sâmbătă, 31 martie 2012

Cine recunoaște autorul ?

Scurt tratat de istorie pentru patrioti

„Primul razboi mondial l-am cistigat in izmene (parca ii vad pe soldatii romani, in transee, cum isi dau jos cind suna stingerea pantalonii si merg la culcare doar in papuci si izmene). Dupa victorie am recunoscut ca francezii si englezii ne-au ajutat putin, asa ca le-am jurat prietenie vesnica.
Prietenia vesnica a durat doar citiva ani, pina cind nemtii si-au ales un fuhrer cu singe in instalatie, deci i-am dat dracului pe fostii prieteni si am inceput amorul, tot pe vecie, cu Hitler. La inceput i-am ajutat pe evrei (cu patul pustii) sa mearga mai repede spre lagarele de odihna.( Dupa 1989 am aflat din “surse sigure” ca cei care i-au impins putin, nu erau romani ci nemti imbracati in frumoasa noastra uniforma, asa ca nu avem motive de rusine)
Apoi am plecat la razboi, dar numai pina ce zeci de mii dintre bravii nostrii ostasi s-au intilnit cu citiva cercetasi sovietici. Intelegind de mult ca razboiul este pierdut, romanii au ridicat miinile in sus (cum puteau deci sa se stearga la fund cu Juramintul militar daca aveau ambele miini ocupate ?) si s-au inrolat in diviziile “Tudor Vladimirescu”, “Horia, Closca si Crisan”, etc., etc., intrind apoi cu arma in mina, sub comanda fostului inamic, (acum prieten de nadejde), in propria lor tara. In vara lui 1944 ceilalti romani, intelegind in sfirsit, pe deplin, termenii de ONOARE si DEMNITATE, le-au infipt cutitul in spate “agresorilor fascisti” si s-au pus capra in fata rusilor mult iubiti, jurindu-le ( evident ! ) prietenie vesnica.
A inceput o perioada de realizari marete in care securistii, militienii, granicerii, gardienii, procurorii si toti cei care au batut, torturat sau ucis erau evrei , unguri sau martieni, romani in nici un caz !
Romanii au stat capra doar pina in 1989 cind, cu ajutorul rusilor, si-au macelarit conducatorul “mult iubit” si au ales timp de 11 ani un alt comunist, spre marea bucurie a occidentalilor. Tot dupa 1989 le-am declarat iubire (tot vesnica) americanilor si europenilor…sau invers. In sept. 2001 romanii inteligenti au inteles ca americanii pot pierde razboiul, (in fond, nu e razboiul nostru) asa ca au descoperit ca islamismul e crezul lor de o viata. Dar asta e tratatul de miine.
Sunteti mindri ca sunteti romani ?”

 Sa ne mai amintim ceva despre barbarii care ne vor raul.
„Barbarii aia de unguri au avut in istoria lor un an 1956 cind au descalecat de pe cai si au avut tupeul sa se rascoale impotriva fratilor rusi, aflati cu treburi in pusta maghiara. Ca tupeul sa fie maxim, barbarii au schimbat si blindul guvern comunist cu unul de barbari anti-comunisti. Tancurile sovietice au intervenit si mai cu o vorba buna, mai cu niste batoane de ciocolata i-au lamurit pe barbari ca viitorul lor este rosu. Guvernul barbarilor s-a refugiat la o ambasada imperialista si in acest moment au intervenit romanii mult mai civilizati decit vecinii lor de la vest. Le-au promis fraierilor din ambasada ca le acorda azil pe veci iar fraierii chiar au crezut in cuvintul romanilor si au ales libertatea din Romania. Vecia a durat citeva luni, dupa care i-am predat fratilor de la Moscova care le-au dat ce au meritat: cite un glont in ceafa. Asa-i ca avem toate motivele sa-I consideram barbari pe fraierii aia de unguri ?”

 Cineva mi-a amintit de americani asa ca….
„In urma unui viguros picior in fund, primit de la Hitler, la 7 dec. 1941 Romania a declarat razboi Statelor Unite. Ingrozit , presedintele american s-a ascuns citeva zile prin beciurile Casei Albe pina a fost dus in carucior la Congres. Aici a declarat cu glasul tremurat:
- “Un stat din estul Europei, al carui nume imi scapa acum ,ne-a declarat razboi.”
Abia dupa citiva ani si-a revenit din spaima si amintindu-si numele statului respectiv, avioanele americane au inceput sa faca naveta spre valea Prahovei. In timp ce soldatii romani injurau guvernul, artileristii germani si-au facut datoria si au doborit citeva avioane. Loiali cum ii stim, romanii i-au asigurat pe prietenii si aliatii lor de deplina lor colaborare si de iubirea vesnica, nestiind insa absolut nimic despre criminalii de piloti americani. Fraierii de nemti au inghitit galusca si nu au observat inteligenta manevra a romanilor care deja schimbau crucea incirligata cu secera si ciocanul (incirligate si ele, deci diferenta era neglijabila).
Cum rusii bateau deja la poarta, pilotii americani au plecat discret , cu asigurarile romanesti de iubire vesnica in buzunare (dar numai daca ii bat pe rusi).”

