luni, 8 octombrie 2012

Dezgroparea „mostenirii” Kovesi poate face ravagii printre politicieni

Aceasta pare să fie adevărata miză a păstrării Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA, susține cotidianul.ro

„Dupa cum sustin sursele noastre, numarul total al dosarelor ascunse in sertarele subalternilor Laurei Codruta Kovesi este aproximat la peste 200.000! Reprezentand aproape o treime din totalul spetelor instrumentate in aceasta perioada de catre Parchetul General! Este vorba de lucrari care, desi fusesera primite cu propuneri de incepere a urmaririi penale din partea diverselor structuri, nu au fost nici astazi repartizate procurorilor din subordine. Si nu figureaza, drept urmare, nici in Registrul penal. Iar eventuala preluare a acestora de catre viitorul procuror general poate inclina intr-o clipa soarta razboiului pentru Justitia romaneasca pentru ca este vorba de dosare gata facute, ce pot fi foarte rapid trimise in judecata sau cel putin date publicitatii. Iar dupa cum sustin sursele noastre, unii fosti inalti demnitari ar avea si cateva zeci de dosare pe cap, despre care nu s-a suflat insa nici o vorba pana acum. Performanta pentru care multi din magistratii sau sefii serviciilor secrete care au avut totusi cunostinta de aceasta protectoare arhiva secreta o felicita pe actuala principala candidata la sefia DNA…”

11 comments:

maiag spunea...

Mai TOLOMACULE.in primul rind nu ea intocmeste doasarele,iar un numar asa de mare intra in 10 camioane dobitocyle.din alt punct de vedere,e numita de actualii usl,inseamna ca au ei interese?prostie mai mare ca asta nu putea iesii din gura prostalaului care arunca gogoasa asta.

Lupus spunea...

@măiag
Dacă nu stii să citești cine mama dracului te plătește să comentezi?
Esti d-ta sofer la parchete ca să te pricepi ce este prin registratura instituției patronate de mai noua „modeală” Macovei Monica?

karadeniz spunea...

@ maiag
Citește articolul. Zice ziaristul așa ” Până acum, temuta Inspectie Judiciară a Parchetului General nu a săpat îndeajuns pe la Parchetele de pe lângă instanțele de judecată de la nivelul județelor. Singura exceptie a fost în cazul fostului prim-procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, Gheorghe Neagoe, care, în urma presiunii mediatice pe cazul uciderii baschetbalistului american Hardy Chuancey, a fost găsit în birou cu nu mai puțin de 6.696 dosare.” Pune 5.000 de dosare de acest fel de fiecare județ și vezi totalul.
Familia baschetbalistului a deschis un proces în SUA prin care solicită daune de peste 210 milioane de dolari
Nu m-ar mira să și câștige.

maiag spunea...

te credeam baiat destept dar in disperarea ta de a lupta contra lui basescu si a ridica pe kakarau in slavi te faci de makaroane,pacat de inteligentza ta,LUPUSEL,tu nu esti prost ca cezar,tu folosesti inteligentza pentru intoxicare si manevrare,stapinesti bine tehnica manipularii si intoxicarii si mergi pe ideia ca daca insisti pe idei de prosteala se intipareste in memoria celor care te citesc,pacat de tine ca te descredibilizezi ca om si mai ales ca intelectual cu pretentii,pina unde a ajuns disperarea uselista?dezumanizeaza pina si oamenii care nu fac parte din cei ca cezarica,de la fraerul ala nu am pretentii dar de la tine ma asteptam la informatii pertinente si nu gogosi.

maiag spunea...

LUPUS,daca tu le stii pe toate,explica de ce si de cine e numita koves la ministerul de externe,cine o promoveaza si ale cui dosare pot fii ascunse?din ce zona politica?

Lupus spunea...

@maia g
Nu fi leneș!Mergi la articolul indicat și vezi la ce dosare se ajunge.

maiag spunea...

asa si daca inmultesc citi au votat dublu in- anumit judetz,daca inmultesc cu toate judetele ajung la peste 2 milioane de voturi frauduloase,si nu e corect,mai sunt si corupti,sa plateasca,intrebarea este de ce nu sunt pedepsiti daca e si adevarat/

Zor albastru spunea...

@maiag
mai nea,iar incepi sa bati campii.Te-am felicitat degeaba.Sunt doua variante: 1. ori te plateste cineva sa fi mereu contra ca sa ti in picioare blogul 2.ori nu ai toti boii acasa?!

maiag spunea...

nici una ,nici alta,nu inteleg la ce te referi.faceam un comentariu la aberatiile lui alupus

CEZAR spunea...

@ Livius Garantat varianta 2 este perfect valabila!! Felicitari! Sper sa priceapa si prostul 2(,,.ori nu ai toti boii acasa?!")

maiag spunea...

hohohoooooooooooo,marele analist cezar,prostul de serviciu pe net,loc de scuipat.