marți, 27 martie 2012

Funzaverde înnourat. N-o să mai avem opoziție?

De azi, PDL-iștii înlocuiesc frunza verde a Elenei Udrea și imnul  „Verde înrourat” al lui Mircea Rusu  cu FRUNZĂVERDE înnourat pe Băsescu, dar înfrățit cu Antonescu.
N-am făcut nimic dacă toți populiștii se vor muta la liberali. Cine mai ramîne în opoziție după alegerile din toamnă?
Un liberal spunea astăzi la televizor că după operațiunea de extragere a lui Meleșcanu din PNL, Băsescu a început deja înfiltrarea liberalilor.
O să se supere Ponta . Antonescu vrea să trișeze la algoritmul din USL .:)
UPDATE
Mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu preşedintele Senatului, Vasile Blaga, s-au întâlnit marţi seara într-o şedinţă restrânsă de urgenţă pentru a decide paşii de urmat după mutarea-surpriză a lui Frunzăverde, acest lucru fiind considerat semnalul unor dezertări masive din tabăra PDL. Şi asta pentru că anunţul prim-vicelui democrat-liberal - plecarea la pachet cu toţi primarii şi parlamentarii de Caraş -, a coincis şi cu demisia din partid a şefului organizaţiei PDL Olt. 
  În aceste condiţii, soluţia la cald luată în calcul este organizarea unui congres extraordinar în care echipa lui Emil Boc să fie înlăturată, iar la conducere să fie instalat cel mai probabil Vasile Blaga, considerat singurul care mai poate să mobilizeze partidul.



 Frumoasa melodie, excelent text.



Verde 'nrourat
I: Umbla vorba de soroc, verde-nrourat
Ca noi n-am ave noroc, verde-nrourat

Refren1: Da vantu' bate apa trece Pietrele raman
 E si grea e si frumoasa viata de roman

Avem suflet-nbatranit, verde-nrourat
 De la truda ce-am trudit, verde'nrourat
Refren1:..
Refren2: Noi murim spre a ne naste, verde-nrourat
 Ca Iisus in zi de Paste, verde-nroura

3 comments:

Lupus spunea...

COMENTARIU MUTAT DE LA ALT POST.

Robert Horvath a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Capra mai eficientă decît misionarul":

off topic desi pozitia " capra " se potriveste.....


BASESCU A FOST RASTURNAT ! TENSIUNE INTRE ARMATA SI SERVICIILE SPECIALE !

Este concluzia servicilor secrete occidentale.
Serviciile au preluat puterea . Dupa telefonul lui Obama dupa manifestatiile violente din Piata Universitatii soarta lui Basescu a fost ca si decisa,
. Premierul se va distanta de Presedinte. Se urmareste creiarea
unei imagini peste partidele politice in spatele careia se afla veche securitate.
Democratia e imprevizibila, in stare de surprize neplacute pentru serviciile de informatii.
Cetateanul este debusolat si dezamagit incat sa-l urasca pe politician, sa-l alunge din preferintele-i electorale. Simpatia i se va muta dincolo, in tabara tehnocratului neatins de boala politicianismului, si ce mai conteaza ca el vine dinspre serviciile secrete. Dimpotriva, este o garantie ca interesul national primeaza, si, de vreme ce Romania e pe buza prapastiei, cine s-o salveze daca nu stapanul Informatiilor ? Miza, deci, pe Ungureanu , Maior, Melescanu ! Deocamdata, e nevoie de o etapa intermediara dar in curand vor stiringe latul inmormantand
democratia romaneasca.
Pentru orice regim autoritarist aflat pe buza prapastiei, apelarea la serviciile secrete este ultima solutie, solutia disperarii !
Se pune pe picioare o junta de tip balcanic pentru salvarea. In curand se va trece la etapa doua.
Cea a terorii…care sa tina sub teroare o populatie saracita si spaimantata .Un regim cu sustinerea fatisa a serviciilor secrete este la ordinea zilei. Armata este
singura forta capabila de a rezista asaltului serviciilor. Cititi
in curand
RAPORTUL CIA : TENSIUNE
INTRE ARMATA SI SERVICIILE SPECIALE IN ROMANIA !
http://devanewyork.blogspot.com/



Publicat de către Robert Horvath pe Plano10 la 28 martie 2012, 05:42

sorin@ spunea...

pai m-ați convins, dacă pleacă toate jigodiile din PDL în opoziție, o sa votez PDL-ul în continuare...

alex parolea-moga spunea...

Eroare . Post decembrie 1989 , Romania a fost în mana unui trident din care n-a lipsit elementul securisto - comunist . Incet dar sigur acesta și-a adjudecat prioritățile statului , deciziile guvernamentale , profiturile total oneroase căci ele au fost și sunt urmare a unor aranjamente din care n-au lipsit vanzarea și trădarea țării ! Totul s-a petrecut purtand pecetea crimei din acel decembrie intrat în istorie ca timp al Revoluției Romane . Fals . Ceea ce s-a întamplat a fost finalul unui plan mondial regizat perfect și coordonat matematic de forțe al căror interes viza nu democrația cimpalacilor ci bogațiile solului și subsolului romanesc . Starea de ieri , de azi și de maine este întreținută asidiuu pană la epuizarea ultimelor rezerve . După ... scapă cine poate !