 Vreau doar sa-ti spun ca atunci cind arati niste adevaruri nu inseamna ca urasti. In rest citeste mai departe:
„Prietenia romano-sovietica. Marea iubire (vesnica si ea) a inceput in august 1944 cind rusii au batut usor in poarta Romaniei. Loiali cum ii stim, romanii le-au infipt cutitul in spate (aaaaaa…au intors armele) fostilor aliati pe vecie si si-au deschis poarta (si nu numai) fratilor lor de milenii, rusii. O data intrati, gurile rele spun ca rusii au violat putin prin Romania. Surse sigure din jurul d-lui dr., drd., Vadim spun ca au violat, dar numai unguroaice, romancele fiind tratate cu deosebit respect. Chiar numele rusesc al marelui patriot roman e o dovada in acest sens. Romanii au descoperit brusc ca ei sunt comunisti inca din frageda pruncie asa ca partidul secerei si ciocanului a crescut de la vreo 800 de derbedei la peste 4.000.000 de oameni de bine. Tradatorii de neam si tara, care s-au ascuns de munca prin scoli, au fost trimisi in lagare de odihna unde multi au murit de lene si de traiul prea bun. Incepe o glorioasa epoca in istoria poporului roman, din aur pur, in care lozinca “Noi muncim, noi nu gindim !” strabate ca un fir rosu fiinta romanului. Consecinta acestei lozinci este aceea ca o serie de oameni, care aveau o mobilitate deosebita a limbii, sunt luati direct de la coada vacii si trimisi in interes de partid, tot direct, la facultati. Ce rost mai avea sa faca liceul daca tara avea mare nevoie de ei ? Nici cei 7 ani de acasa nu au mai avut timp sa-i termine si asta se vede si azi. Asa ne-am procopsit cu o lista lunga de poeti si oameni de CURte ca Paunescu sau Vadim dar lista e mult mai lunga.
In 1989, impresionati de muschii mai aratosi ai americanilor, dar cu ajutorul rusilor, romanii si-au impuscat singerosul dictator pe care l-au pupat din greu in zonele intime pina atunci si le-au spus si rusilor ca iubirea vesnica s-a terminat. Romanii freamata acum dupa o noua iubire (vesnica, evident) dar vesnicia depinde de cit de tari sunt altii, ca noi putem fi loiali fata de oricine.”

28 comments:

CEZAR spunea...

Poti sa precizezi cine-i autorul ? Daca da poate spui si de unde ,,le-ai cules"

Lupus spunea...

Stiu că știți, dar scrie în topic de unde sunt preluate.
Nu de pe blogul dvs!

Anonim spunea...

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/poporul-soare-in-jurul-caruia-se-invarte-lumea-49586.html

O parte a aparut (SI)pe Armya.

S.P. care a ajuns S.E. (pe Armya).

CEZAR spunea...

M-am tot uitat si nu am vazut unde scrie !!!????

Anonim spunea...

Scurt tratat...
...
Sunteti mindri ca sunteti romani ?



Stelian P.
2010-07-31 09:42:34

CEZAR spunea...

Interesant: Eu ma adresez Lupului si imi raspunde un Ano.
Poate vezi tu eu nu vad nimic!!

Anonim spunea...

Cauta si tu dupa ,,ora aproximativa'',ca pe F-117!

http://cezar-armyia.blogspot.com/2011/05/istoria-neromantata-autor-stelian-p_11.html

Anonim spunea...

Trebuia sa-ti respunda ecoul?

Vezi ca eu sint Ano (d)!

CEZAR spunea...

Omule ,ce-i la mine stiu !L. a zis ca a precizat in topic de unde le-a ciugulit si cine-i autorul .
ASTA NU VAD NICI CU RADARUL LUI D,C.
Oricum ultimul cuvant il are don Stelian !!

Lupus spunea...

@Cezar
Dati click pe cuvîntul Autorul de la sfîrțitul textului.

