luni, 22 octombrie 2012

Seful ANAF a asmuțit Fiscul pe avocatul care l-a apostrofat pe Băse care ieșea dintr-o cîrciumă

Avocatul Chitic
Și uitase lumea de incidentul de acum doi ani, prin luna august,  cînd  avocatul bucureştean Mircea Victor Daniel Chitic (33 de ani)  l-a inoportunat pe clientul Băsescu care ieșea din „MUZEUL” Cireșica din Mamaia.
Strigăturile ar fi fost de acest fel, povestea atunci avocatul:
Chitic: Să-ți fie rușine!
Băse: De ce să-mi fie rușine dobitocule?
Chitic: Pentru ce ai făcut cu țara asta
Băse:Esti un dobitoc!
Chitic: Da, sunt un dobitoc pentru ca te-am votat prima oară
Băse: Esti un dobitoc pentru că nu m-ai votat a doaua oară 

„ S-a uitat fix în ochii mei, iar apoi mi-a dat un dos de palmă fix în gură. S-a întors la maşină şi a plecat imediat. Doi SPP-işti au venit imediat către mine, m-au imobilizat de mâini şi de picioare. Şi-au făcut meseria şi au plecat civilizat". a mai povestit bucureșteanul.
Pe atunci avocatul spunea pe la televiziuni că l-a dat in judecată pe Băse.

După doi ani avem și dovada, din interceptările de la un dosar de corupție, de ce s-a cumințit Daniel și a tăcut Chitic.
Și-o fi retras și procesul din instanță?
Nici presa nu s-a mai învrednicit să-l țină în șuturi pe Băse pentru exprimarea golănească. Bine că atît presa cît și pîrîții din societatea civilă nu uită nici acum, după 20 de ani, că Iliescu i-a zis „ măi animalule” unuia care se suise pe capota mașinii sale, coincidență, tot pe la Constanța.
Sluga lui Băse îl pedepsește pe protestatar
Ziarele oficioase au și umplut primele pagini cu editoriale prin care incearcă să minimalizeze impactul mediatic declanșat de publicarea unor stenograme dintr-un dosar de mare corupție.
Este un avertisment al procurorilor pentru ce va urma după ce Băse nu va mai avea imunitate prezidențială.