joi, 4 octombrie 2012

Fundamentalismul islamic un pericol pentru România și Europa.

 Şeicul Omar Bakri, cel care a revendicat atacul terorist de la Burgas, în care au pierit sau au fost răniți zeci de turisti evrei, a declarat într-un interviu acordat unei publicații din Bulgaria că România şi Bulgaria sunt ţinte legitime ale atacurilor terorist-islamiste, întrucât sunt tărâmuri islamice, care au aparținut sute de ani turcilor musulmani, şi luptă în Afganistan.

„Dacă islamul a intrat odată pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia”, a declarat şeicul Omar Bakri. 
“Dar din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă. Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a mai spus şeicul 
Iată un motiv pentru care serviciile secrete românești trebuie să se ocupe mai puțin de protejarea imaginii unui personaj discreditat în fața românilor și mai mult de prevenirea acțiunilor teroriste planificate de islamiștii fundamentaliști.
Teroristul islamist vorbește deja de existenșa unei tactici și a unei strategii teroriste împotriva lumii nemusulmane, din care facem parte și noi.

5 comments:

karadeniz spunea...

Incă un pretext de a abate atenția de la problemele interne. Să zicem că fundamentaliștii islamici vor reuși să organizeze cîteva atentate în România. Pai ce ar fi nou în asta? Avem destule nenorociri provocate de noi înșine, bătăi, violuri, omoruri. Teroriștii islamiști pot cel mult să ia lecții de la români.
Serviiciile secrete românești dorm pe ele de 22 de ani. Sub atenta lor oblăduire s-au produs toate marile tunuri care au spoliat țara asta. Orice firmă privată, orice afacere are în structura și originea sa și cîte un membru de familie ori fost lucrător al serviicilor secrete. Dacă în locul lor angajam firme private și le plăteam cu 10 % din fondurile consumate de acestea cred că acum era o țară invidiată în Europa.

SCMD CAG spunea...

Nicio problema! Dupa legea unitara a salarizarii care determina contributia tot unitara la pensii fiind legata de legea unitara a pensionarii, fundamentantalismul islamic va fi contracarat de militarii romani cu brio de la luni pana vineri de la 08.00-16.00. In afara programului unitar de salarizare si de contributie la pensii de 8 ore pe zi de luni pana vineri, fundamentalistii au liber la actiune! Niciun militar nu poate fi obligat sa intervina gratis dupa ora 16.00 sau in week-end, oamenii fiind preocupati ca in acel timp sa munceasca la un alt job, sa castige mai mult si astfel sa contribuie mai mult la pensii! Daca indrazneste un stat sa ii oblige sa faca acest lucru gratis, acel stat este condamnat pentru discriminare! @Lupus! Vrei cumva ca militarii salarizati si pensionati unitar sa intervina gratis pentru tine doar sa poti posta tu pe blog? Prostia mioritico-romaneasca se razbuna mai devreme sau mai tarziu!

Lupus spunea...

@CAG
Terorismul islamist nu se combate domnule cu tunul sau cu aviația.
Intreabă-i pe cei din Serviciile Secrete dacă au program de la ora 8 la 16.

SCMD CAG spunea...

@Lupuș. Mai lasa-ma cu serviciile secrete ROMANESTI, sunt o legenda, politie politica in interior de exceptie si total ineficiente pentru actiuni antitero! Niciodata nu au fost in stare de nimic. Nu ca nu nu ar fi oameni buni, ci pentru ca sunt platiti prost ca unitarii si fara bani nu primesti informatii, poti sa fii cel mai inteligent serviciu, fara bani de bani esti mort ca serviciu de informatii. In decembrie '89 cand chiar erau servicii, tot nu au miscat NIMIC, au furat-o in stil barbar. Acum e si mai rau. La o adica, iti pica intai cartierul in cap si apoi vin trupele de
interventie care sunt militari de fapt, sa curete locul. Cu arme! Iar terorismul se combate si cu tunul si cu aviatia! Uiti Afganistanul? CIA si FBI au dormit in izmene la Trade Center. In final, tunurile si aviatia Army Force le-au spalat rusinea!

maiag spunea...

mi-e dor de kakarau,a intrat in umbra.ce ne facem mai baieti daca soarta e potrivnica lui kakarici si nu mai e ales?posibil si plagiatorul sa o muste rau daca DDD in reluare e linga plagiator la alegeri.oof,off,off mai kakarai,vai de ce urmeaza.