Stelian P. spunea...

Primele 3 - 4 texte au aparut ca simple comentarii pe blogul indicat mai sus si cred ca si pe blogul Evz. TOATE textele inclusiv cele urmatoare au aparut numai la CEZAR.

Robert Horvath spunea...

Nu are importanta cine a scris materialul ci continutul lui.
Scris cu verva si simtul humorului el este de o tristete sfasietoare.
Din fericire exista si fata cealalata a monedei.
ARMATA SE PREGATESTE DE REVOLTA
Ma voi referi la ceva usor de constatat daca ne luam dupa postatile depe
site-urile militare. Practic, se poate spune ca printre membrii structurilor militare se suna adunarea pentru “marea lovitura”, activitatea lor febrila de pe internet nefacand decat sa intareasca nivelul de alerta al conducerilor celor doua ministere si a serviciilor secrete deopotriva. Serviciile occidentale sunt si ele in alerta.
@ Lupus
Daca nu sunteti de parerea mea aveti onestitatea de a pune intrebarea intr-un editorial REVOLTA IN ARMATA ? si veti afla parerea celor multi.

Anonim spunea...

@lupus
nu-i frumos ce faceti cu articolul+ca-i vechi(nu ca n-ar fi bun dar memorie tot mai avem)
O "comiteti" ca la "aia" cu ELENA?
o seara buna
PS Un pic de creativitate nu strica.Scuze pt critici dar sunt facute cu intentii bune
AUTOR(al articolului): STELIAN P.

Anonim spunea...

scuze....mai intai m-am revoltat si ulterior am citit comment-urile celorlalti.
Deci ce am scris mai sus a devenit deja inutil.Adevarul se stie deja.

Anonim spunea...

@rh(pozitiv)
Iar nu v-ati luat pastilele??!!

Lupus spunea...

@Robert H
Nu știu cine vă tot alimentează ideea aceasta cu revolta din Armată?
Aveți o percepție greșită cu privire la realitățile din țară.
România nu este o țară din lumea a 3 în care Armata să se gîndească la lovituri de stat.
Nemulțumirile care sunt, și sunt destule, nu numai în armată, nu pot fi rezolvate decît pe calea mecanismelor democrate. Alegerile din toamnă sunt un astfel de prilej.
Dacă ar fi un minim pericol l-aș percepe fără să aștept sa-l semnalati dvs de la NY.

Anonim spunea...

Autorul e un tembel

Anonim spunea...

@lupus
rh?? deh, baga si el strambe.E bolnav doar atat si nu-i nimic complicat aici.
vreti comment-urile lui pe ultimul an??E mai tare ca orice formatie de divertisment.
Cand a plecat din RO avea 33 ani era ofiter de securitate si asta se intampla in 1977(adica nu a plecat,era deja acolo in misiune....doar un alt tradator).Oare ce varsta are acum??
Nu mai zic nimic ca e destul ca sa calculati dvs.
PS Si brusc ii e dor de ceausescu pe care l-a tradat(de fapt pe noi toti).Faptul ca a innebunit e pedeapsa data de Dumnezeu si propriile lui fapte

Lupus spunea...

@DC
Un simplu operator de Buftea nu putea fi ofițer.
E o boală psihotică de compătimit să te crezi în centrul marilor evenimente care privesc țara și omenirea.

Lupus spunea...

@Stelian P.
Pe mine nu mă deranjează maniera aceasta prea lejeră de a citi istoria destul de zbuciumată a acestui neam dar nici nu mă încîntă.
Inaintașii noștri ne-au lăsat moștenire un stat de mărime medie în Europa. Al șaptelea stat ca suprafață.
Noi, generațiile prezente, nu ne ridicam la nivelul trudei predecesorilor nostri. In ultimul sfert e veac abia am reușit sa-i păstrăm granițele acestei țări. In schimb am prăbușit-o economic.
Cu sentimentele patriotice, acelea care mai sunt, și de dragoste nu se glumește.Se ajunge la despărțire.

N-am înțeles ce ați vrut să spuneți în această frază:
„In sept. 2001 romanii inteligenti au inteles ca americanii pot pierde razboiul, (in fond, nu e razboiul nostru) asa ca au descoperit ca islamismul e crezul lor de o viata.”
Cine a trecut la islamism în România după prăbușirea Turnurilor din NY ?

Stelian P. spunea...

