
sper ca e o gluma cu "va zdrobim", tot n-ai inteles ca ma doare-n spitz?

Robert Horvath spunea...

UMBRA LUI NEA NICU PE STADION
USL si planoristii incita poporul impotriva europei si valorile democratiei
si civilizatiei. Acelasi lucru inclusiv prin atacurile sovine ,xenofobe impotriva mea. Acelasi discurs de esenta fascizoida,
Putine lucruri mai toxice pot exista in politica romaneasca decat acest nationalism agresiv, din care USL a facut o tema de campanie electorala in Romania europena. Ne intoarcem in timp " noi nu ne vindem tara " si noi muncim....nu gandim.
SL incita poporul impotriva Uniunii Europene, aceea in care noi am vrut cu cerul si pamantul sa intram, aceea de la care asteptam bani, aceea in care muncesc 3 milioane de romani si de unde ei trimit in tara sume consistente, aceea ale carei reguli refuzam sa le respectam desi ne-am angajat sa o facem.

Lupus spunea...

@refugiat tradător
Umbra lui nea Nicu plana peste amicii lui Băse și inamicii românilor care se congresuiau în Palatul Parlamentului. Acolo s-a dat în vară lovitura la statul băsescian.
Cine a mai auzit de xenofobie la adresa unei persoane!
Incultule, pune mîna pe carte dacă mai vrei să comentezi pe acest blog.
Tu ești un românofob notoriu, un provocator și un spamer plătit.

CE ZAR INTERNATIONAL spunea...

@roBortHorty
,,3 milioane de romani'' contribuie cu taxe si impozite in tarile in care...robotesc.Daca vor face asta in...Turkmenistan,ei vor trimite acasa bani la fel ca inainte, iar UE va importa chinezi.
Chiar nu te-ai lipit de-un ,,ciine fierbinte'' la ICR?

Robert Horvath spunea...

@ Puturosii cu capul in gaura din fundul curtii nu platesc taxe. Cazul tau.
Taxe la ce ? Nu ai bani nici de hartie igienica....de sosete nici nu vorbim.
Bine ca a venit Marga la ICR.....am un nou client.....

CE ZAR INTERNATIONAL spunea...

@roBortHorty
Ai grija ta si vint bun din fata! N-o fa pe prostul, ca si americutza supravetuieste ca si eUroputa din munca unor ,,visatori'' fraieriti cu ,,pastile'' de democratie si libertate.Instant!