vineri, 30 martie 2012

PDL a coborît pe locul 3 în sondaje

Cum ar vota românii potrivit unui sondaj realizat în luna martie a.c. de CSCI.
Vezi datele tehnice ale sondajului
Interesant este că PDL ar pierde conducerea Consiliilor județene din fiefurile sale Prahova și Bistrița-Năsăsud.


9 comments:

Anonim spunea...

Daca PDL ia cel mult 5% in alegeri inseamna ca sunt multi handicapati in ROMANIA!

Anonim spunea...

Dar, si daca primeste USL-ul toti fugarii PDL-isti, iar dupa alegeri fugarii alesi parlamentari pe listele USL-ului trec din nou alaturi de Basescu inregimentati intr-un partid de tipul UNPR, ce se intampla?. Nu va fi la fel.

Lupus spunea...

@anonim
Așa visa Voinescu Cotoi aseară pe la B1 spre încîntarea lui Cristoiu.
Mulți pedeliști sunt nefrecventabili.

CEZAR spunea...

14 +13 +6 +5+2 +4 = 44 Incet incet base pune de un nou guvern ! Daca mamaliga nu a explodat prima data , mai poate incerca...??

Anonim spunea...

off topic

"baaaa" fugiti si platiti ca e belea
cuvinte in ambalaj frumos dar esenta este banu'

http://scmdfiliala1craiova.blogspot.com/2012/03/consecventa-atitudine-intre-interes-si.html

karadeniz spunea...

@ Anonim
Lăsând la o parte faptul că astfel de afirmații nu se fac nici în glumă,tot în glumă întreb și eu, dacă rămâne gravidă și naște o combinație de violator cu gene de PDL-ist ori UNPR-ist, crezi că ne va fi mai bine pe viitor ?

Anonim spunea...

DSGDSGDSG

Anonim spunea...

plano10 de ce mi-ai sters comentariu?

Anonim spunea...

si tot despre politicieni...



Tunsoarea
Intr-o zi un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare. După tunsoare, el a întrebat despre factura lui, iar frizerul a răspuns, "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu fac asta în folosul comunităţii în această săptămână."Florarul a fost mulţumit şi a plecat din magazin.
A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său şi a găsit la uşa lui un "multumesc", cărţi şi un buchet mare de trandafiri roşii, pentru el.
Mai târziu, un poliţist vine pentru o tunsoare, şi atunci când el încearcă să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână. "Politistul a fost fericit şi a părăsit magazinul.
A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său, a găsit la usa lui un "multumesc", cărţi şi o duzină de gogosi, pentru el.
Apoi, un deputat a venit pentru o tunsoare, şi când a vrut să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Eu nu pot accepta bani de la tine. Eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână. "Deputatul a fost foarte fericit şi a părăsit magazinul.
În dimineaţa următoare, când frizerul a mers sa deschidă atelierul său şi a găsit o duzină de deputati aliniaţii, în aşteptare pentru o tunsoare gratis.