@Lupus
Nu mi-am propus si este imposibil sa redai in citeva riduri chiar si un moment istoric. Textele mele sunt o ironie la adresa patriotarzilor care ne dau lectii noua si tuturor celor din strainatate care indraznesc sa critice ceva din faptele noastre dar "uita" ca inainte de a da lectii, stind cu coada sus, ar trebui sa ne spalam pe fund. (ca gluma amara, stiti ca tocmai in Romania consumul de sapun e cel mai mic din UE ?)
Am fost primiti in cel mai select club al lumii dar inainte de a ne considera egali cu altii ar trebui sa ne cunoastem istoria si sa nu ascundem sub pres faptele care nu ne convin dar pe care altii nu le uita.
Ultima fraza se leaga si de alte texte ale mele, despre tradarea la romani. Voiam sa spun ca daca mai darimau teroristii citeva blocuri, multi dintre conducatorii nostri ar fi descoperit (si ar fi fost votati cu mare entuziasm) ca "amerlocii" nu sunt chiar prietenii cei mai buni ai romanilor.

Robert Horvath spunea...

@ Lupus
Lovitura de stat sa dat. Poate din lipsa de atentia nu a-ti observat ca serviciul extern a preluat puterea. A-ti mai auzitca intr-o tara N.A.T.O sau de lumea treia..... un sef de serviciu in functiune, este numit peste noapte prim ministru ? Sa intamplat in Rusia cand Eltin la pus pe Putin. Scenariul este exact si consecintele vor fi aceleasi. Chiar nu observati ca clasa politica
mafiota a dat faliment ? Optimismul dumneavoastra este deprimant.
Ce va schimba alegerile....care au fost si vor fi falsificate ?

Robert Horvath spunea...

@ Lupus
Din surse personale demne de incredere....... Dupa primele zile de manifestatii violente din Piata Univesitatii armata a fost gata sa umple golul de putere si sa ia puterea.
Ofiterul Alexandru Gheorghe a fost trimis inainte pentru a incerca apele. El a reprezentat un grup larg de ofiter rebeli cu un program politic bine stabilit. Celulele secrete din armata sunt in continua legatura cu militatii disponibilizati.
Zeci de inalti ofiteri au fost pusi sub o stricta monitorizare, pentru a nu deveni liantul unor manifestari ale politistilor si militarilor nemultumiti de actualele lor conditii de viata. De asemenea, structurile speciale depun toate eforturile pentru a impiedica germenii unei potentiale lovituri de stat paramilitare, folosind diverse metode, de la prelucrarea directa a angajatilor de catre ofiterii de contrainformatii, pana la intimidarea fatisa a acestora. Iar dupa declansarea operatiunii de filmare a tuturor participantilor la manifestatii, „indignatii” suspectati de revolta par sa isi fi gasit refugiul pe internet. Pe forumurile proprii de discutii ca „semperfidelis.ro”, „politisti.ro” sau „jandarmi.ro”, utilizatoriii se indeamna unii pe altiii sa fie in prima linie a marilor manifestatii care ar urma in primavara.

Anonim spunea...

o mica analiza pe text din ganditorul rh pozitiv:
1 "Sa intamplat in Rusia cand Eltin la pus pe Putin"
2...nu observati ca clasa politica"
3 Lovitura de stat sa dat.
4...nu a-ti observat
5..A-ti mai auzit ca

si cea mai tare;
3 Optimismul dumneavoastra este deprimant....!!??:):):)

oare cum poate gresi chiar asa la fiecare propozitie??

Anonim spunea...

e "teroare" cu nenea RH asta.Poate acum va afla si NATO,CIA,NSA,FBI,MI5/6 si celelalte 26 de tari UE ce se intampla ca saracii sunt cu pluta.Noroc ca tocmai i-a avertizat RH-ul si astfel planeta va fi salvata:-)

FSB-ul stia de mult....:-)
semnat
politia locala.ro

Anonim spunea...

Va rog nu-l mai jigniti pe RH .El este sanatos si spune adevaruri absolute.dae cum adevarul absolut nu prea exista inseamna ca v-am pacalit de 1 aprilie.

Lupus spunea...

@Robert
Dacă „lovitura de stat” dată de serviciile secrete încetează după alegerile din toamnă putem s-o calificăm ca nereușită.
Greșește des domnul Băsescu, cînd aplică normele constituționale, dar are grijă ca, aparent, acțiunile sale să pară democratice.
Eu cred că acei care vă alimentează cu astfel de informații alarmiste chiar își doresc să provoace noi disensiuni între servicii și armată.
@DC
Textul pe care îl analizezi gramatical este printre puținele pe care comentatorul le compune.Restul sunt copy-paste.

socru' lu' socrate spunea...

Un narod